0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Aragorn! στις Αυγούστου 16, 2013, 02:50:26 pmΠαράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 16, 2013, 02:45:37 pmΠαράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 16, 2013, 01:42:10 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ... Συγνώμη συνάδελφοί...μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "προσωποπαγής" εγώ δε μπορώ να την βρω μέσα στην εγκύκλιο. ΕυχαριστώΈχω την αίσθηση ότι ο όρος "προσωποπαγής" και "συνιστώμενη" αναφέρεται μόνο στις διοικητικές θέσεις...για τις θέσεις τις Αθμιας δεν γίνεται κάποιος προσδιορισμός (Οπότε αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ανάλογα με το τι θα τους συμφέρει - την πολιτική ηγεσία εννοώ-)Λοιπόν συναδερφοι κατι δεν πάει καλά ..Το Σύνταγμα προστατεύει τους ΔΥ με οργανική θεση στο δημόσιο (και οσοι ειναι σε διαθεση ειναι προστατευμένοι καθως ο κλάδος λειτουργει οργανικα και ειναι χρέος του υπουργειου η τοποθετηση τους)Για το λογο αυτο ΔΕΝ μπορεσαν να απολυσουν Πληροφορικους και στραφηκαν στην ΕΞΟΔΟ ΚΛΑΔΩΝ (50) της ΤΕΕ.Προσεξτε τωρα : Δεχομενος μια προσωποπαγη θεση ουσιαστικά θέτεις τον εαυτό εκτος ΚΛΑΔΟΥ και εισαι ΜΟΝΑΔΑ κατι που το συνταγμα δεν προστατευει .Γιαυτο κ οι θεσεις των φυλάκων των σχολικων μοναδων που ηταν προσωποπαγείς πήγαν στον ...καιάδα .Οι θεσεις των 945 ηταν ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ !!! ΟΧΙ προσωποπαγείς ...Η απομονωση απο τον κλαδο ΠΕ19-20 που αριθμει 6000 και βαλε άτομα θυμίζει το πρόβατο που βγηκε απο το μαντρι ..
Παράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 16, 2013, 02:45:37 pmΠαράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 16, 2013, 01:42:10 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ... Συγνώμη συνάδελφοί...μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "προσωποπαγής" εγώ δε μπορώ να την βρω μέσα στην εγκύκλιο. ΕυχαριστώΈχω την αίσθηση ότι ο όρος "προσωποπαγής" και "συνιστώμενη" αναφέρεται μόνο στις διοικητικές θέσεις...για τις θέσεις τις Αθμιας δεν γίνεται κάποιος προσδιορισμός (Οπότε αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ανάλογα με το τι θα τους συμφέρει - την πολιτική ηγεσία εννοώ-)
Παράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 16, 2013, 01:42:10 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ... Συγνώμη συνάδελφοί...μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "προσωποπαγής" εγώ δε μπορώ να την βρω μέσα στην εγκύκλιο. Ευχαριστώ
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ...
Oι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..
@alantoufanΣυγνώμη κιόλας, αλλά αυτά που λες τα στηρίζεις κάπου ή τα φαντάζεσαι; Τι κλάδοι και μονάδες; Τι θα πει απομόνωση από τον κλάδο; Καλό είναι όταν μιλάμε, και για συγκεκριμένες ειδικότητες όπως ανέφερες τους ΠΕ19-20, να βασίζουμε κάπου αυτά που λέμε. Υπάρχουν συνάδελφοι που ήδη έκαναν αίτηση και με κάτι τέτοιες αυθαίρετες δηλώσεις τρομοκρατούνται.Α, και οι σχολικοί φύλακες δεν απολύθηκαν επειδή υπηρετούσαν σε προσωπαγείς θέσεις, αλλά επειδή οι συμβάσεις τους είχαν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου.
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 15, 2013, 09:58:28 pmΠροσωπικά, αν ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα η κατάσταση και δοθούν διεκρινήσεις που να τις καταλαβαίνουμε(!!), εφόσον έχω τη δυνατότητα να μην κάνω αίτηση, ΔΕΝ θα κάνω.
Προσωπικά, αν ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα η κατάσταση και δοθούν διεκρινήσεις που να τις καταλαβαίνουμε(!!), εφόσον έχω τη δυνατότητα να μην κάνω αίτηση, ΔΕΝ θα κάνω.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη, τον Ιούλιο, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της κινητικότητας 4.289 υπάλληλοι.Ακολουθεί η ένταξη των υπόλοιπων υπαλλήλων, που θα συμπληρώσουν τον αριθμό των 12.500 και που πρέπει να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της κινητικότητας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.Οι υπάλληλοι αυτοί θα προέρχονται απ' όλα τα υπουργεία και τους εποπτευόμενους φορείς τους, στη βάση της αξιολόγησης των δομών τους και των σχετικών σχεδίων στελέχωσης.
Και η απόλαυση συνεχίζεται... τώρα το πρόβλημα μας είναι ότι θα μας διώξουν από τις προσωποπαγείς θέσεις Ενώ αν μείνουμε πλεονάζοντες δεν κινδυνεύουμε καθόλου Ενώ δε μπορούσαν να πουν απλά "είστε πλεονάζοντες - ΄Έχετε 0 ώρες-δρόμο!"Ποιό σύνταγμα προστατεύει υπάλληλο με 0 ώρες;Ενώ αν μείνουμε στα ΓΕΛ που σε 2 χρόνια θα έχουμε 2 ώρες πληροφορικής πχ όλα ΟΚ!Ποιός ο λόγος να κάνουν τέτοιες κομπίνες; Αν θέλανε να διώξουν μπορούσαν και τώρα.Παιδιά, καιρός να σοβαρευτείτε γιατί είστε και καθηγητές!Δεν είστε αγράμματοι.
Παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ οι οποίοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους ώστε να τους αποτρέψουν να κάνουν αίτηση για μετάταξη.Γιατί άραγε? έχουν την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα βρουν πιο εύκολα οργανική κοντά στο σπίτι τους?Εγώ ένα έχω να πω, ότι δεν ρισκάρει κανείς να μείνει στο λύκειο από τη στιγμή που η πληροφορική παύει να υπάρχει.Σε 2 χρόνια θα βγουν χιλιάδες καθηγητές πληροφορικής υπεράριθμοι. Τότε όμως οι οργανικές στα δημοτικά θα έχουν καλυφθεί από όσους ήταν πονηροί (και τυχεροί).Σίγουρα είναι μεγάλη απόφαση, αλλά νομίζω ότι με όλα αυτά που ακούμε, για πολλούς από εμάς είναι μονόδρομος.Καλύτερα να έχεις τη δυνατότητα της επιλογής παρά μετά από 2 χρόνια να σε πάνε αυτοί εκεί που θέλουν με υποχρεωτικές μεταθέσεις/μετατάξεις.
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 16, 2013, 03:20:27 pmΚαι η απόλαυση συνεχίζεται... τώρα το πρόβλημα μας είναι ότι θα μας διώξουν από τις προσωποπαγείς θέσεις Ενώ αν μείνουμε πλεονάζοντες δεν κινδυνεύουμε καθόλου Ενώ δε μπορούσαν να πουν απλά "είστε πλεονάζοντες - ΄Έχετε 0 ώρες-δρόμο!"Ποιό σύνταγμα προστατεύει υπάλληλο με 0 ώρες;Ενώ αν μείνουμε στα ΓΕΛ που σε 2 χρόνια θα έχουμε 2 ώρες πληροφορικής πχ όλα ΟΚ!Ποιός ο λόγος να κάνουν τέτοιες κομπίνες; Αν θέλανε να διώξουν μπορούσαν και τώρα.Παιδιά, καιρός να σοβαρευτείτε γιατί είστε και καθηγητές!Δεν είστε αγράμματοι.Eξαιρετικα λανθασμενη απλοποίηση .ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΩΡΕΣ ΝΑΧΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ