0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μάλλον εγώ ήμουν λίγο εριστικός, συγγνώμηδεν εννοούσα αποκλειστικά εσένα, υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα προς αυτή την κατεύθυνσηΠαράθεση από: alantoufan στις Αύγουστος 16, 2013, 03:26:03 μμΕγω απλες σκεψεις εκανα, αν θεωρειτε κατι τετοιο, ζητω συγνωμμη που τις μετεφερα.Καλη επιτυχία σε όλους !
Εγω απλες σκεψεις εκανα, αν θεωρειτε κατι τετοιο, ζητω συγνωμμη που τις μετεφερα.Καλη επιτυχία σε όλους !
Παράθεση από: angela_p στις Αύγουστος 16, 2013, 10:50:06 πμΠαράθεση από: christos_chr στις Αύγουστος 15, 2013, 09:58:28 μμΠροσωπικά, αν ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα η κατάσταση και δοθούν διεκρινήσεις που να τις καταλαβαίνουμε(!!), εφόσον έχω τη δυνατότητα να μην κάνω αίτηση, ΔΕΝ θα κάνω. Βρίσκομαι σε νομό που σίγουρα θα έχει "κύμα εξόδου", οπότε θεωρώ βέβαιο ότι οι θέσεις προς μετάταξη θα καλυφθούν.Χρήστο φαντάζομαι όμως θέλεις να παραμείνεις σε αυτόν τον νομόΝαι, φυσικά.
Παράθεση από: christos_chr στις Αύγουστος 15, 2013, 09:58:28 μμΠροσωπικά, αν ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα η κατάσταση και δοθούν διεκρινήσεις που να τις καταλαβαίνουμε(!!), εφόσον έχω τη δυνατότητα να μην κάνω αίτηση, ΔΕΝ θα κάνω. Βρίσκομαι σε νομό που σίγουρα θα έχει "κύμα εξόδου", οπότε θεωρώ βέβαιο ότι οι θέσεις προς μετάταξη θα καλυφθούν.Χρήστο φαντάζομαι όμως θέλεις να παραμείνεις σε αυτόν τον νομό
Προσωπικά, αν ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα η κατάσταση και δοθούν διεκρινήσεις που να τις καταλαβαίνουμε(!!), εφόσον έχω τη δυνατότητα να μην κάνω αίτηση, ΔΕΝ θα κάνω. Βρίσκομαι σε νομό που σίγουρα θα έχει "κύμα εξόδου", οπότε θεωρώ βέβαιο ότι οι θέσεις προς μετάταξη θα καλυφθούν.
Κατάργηση θέσεων διοικητικού προσωπικού σε Περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης...http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-302-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85
Παράθεση από: MatinaPEO2 στις Αύγουστος 16, 2013, 03:53:50 μμΚατάργηση θέσεων διοικητικού προσωπικού σε Περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης...http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-302-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85Που σημαίνει..??
Μόνο που μέχρι στιγμής Ιερεμία οι οργανικές μας δεν είναι στα σχολεία. Το σχολείο είναι ας πούμε ο "φυσικός χώρος" της θέσης μας. Καθένας μας τοποτθετείται σε ένα σχολείο, είτε οριστικά (αυτό που εμείς λέμε στην καθομιλουμένη οργανική), είτε προσωρινά, αλλά όλες οι οργανικές είναι κεντρικά στο υπουργείο. Αν ένας κλάδος έχει 6.000 οργανικές, τότε για να διώξει 1000 θεσπίζει το υπουργείο κάποια κριτήρια και απολύει τους 1000 τελευταίους στην κατάταξη σύμφωνα με τα κριτήρια. Τα σχολεία δεν είναι νοσοκομεία που το καθένα είναι ξεχωριστό ΝΠΔΔ και οι οργανικές του κάθε γιατρού και νοσηλευτή αντισοτιχούν στο νοσοκομείο.
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αύγουστος 16, 2013, 03:37:05 μμΜόνο που μέχρι στιγμής Ιερεμία οι οργανικές μας δεν είναι στα σχολεία. Το σχολείο είναι ας πούμε ο "φυσικός χώρος" της θέσης μας. Καθένας μας τοποτθετείται σε ένα σχολείο, είτε οριστικά (αυτό που εμείς λέμε στην καθομιλουμένη οργανική), είτε προσωρινά, αλλά όλες οι οργανικές είναι κεντρικά στο υπουργείο. Αν ένας κλάδος έχει 6.000 οργανικές, τότε για να διώξει 1000 θεσπίζει το υπουργείο κάποια κριτήρια και απολύει τους 1000 τελευταίους στην κατάταξη σύμφωνα με τα κριτήρια. Τα σχολεία δεν είναι νοσοκομεία που το καθένα είναι ξεχωριστό ΝΠΔΔ και οι οργανικές του κάθε γιατρού και νοσηλευτή αντισοτιχούν στο νοσοκομείο.Δε θαα σε αμφισβητήσω γιατί δεν είμαι εργατολόγος. Αλλά πιστεύεις ότι το κριτήριο θα είναι όσοι πήραν μετάταξη;Κανένας συνδικαλιστής δεν το σκέφτηκε αυτό;Μόνο εμείς εδώ είμαστε οι φωστήρες;Τί να πω;Μην κανετε αίτηση. Καθίστε με 0 ώρες και περιμένετε την τύχη σας.Είναι εύκολο να πεισθεί η κοινή γνώμε για την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων με 0 ώρες...Εξάλλου οι μετατάξεις είναι υποχρεωτικές.Αύριο θα σας μετατάξουν όπου θέλουν εκείνοι
[...] Αν θέλουν να με απολύσουν ας το κάνουν πια... Καλύτερα να καλλιεργώ ντομάτες στον κήπο μου παρά να ζω με αυτή τη διαρκή ανασφάλεια και το άγχος και την περιφρόνηση προς τη νοημοσύνη μου!