0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο ποσοτικός προσδιορισμός των πλεοναζόντων θα γίνει για το έτος 2012-2013 με αυτόν τον τρόπο(Δηλαδη διαπιστωτική πράξη) του χρόνου βλέπουμε. Σάμπως θα είμαι εγώ στο Υπουργείο;
Δεν λένε τίποτα για τα επόμενα έτη, γιατί ξέρουν οτι δεν θα είναι επάνω για πολύ.....
έμαθα επίσης πως το site στο οποιο υποβάλλονται οι αιτήσεις αναπτύχθηκε με πλήρη μυστικοπάθεια και πάντως χωρίς τη γνώση του ΙΤΥΕ - οργανισμού που είναι υπεύθυνος για όλες τις άλλες ηλεκτρονικές εφαρμογές του υπουργείου ( όπως τα edata/survey). Αν λοιπόν οι του ΙΤΥΕ δεν έχουν ιδέα για το νέα ηλεκτρονικό σύστημα για τις μετατάξεις ίσως αυτό να σημαίνει κάτι. Ίσως πάλι και όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Καποια ερωτηματα νομιζω ειναι απλα: Γιατι να δωσει δικαιωμα σε εκπαιδευτικους με οργανικη να κανουν αιτηση; Δεν θα λυσει το προβλημα που υπαρχει και θα ανοιξει κ αλλα κενα...Αλλα ας περιμενουμε διευκρινισεις καλυτερα...
ήμουν ως πριν λίγο στο γραφείο ( αρρώστια !! ) καθότι η άδειά μου έληξε και απο Δευτέρα τα κεφάλια μέσα! Είπα να πάω, να διαβάσω τα μέιλ και τις εγκυκλίους που ήρθαν στο ενδιάμεσο διάστημα και έχω να πω τα εξής:
δεν έχει έρθει καμία διευκρίνιση ή οδηγία στις Διευθύνσεις για το τι πρέπει να κάνουν με τις αιτήσεις μετάταξης, αν θα τις ελέγξουν και πώς. Το μόνο που ήρθε είναι πως πρέπει οι εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στις ΔΔΕ οργανικής τους προσκομίζοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα λάβει η αίτησή τους.
Θα έλεγα να κρατήσουμε όλοι στάση αναμονής μήπως στο μεταξύ βγουν διευκρινιστικές ή απαντηθούν κάποια εκ των ερωτημάτων που προκύπτουν.