0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
-- τα μόρια για κάθε έτος έγιναν 2,5 από το 2011-- τελικά, η λύση του μυστηρίου είναι στο κέρδος που θα αποκομίσουν από τις Μετατάξεις που δεν αποκομίζουν με τις ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ. (κάποια ενδεχόμενα έχουν ειπωθεί ήδη παραπάνω)-- μήπως με κάποιο εξώδικο παίρναμε καμιά απάντηση ή με κάποια νομική κίνηση (δυστυχώς δεν είμαι νομικός)? Πάντως με κάθε λογική και συνδικαλιστική κίνηση, μεχρι στιγμής καμία διασαφήνιση. Και τα ερωτήματά μας προκύπτουν σαν την Λερναία Ύδρα. Θα παρανοήσουμε
Πολύ περισσότερο βέβαια δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με όσουν δεν καταθέσουν αίτηση και καταταχθούν τελευταίοι στη μοριοδότηση σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις.
Με την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....
Για το σύμβουλο "κύριο" Λάσκαρη που αναφέρθηκε προηγουμένως:http://pekp.gr/?p=39022http://www.zougla.gr/politiki/article/i-an8ropi-ton-ipourgon
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.
christo πώς το ξέρεις;;;;
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 19, 2013, 05:15:13 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 05:12:14 pmΜε την ΑΠΟΛΥΤΗ τρέλα βέβαια δεν έχουμε ασχοληθεί: Σύμφωνα με τους πίνακες υπάρχουν καμιά 40αριά φιλόλογοι (οι 22 στην Αχαία) και κάτι λίγοι ΠΕ04 (Γεωλόγοι νομίζω) που μετατάσσονται υποχρεωτικά.... ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ; Καμία θέση δεν προβλέπεται γι' αυτούς....Για Αχαϊα αιρετός του εκεί πυσδε έχει πει σε φίλη μου ότι οι συγκεκριμένοι φιλόλογοι θα καλύψουν φέτος λειτουργικά κενά σε σχολεία της αχαιαςκαι να συμπληρώσω, γι αυτό ακριβώς της είπε με τα μόρια που έχει να μην ελπίζει σε απόσπαση στην αχαια.Προφανέστατα θα καλύψουν λειτουργικά κενά.... Το ίδιο όμως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που φαίνεται να πλεονάζουν (τουλάχιστον στη δική μου περιοχή για κάποιες ειδικότητες είναι