0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα από τη Διεύθυνση που ανήκω μου είπαν ότι θα μπορούμε να πηγαίνουμε στην πλησιέστερη Διεύθυνση για ταυτοπροσωπία. Τελικά τι ισχύει;
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 20, 2013, 12:34:24 pm@giokspyΑν δεις στους υπο διαθεσιμότητα υγειονομικούς των 8 νοσοκομείων που κλείνουν πέρα από τα κριτήρια του Κυριάκου υπάρχουν και +50 μόρια κριτήρια του Μπουμπούκου.Αρα οι υπολογισμοί μας ξεκινάνε βασικά το πόσοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και από που και με ποια κριτήρια καθώς και πόσες θέσεις και ποιες θα δημιουργηθούν στο 8μηνο. Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.όταν έρθει η ώρα κατάργησης θέσεων κλάδων εκπαιδευτικού προσωπικού η επιλογή των υποψηφίων προς διαθεσιμότητα θα γίνει με τα κριτήρια ΥΔΜΗΔ+ειδικά κριτήρια υπουργού παιδείας (θεωρώ βέβαιο ότι θα υπάρξουν λόγω ιδιαιτεροτήτων σε σχέση με το υπόλοιπο δημόσιο) ή εναλλακτικά διαφορετική μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων(λόγω κυρίως της γνωστής πολυμορφίας των διορισμών στο Παιδείας) και αυτό λόγω του ότι :στο άρθρο 90 (μοριοδότηση κριτηρίων επιλογής προσωπικού προς διαθεσιμότητα σε περίπτωση κατάργησης θέσεων κλάδου) λέει στο τέλος:ΣΤ. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού μπορεί να ορίζονται πρόσθετα ειδικά κριτήρια ή να διαφοροποιείται η μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας του οικείου φορέα.
@giokspyΑν δεις στους υπο διαθεσιμότητα υγειονομικούς των 8 νοσοκομείων που κλείνουν πέρα από τα κριτήρια του Κυριάκου υπάρχουν και +50 μόρια κριτήρια του Μπουμπούκου.Αρα οι υπολογισμοί μας ξεκινάνε βασικά το πόσοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και από που και με ποια κριτήρια καθώς και πόσες θέσεις και ποιες θα δημιουργηθούν στο 8μηνο. Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.
Η κοινωνία επιθυμεί, όπως εκτιμούν στο Μαξίμου, τη διόρθωση τέτοιων στρεβλώσεων.
vitiεγώ είπα ότι ο υπουργός μας μπορεί να ορίσει ειδικά κριτήρια για μας όπως ο Άδωνης στο υγείας, τίποτα περισσότεροας κρατήσουμε αυτό προς το παρόν και μην αρχίσουμε πάλι εδώ ποιος διορίστηκε που με ποιο τρόπο γιατί αυτός και όχι εγώ κλπ