0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μία διευκρίνηση θέλω όλη κι όλη. Τι θα συμβεί σε όσους δεν πιάσουν τις επιλογές τους. Αν η απάντηση είναι τίποτα, θα κάνω άμεσα αίτηση. Αν είναι "θα κληθούν να διαλέξουν μόνο αυτοί από τα εναπομείναντα κενά και βλέπουμε για όσους περισσέψουν και πάλι", λυπάμαι πολύ πρωτοβάθμια, ήθελα να γίνω κομμάτι σου, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω τόσο για πάρτι σου. Χίλιες φορές να βρεθώ να περισσεύω στην δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 20, 2013, 06:04:12 pmΕγώ μία διευκρίνηση θέλω όλη κι όλη. Τι θα συμβεί σε όσους δεν πιάσουν τις επιλογές τους. Αν η απάντηση είναι τίποτα, θα κάνω άμεσα αίτηση. Αν είναι "θα κληθούν να διαλέξουν μόνο αυτοί από τα εναπομείναντα κενά και βλέπουμε για όσους περισσέψουν και πάλι", λυπάμαι πολύ πρωτοβάθμια, ήθελα να γίνω κομμάτι σου, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω τόσο για πάρτι σου. Χίλιες φορές να βρεθώ να περισσεύω στην δευτεροβάθμια.+1000Σε διαδικασίες τζογαρίσματος δεν μπαίνω ούτε εγώ. Αν ήθελα να τζογάρω πηγαίνω και στο καζίνο.
Τροποποίηση ή ανάκληση της αίτησης ως την Παρασκευή μπορεί να γίνει;