0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει με όσους δεν κάνουν αίτηση και παραμείνουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Γιατί εγώ προς τα εκει προσανατολίζομαι...
Ειναι ξεκάθαρο οτι προηγηται στην υποχρεωτικη μετάταξη αυτος που εκανε αιτηση και δεν έπιασε την επιλογη του, γι αυτο και οι επιλογές ειναι μονο 2 για να υπαρχει ευελιξία, απο αυτόν που ειναι στη διαθεση και με ελάχιστα μορια. Ο τελευταίος θα χρησιμοποιηθεί μετα τη μετάταξη ολων που εκαναν αιτηση. Επισης υποθετω οτι θα καλυφθούν κατα προτεραιοτητα οι θεσεις στην Αβαθμια και μετα οι διοικητικες. Δηλαδη πρώτα αναζήτησαν η υποχρεωτικη μετάταξη κάποιου στην Αβαθμια της περιοχής και μετα στις διευθύνσεις και τα ΙΕΚ
Εφόσον ισχύει ότι θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 26/8, ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να εξεταστούν τοπικά. Να δει το κάθε πυσδε ποιοι δικοί του έκαναν, αν του περισσέψουν και μερικές θέσεις να δει από το διπλανό πυσδε αν δήλωσε κανείς κλπ. Πώς θα γίνει αυτό σε πανελλαδικό επίπεδο σε 2 μέρες μέσα σε σαββατοκύριακο;
...αφήνοντας εκτός φυσικά το κομμάτι του δημοσιεύματος που αφορά τους "μαχητικούς" και επαναστάτες συνδικαλιστές των ΟΛΜΕ/ΕΛΜΕ),Κρίμα αυτοί θα μιλήσουν (όσοι και αν μαζευτούν έξω από το υπουργείο σήμερα) εξ ονόματος όλου του κλάδου,ερώτημα: αν δοθούν σήμερα έστω και προφορικά διευκρινίσεις σε εκπροσώπους της ΟΛΜΕ, θα τις αντιληφθούν ώστε να τις μεταφέρουν σωστά στους ενδιαφερόμενους? Κρίμα
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 21, 2013, 10:32:08 amΤο ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει με όσους δεν κάνουν αίτηση και παραμείνουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Γιατί εγώ προς τα εκει προσανατολίζομαι...ότι θα κάνει και με όσους δεν κάνουν αίτηση ενώ έχουν "οργανική" λίγων ωρών βασικό για να προστατέψεις όσο γίνεται τον εαυτό σου είναι να ξέρεις πότε κινδυνεύεις και από τι.
2) υποχρεωτική μετάθεση δε γίνεται δεν υπάρχει νομικό πλαίσιοτο πδ των υποχρεωτικών μεταθέσεων δεν έχει πάρει φεκ (αυτό και αν έχει χιλιοειπωθεί εδώ μέσα)
Καλημέρα, εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;
Παράθεση από: moon στις Αυγούστου 21, 2013, 10:36:52 amΕφόσον ισχύει ότι θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 26/8, ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να εξεταστούν τοπικά. Να δει το κάθε πυσδε ποιοι δικοί του έκαναν, αν του περισσέψουν και μερικές θέσεις να δει από το διπλανό πυσδε αν δήλωσε κανείς κλπ. Πώς θα γίνει αυτό σε πανελλαδικό επίπεδο σε 2 μέρες μέσα σε σαββατοκύριακο;ισα ισα σε 2 μερες το αντιθετο γινεται... γιατι δηλωνουμε 2 επιλογες. Ενα απλο προγραμμα στον υπολογιστη ειναι παρολο που δεν ειμαι πληροφορικαριος. Ενα κουμπι πατας κ σου βρισκει ποιοι δηλωσαν με τα μορια τους την καθε επιλογη.Αλλιως αντε να βρεις την περιφερεια κ τα γειτονικα κενα... δουλεομαστε μεταξυ μας?καποιος μας σπρωχνει προς καπου αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει προς που κ γιατι...
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 21, 2013, 10:37:26 amΠαράθεση από: dimari στις Αυγούστου 21, 2013, 10:32:08 amΤο ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει με όσους δεν κάνουν αίτηση και παραμείνουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Γιατί εγώ προς τα εκει προσανατολίζομαι...ότι θα κάνει και με όσους δεν κάνουν αίτηση ενώ έχουν "οργανική" λίγων ωρών βασικό για να προστατέψεις όσο γίνεται τον εαυτό σου είναι να ξέρεις πότε κινδυνεύεις και από τι.Ναι ξέρω! Ξέρω πως για να προστατευτώ θα πρέπει να αλλάξω χώρα!!!