*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4782146 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5586 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:37:26 am »
Το ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει με όσους δεν κάνουν αίτηση και παραμείνουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Γιατί εγώ προς τα εκει προσανατολίζομαι...
ότι θα κάνει και με όσους δεν κάνουν αίτηση ενώ έχουν "οργανική" λίγων ωρών ;D
βασικό για να προστατέψεις όσο γίνεται τον εαυτό σου είναι
να ξέρεις πότε κινδυνεύεις και από τι.
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:10:30 »

Αποσυνδεδεμένος papagena

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5587 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:38:40 am »
Το ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει με όσους δεν κάνουν αίτηση και παραμείνουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Γιατί εγώ προς τα εκει προσανατολίζομαι...

Υποχρεωτική μετάθεση ή υποχρεωτική μετάταξη φαντάζομαι! Κι εγώ στην ίδια θέση βρίσκομαι!

Αποσυνδεδεμένος Aκριβή

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5588 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:39:51 am »
Ειναι ξεκάθαρο οτι προηγηται στην υποχρεωτικη μετάταξη αυτος που εκανε αιτηση και δεν έπιασε την επιλογη του, γι αυτο και οι επιλογές ειναι μονο 2 για να υπαρχει ευελιξία, απο αυτόν που ειναι στη διαθεση και με ελάχιστα μορια. Ο τελευταίος θα χρησιμοποιηθεί μετα τη μετάταξη ολων που εκαναν αιτηση. Επισης υποθετω οτι θα καλυφθούν κατα προτεραιοτητα οι θεσεις στην Αβαθμια και μετα οι διοικητικες. Δηλαδη πρώτα αναζήτησαν η υποχρεωτικη μετάταξη κάποιου στην Αβαθμια της περιοχής και μετα στις διευθύνσεις και τα ΙΕΚ

Από που είναι ξεκάθαρο αυτό gioskspy;  Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου προφανές.  Μάλλον παράλογο μου φαίνεται.  Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν να κάνουν, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να αφήσουν εμένα που είμαι στη διάθεση και να πάρουν εσένα που έχεις οργανική.  Με βάση ποια εγκύκλιο θα το κάνουν αυτό;  Και θα πρέπει να ξανακάνουν τοποθετήσεις στις κενές οργανικές;  Σε παράλογες εποχές ζούμε βέβαια θα μου πεις.

Εγώ είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.  Δεν κάνω αίτηση.  Είμαι πληροφορικός.  Που θα με διαθέσουν το Σεπτέμβρη αφού στην περιοχή μου όλα τα κενά είναι μόνο στην πρωτοβάθμια, τα οποία θα καλυφθούν από τις μετατάξεις.  Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5589 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:41:00 am »
Εφόσον ισχύει ότι θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 26/8, ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να εξεταστούν τοπικά. Να δει το κάθε πυσδε ποιοι δικοί του έκαναν, αν του περισσέψουν και μερικές θέσεις να δει από το διπλανό πυσδε αν δήλωσε κανείς κλπ. Πώς θα γίνει αυτό σε πανελλαδικό επίπεδο σε 2 μέρες μέσα σε σαββατοκύριακο;

ισα ισα σε 2 μερες το αντιθετο γινεται... γιατι δηλωνουμε 2 επιλογες. Ενα απλο προγραμμα στον υπολογιστη ειναι παρολο που δεν ειμαι πληροφορικαριος. Ενα κουμπι πατας κ σου βρισκει ποιοι δηλωσαν με τα μορια τους την καθε επιλογη.

Αλλιως αντε να βρεις την περιφερεια κ τα γειτονικα κενα... δουλεομαστε μεταξυ μας????

καποιος μας σπρωχνει προς καπου αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει προς που κ γιατι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:10:30 »

Αποσυνδεδεμένος Selanik

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5590 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:41:26 am »
...αφήνοντας εκτός φυσικά το κομμάτι του δημοσιεύματος που αφορά τους "μαχητικούς" και επαναστάτες συνδικαλιστές των ΟΛΜΕ/ΕΛΜΕ),
Κρίμα :-[
αυτοί θα μιλήσουν (όσοι και αν μαζευτούν έξω από το υπουργείο σήμερα) εξ ονόματος όλου του κλάδου,
ερώτημα: αν δοθούν σήμερα έστω και προφορικά διευκρινίσεις σε εκπροσώπους της ΟΛΜΕ, θα τις αντιληφθούν ώστε να τις μεταφέρουν σωστά στους ενδιαφερόμενους? :P
Κρίμα

Εσύ συνάδελφε γιατί δεν πας εκεί για να μάς μεταφέρεις αυτά που θα αντιληφθείς εφόσον φοβάσαι ότι δε θα τα αντιληφθούν "οι μαχητικοί επαναστάτες συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ/ΕΛΜΕ" τους οποίους ειρωνεύεσαι;

Και σε ποιους αναφέρεσαι συγκεκριμένα, γιατί το να βάζουμε όλες τις ΕΛΜΕ και όλη την ΟΛΜΕ στο ίδιο τσουβάλι είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστικό για να μην πω κάτι βαρύτερο.
Εγώ αυτό που είδα με τα μάτια μου τον Ιούλιο στην Αθήνα είναι συγκεκριμένους εκπροσώπους στην ΟΛΜΕ και συγκεκριμένα μέλη των ΕΛΜΕ να μαζεύονται μέρα παρά μέρα σχεδόν έξω από το Υπουργείο ή στα γραφεία της ΟΛΜΕ για παραστάσεις διαμαρτυρίας. Είδα συναδέλφους των ΕΛΜΕ σε όλη την Ελλάδα να κάνουν παρεμβάσεις σε άλλους χώρους (θέατρα, διαμαρτυρίες άλλων κλάδων κλπ) για να ενημερώσουν τους πολίτες. Όταν τα κάναν αυτά οι παραπάνω κάποιοι άλλοι κάναν μπάνια. Και κάποιοι άλλοι απλά γκρίνιαζαν. Εσύ που σχολιάζεις την ανικανότητα των συναδέλφων της ΕΛΜΕ (που στο κάτω κάτω εσύ τους εξέλεξες) τι έκανες, συνάδελφε;

Αποσυνδεδεμένος Νηρηίδα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5591 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:42:36 am »
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 10:46:32 am από Νηρηίδα »

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5592 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:42:53 am »

Ναι ξέρω! Ξέρω πως για να προστατευτώ θα πρέπει να αλλάξω χώρα!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος pascale

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5593 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:43:12 am »
Καλημέρα,
εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;
Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;
Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.
Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5594 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:43:18 am »
συνάδελφοι γιατί παιδεύεστε χωρίς λόγο?
αυτά έχουν χιλιοαπαντηθεί εδώ μέσα:
1) υποχρεωτική μετάταξη μπορεί άμεσα να κάνει μόνο σε όσους έκαναν αίτηση και δεν έπιασαν σε πρώτη φάση τις επιλογές τους
2) υποχρεωτική μετάθεση δε γίνεται δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο
το πδ των υποχρεωτικών μεταθέσεων δεν έχει πάρει φεκ (αυτό και αν έχει χιλιοειπωθεί εδώ μέσα)
πάντως πολλές απορίες θα σας λυθούν αν ρίχνατε μια ματιά στις συζητήσεις εδώ:
http://www.pde.gr/index.php?topic=29199.0
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5595 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:45:39 am »

2) υποχρεωτική μετάθεση δε γίνεται δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο
το πδ των υποχρεωτικών μεταθέσεων δεν έχει πάρει φεκ (αυτό και αν έχει χιλιοειπωθεί εδώ μέσα)

Και δεν πρόκειται να πάρει ΦΕΚ.....

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5596 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:46:06 am »
Καλημέρα,
εντέλει να κάνουμε αίτηση ή όχι;
Αν καταχωρηθούμε ως αιτούντες μετάταξη δεν παραδεχόμαστε και επισήμως ότι ανήκουμε στο πλεονάζον προσωπικό προς διαθεσιμότητα;
Διότι ονομαστική λίστα δεν υπάρχει.
Μήπως αυτό είναι ένα τέχνασμα του υπουργείου ώστε η λίστα από αριθμητική να γίνει ονομαστική;

εισαι σιγουρη οτι η λιστα του υπουργειου ειναι αριθμητικη?? εδω μεταξυ μας κ ξερουμε ποιοι ειναι πισω απο τα νουμερα.... κ εξαλλου ολα δεν τα εχουν? οπως κ τα ονοματα του επαλ που βγηκαν σε μια νυχτα??

dd2

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5597 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:46:15 am »
Εφόσον ισχύει ότι θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 26/8, ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να εξεταστούν τοπικά. Να δει το κάθε πυσδε ποιοι δικοί του έκαναν, αν του περισσέψουν και μερικές θέσεις να δει από το διπλανό πυσδε αν δήλωσε κανείς κλπ. Πώς θα γίνει αυτό σε πανελλαδικό επίπεδο σε 2 μέρες μέσα σε σαββατοκύριακο;

ισα ισα σε 2 μερες το αντιθετο γινεται... γιατι δηλωνουμε 2 επιλογες. Ενα απλο προγραμμα στον υπολογιστη ειναι παρολο που δεν ειμαι πληροφορικαριος. Ενα κουμπι πατας κ σου βρισκει ποιοι δηλωσαν με τα μορια τους την καθε επιλογη.

Αλλιως αντε να βρεις την περιφερεια κ τα γειτονικα κενα... δουλεομαστε μεταξυ μας????

καποιος μας σπρωχνει προς καπου αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει προς που κ γιατι...

Αυτά θα έπρεπε να αναφέρονται ρητώς στην εγκύκλιο.Τον παπά παίζουμε τώρα;

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5598 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:46:35 am »

Ναι ξέρω! Ξέρω πως για να προστατευτώ θα πρέπει να αλλάξω χώρα!!! >:(
χωρίς παρεξήγηση και εντελώς συναδελφικά θα σου πω ότι
και σε άλλη χώρα να πας πάλι θα κινδυνεύεις αν δε μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού :)
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #5599 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:47:24 am »
Για εμας που εχουμε κανει αιτηση στις εθελοντικες,το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να ανακινωσουτν επισημα τι γινεται με τις εθελοντικες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)