*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4789720 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5698 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:18:07 pm »
Ρε παιδια,οκ..δηλαδη αν ειναι δυνατον απο ενα δημοσιευμα καπου,που λεει οτι ο μητσοτακης ειπε πως δεν θα γινουν αλλες διαθεσιμοτητες δασκαλων και καθηγητων,να λεμε οτι το πιστευουμε και οτι ολα ειναι μια χαρα.Μα ακομα και δημοσια στο μεγκα να το ειχε πει,παλι δεν θα επρεπε να το χαψουμε,εφοσον ο ιδιος ο υπουργος εχει διαψευστει τοσες φορες,μιλωντας δημοσια.
Μα πραγματικα δηλαδη τοσο ζουδια ειμαστε;'ή ΕΠΙΤΗΔΕς ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΟΥΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ;; :o

Ρε παιδιά με παρεξηγείτε.... Το ΑΝ το είπε ο Μητσοτάκης ή ΟΧΙ είναι κάτι που πρέπει να το ξέρουμε. Όχι γιατί σαν βόδια θα πάμε να το πιστέψουμε.... Τόσο καιρό μιλάω για παπαγαλάκια που μπορεί (ειδικά τις τελευταίες μέρες) να σπρώξουν κόσμο στο ΝΑ ΚΑΝΕΙ ή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ αίτηση....
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:13:34 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #5699 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:19:18 pm »
Δεν το εστερνιζομαι,δεν ξερω αν ειναι τα παπαγαλακια η οχι,απλα το βαζω

Την Δευτέρα «κλειδώνει» η διαθεσιμότητα 4.600 δημοσίων υπαλλήλων

Την ερχόμενη Δευτέρα στην συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα «κλειδώσουν» οι θέσεις σε υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς που θα καταργηθούν και θα οδηγήσουν σε διαθεσιμότητα περίπου 4.600 δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό των 12.500 διαθέσιμων ώς το τέλος Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» το μεγαλύτερο μέρος θα κληθούν να σηκώσουν τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας με το διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και το νοσηλευτικό προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%C2%AB%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-4600-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CF%89%CE%BD#ixzz2cbLkHa4k
Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5700 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:21:22 pm »
Ειναι ξεκάθαρο οτι προηγηται στην υποχρεωτικη μετάταξη αυτος που εκανε αιτηση και δεν έπιασε την επιλογη του, γι αυτο και οι επιλογές ειναι μονο 2 για να υπαρχει ευελιξία, απο αυτόν που ειναι στη διαθεση και με ελάχιστα μορια. Ο τελευταίος θα χρησιμοποιηθεί μετα τη μετάταξη ολων που εκαναν αιτηση. Επισης υποθετω οτι θα καλυφθούν κατα προτεραιοτητα οι θεσεις στην Αβαθμια και μετα οι διοικητικες. Δηλαδη πρώτα αναζήτησαν η υποχρεωτικη μετάταξη κάποιου στην Αβαθμια της περιοχής και μετα στις διευθύνσεις και τα ΙΕΚ

Από που είναι ξεκάθαρο αυτό gioskspy;  Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου προφανές.  Μάλλον παράλογο μου φαίνεται.  Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν να κάνουν, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να αφήσουν εμένα που είμαι στη διάθεση και να πάρουν εσένα που έχεις οργανική.  Με βάση ποια εγκύκλιο θα το κάνουν αυτό;  Και θα πρέπει να ξανακάνουν τοποθετήσεις στις κενές οργανικές;  Σε παράλογες εποχές ζούμε βέβαια θα μου πεις.

Εγώ είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.  Δεν κάνω αίτηση.  Είμαι πληροφορικός.  Που θα με διαθέσουν το Σεπτέμβρη αφού στην περιοχή μου όλα τα κενά είναι μόνο στην πρωτοβάθμια, τα οποία θα καλυφθούν από τις μετατάξεις.  Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Συνάδελφε θα παραμείνουμε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και θα καλύψουμε λειτουργικά κενά...
Γιατί το πλήθος αυτών που έδωσε το υπουργείο ως πλεονάζοντες είναι ο αριθμός όλων όσων είστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ..?
Αποκλείεται...
Πάντα κάποιοι θα παραμένουν στη διάθεση για να καλύπτουν ωράριο...
π.χ. από μισός σε 2 γυμνάσια, καλύπτεις λειτουργικά κενά, έχεις 21 ώρες, αλλά καμία οργανική...

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5701 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:21:36 pm »
Το σύστημα δουλεύει ως εξης: αρχικά καταχωρούνται τα μορια ολων όσων εκαναν αιτηση. Κανονικά θα επρεπε να δημοσιοποιηθεί για τυχόν ενστάσεις. Στη συνέχεια εξετάζονται ολες οι πρώτες επιλογές και σε καθε θεση ικανοποιούνται οι πρώτοι σε μορια και αφαιρούνται απο το συστημα. Στη συνέχεια γινεται η ιδια διαδικασια με τη δεύτερη προτίμηση.
Απο δω και περα ξεκινάνε οι υποθέσεις: ομαδοποιουνται αυτοι που εκαναν αιτηση ανα διεύθυνση. Εδω τωρα αρχίζει το μπλεξίματα. Αν οι αιτήσεις ειναι λίγες ξεκινάνε απο τους έχοντες περισσοτερα μορια να συμπληρώνουν αρχικά ανα διεύθυνση και μετα συνολικά συγκρινονται παλι ολοι που περισσεύουν ανα περιφέρεια κτλ. Αν τωρα οι αιτήσεις ειναι πολλες δεν αποκλείεται να ξεκινούν ανάποδα ώστε να μεταταχθουν υποχρεωτικα οι έχοντες λιγοτερα μορια και οι υπόλοιποι να επιστρέψουν (?) στις θεσεις τους
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:13:34 »

Αποσυνδεδεμένος Νηρηίδα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5702 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:22:19 pm »
Δεν εδωσε κενά (διοικητικά προφανώς) στους φιλόλογους γιατί υπάρχουν κενά σε σχολικές μονάδες της περιφέρειας, της επικράτειας, όπου προσανατολίζονται να τους / μας στείλουν;;;

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5703 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:25:18 pm »
Τη Δευτέρα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  που θα συνεδριάσει με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου και την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος με τους 1765 διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
  Για την επιλογή  των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ των οποίων θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι  1765 διοικητικοί  υπάλληλοι  έχει μπει δείκτης αναλογίας διοικητικών υπαλλήλων με εκπαιδευτικό προσωπικό και φοιτητών, που σημαίνει πως δεν αφορά η διαθεσιμότητα των Ιδρύματα με μικρό αριθμό υπαλλήλων , σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες.
http://www.esos.gr
Υ Γ
διαβάζουμε και μεταφέρουμε κάποια πληροφορία δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα υπερ των όποιων απόψεων μας, πόσο μάλλον όταν οι απόψεις μας δε συμφωνούν με τις πληροφορίες που αναρτούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 02:27:38 pm από silkcut »
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5704 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:27:09 pm »
Το τι και αν ειπε κατι ο Μητσοτακης, αλλαζει μεσα σε 1 ωρα. Με το ταξιμο δεν εχασε τιποτα κανενας, με το δοσιμο εχασε...
Και ο Αδωνις ειπε οι εκπαιδευτικοι-νοσηλευτες θα πανε στα νοσοκομεια ολοι, την επομενη μερα ειπε: θα αξιολογηθουν και θα παει ποσοστο αυτων.
Στην αρχη ειπαν οι κατοχοι μεταπτυχιακων-διδακτορικων εξαιρουνται και την επομενη το αναιρεσαν...
Ο Μητσοτακης ειπε οσοι περασαν με σκληρο ΑΣΕΠ δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα και η φιλη μου νοσηλευτρια-εκπαιδευτικος, διοριστεα απο τους πρωτους στον ΑΣΕΠ ειναι σε διαθεσιμοτητα.
Ο Αδωνις επισης ειπε οτι δεν κινδυνευει κανενας στο τομεα της Υγειας και την επομενη ψαχνει 1300 απο 9 νοσοκομεια, γιατρους κλπ για διαθεσιμοτητα.
Αντε να βγαλεις ακρη. Δεν νομιζω οτι καποιος θεωρει το λογο τους συμβολαιο πλεον...

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5705 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:27:22 pm »
Δεν εδωσε κενά (διοικητικά προφανώς) στους φιλόλογους γιατί υπάρχουν κενά σε σχολικές μονάδες της περιφέρειας, της επικράτειας, όπου προσανατολίζονται να τους / μας στείλουν;;;

τα των περιοχών που βγάζουν πλεονάζοντες φιλολόγους ΔΕΝ τα ξέρω... Η προϋπηρεσία μου (ως προγραμματιστής) σε σχολεία 3 νομών (της βορείου Ελλάδας) μου λέει ότι ΠΑΝΤΟΥ θα υπάρχουν ελλείμματα φιλολόγων (παρά την αύξηση ωραρίου)...

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5706 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:36:19 pm »
Τη Δευτέρα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  που θα συνεδριάσει με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου και την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος με τους 1765 διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
  Για την επιλογή  των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ των οποίων θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι  1765 διοικητικοί  υπάλληλοι  έχει μπει δείκτης αναλογίας διοικητικών υπαλλήλων με εκπαιδευτικό προσωπικό και φοιτητών, που σημαίνει πως δεν αφορά η διαθεσιμότητα των Ιδρύματα με μικρό αριθμό υπαλλήλων , σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες.
http://www.esos.gr
Υ Γ
διαβάζουμε και μεταφέρουμε κάποια πληροφορία δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα υπερ των όποιων απόψεων μας, πόσο μάλλον όταν οι απόψεις μας δε συμφωνούν με τις πληροφορίες που αναρτούμε.

Αν η είδηση ισχύει (να συμφωνήσω και εγώ με το ΥΓ σου - ΔΕ με βρίσκει σύμφωνο έτσι κι αλλιώς όποια διαθεσιμότητα) αυτό σημαίνει ότι η πρεμούρα του υπουργείου να τελειώνουμε ως τις 23/8 με τις μετατάξεις λειτουργεί ως μπαμπούλας.... Εκτός αν πει ΕΚΠΛΗΞΗ: 1300 εκπαιδευτικοί και 400 διοικητικοί...

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5707 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:39:51 pm »
H πρεμούρα Ιγνάτιε μπορεί να είναι και το γεγονός να μην έχει χιλιάδες σε διάθεση να κοιτά ο ένας τον άλλο.
Αν δεν γίνουν οι μετατάξεις δεν μπορεί πρακτικά να γίνει οτιδήποτε άλλο.
Θα βρεθούν με χιλιάδες κενά από την μια (λόγω αλλαγών και συνταξιοδοτήσεων στην αβθμια καθώς και στα γραφεία) και με χιλιάδες ανθρώπους υπό καθεστώς εγώ τι κάνω εδώ τώρα και που θα πάω αύριο...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 02:42:12 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος Νηρηίδα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5708 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:40:38 pm »
Υπάρχουν 35 πλεονάζοντες στην Ηλεία και 5 στη Χίο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2014, 09:04:49 pm από Νηρηίδα »

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5709 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:43:51 pm »
λοιπόν Ιγνάτιε, τη Δευτέρα 26/8 δε μπορεί να δώσει ούτε ένα πόσο μάλλον 1300 ονόματα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, πως αλλιώς να το πούμε δηλαδή?
το ζητούμενο για μένα δεν είναι  βέβαια το τι θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα.
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5710 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:44:22 pm »
H πρεμούρα Ιγνάτιε μπορεί να είναι και το γεγονός να μην έχει χιλιάδες σε διάθεση να κοιτά ο ένας τον άλλο.
Αν δεν γίνουν οι μετατάξεις δεν μπορεί πρακτικά να γίνει οτιδήποτε άλλο.

Συγγνώμη αλλά έχω ζαλιστεί και λίγο (μια βδομάδα τώρα) Εννοείς ότι προσπαθεί να βάλει μια (έστω και ανόητη) τάξη πριν μπορέσει να προχωρήσει στους επόμενους αποκεφαλισμούς. Είναι κάτι που το έχω θέσει κι εγώ τις προηγούμενες μέρες (μπορεί μάλιστα να σώσει και μερικά "δικά μας παιδιά").  Δεν ξέρω τους αριθμούς σε διαφορετικές ειδικότητες και διαφορετικές περιοχές αλλά η αντίληψή μου (σύμφωνα με αυτά που ποστάρονται εδώ) δεν είναι τελικά αυτή....

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5711 στις: Αυγούστου 21, 2013, 02:46:27 pm »

τα των περιοχών που βγάζουν πλεονάζοντες φιλολόγους ΔΕΝ τα ξέρω... Η προϋπηρεσία μου (ως προγραμματιστής) σε σχολεία 3 νομών (της βορείου Ελλάδας) μου λέει ότι ΠΑΝΤΟΥ θα υπάρχουν ελλείμματα φιλολόγων (παρά την αύξηση ωραρίου)...
Ο survey τον Ιούνιο έβγαλε 800 πλεοναζοντες φιλολόγους, οπως και 700 θεολογους. Με καποιες τροποποιήσεις και ισως λαμβάνοντας υποψην τις συνταξιοδοτησεις των επόμενων 4ετων οι 700 θεολογοι εγιναν 198 https://www.dropbox.com/s/zswqvxfhrv0662s/%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%9A%CE%95%CE%9D%CE%91%202012-2013%20%2812-6-2013%29-2.xls
Δεν αναρτήθηκαν ολα τα πλεονασματα φιλολογων γιατι προφανώς υπολογίζεται να καλύψουν τα πολλα λειτουργικα κενα που θα προκύψουν. Οπότε η επιλεκτική ανάρτηση πλεόνασματων φιλολογων, φυσικων και Γεολογων θα πω για πολλοστή φορα εγινε απο λάθος. Για την ωρα δεν τίθεται θεμα διαθεσιμοτητων των ειδικοτήτων που δε δινει δικαιωμα μεταταξης γιατι δεν εχει καμμια λογικη και θα προκαλέσει σωρεία ενστάσεων.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 02:48:00 pm από giokspy »
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)