0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια,οκ..δηλαδη αν ειναι δυνατον απο ενα δημοσιευμα καπου,που λεει οτι ο μητσοτακης ειπε πως δεν θα γινουν αλλες διαθεσιμοτητες δασκαλων και καθηγητων,να λεμε οτι το πιστευουμε και οτι ολα ειναι μια χαρα.Μα ακομα και δημοσια στο μεγκα να το ειχε πει,παλι δεν θα επρεπε να το χαψουμε,εφοσον ο ιδιος ο υπουργος εχει διαψευστει τοσες φορες,μιλωντας δημοσια.Μα πραγματικα δηλαδη τοσο ζουδια ειμαστε;'ή ΕΠΙΤΗΔΕς ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΟΥΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ;;
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 21, 2013, 10:12:32 amΕιναι ξεκάθαρο οτι προηγηται στην υποχρεωτικη μετάταξη αυτος που εκανε αιτηση και δεν έπιασε την επιλογη του, γι αυτο και οι επιλογές ειναι μονο 2 για να υπαρχει ευελιξία, απο αυτόν που ειναι στη διαθεση και με ελάχιστα μορια. Ο τελευταίος θα χρησιμοποιηθεί μετα τη μετάταξη ολων που εκαναν αιτηση. Επισης υποθετω οτι θα καλυφθούν κατα προτεραιοτητα οι θεσεις στην Αβαθμια και μετα οι διοικητικες. Δηλαδη πρώτα αναζήτησαν η υποχρεωτικη μετάταξη κάποιου στην Αβαθμια της περιοχής και μετα στις διευθύνσεις και τα ΙΕΚΑπό που είναι ξεκάθαρο αυτό gioskspy; Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου προφανές. Μάλλον παράλογο μου φαίνεται. Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν να κάνουν, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να αφήσουν εμένα που είμαι στη διάθεση και να πάρουν εσένα που έχεις οργανική. Με βάση ποια εγκύκλιο θα το κάνουν αυτό; Και θα πρέπει να ξανακάνουν τοποθετήσεις στις κενές οργανικές; Σε παράλογες εποχές ζούμε βέβαια θα μου πεις.Εγώ είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Δεν κάνω αίτηση. Είμαι πληροφορικός. Που θα με διαθέσουν το Σεπτέμβρη αφού στην περιοχή μου όλα τα κενά είναι μόνο στην πρωτοβάθμια, τα οποία θα καλυφθούν από τις μετατάξεις. Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Ειναι ξεκάθαρο οτι προηγηται στην υποχρεωτικη μετάταξη αυτος που εκανε αιτηση και δεν έπιασε την επιλογη του, γι αυτο και οι επιλογές ειναι μονο 2 για να υπαρχει ευελιξία, απο αυτόν που ειναι στη διαθεση και με ελάχιστα μορια. Ο τελευταίος θα χρησιμοποιηθεί μετα τη μετάταξη ολων που εκαναν αιτηση. Επισης υποθετω οτι θα καλυφθούν κατα προτεραιοτητα οι θεσεις στην Αβαθμια και μετα οι διοικητικες. Δηλαδη πρώτα αναζήτησαν η υποχρεωτικη μετάταξη κάποιου στην Αβαθμια της περιοχής και μετα στις διευθύνσεις και τα ΙΕΚ
Δεν εδωσε κενά (διοικητικά προφανώς) στους φιλόλογους γιατί υπάρχουν κενά σε σχολικές μονάδες της περιφέρειας, της επικράτειας, όπου προσανατολίζονται να τους / μας στείλουν;;;
Τη Δευτέρα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που θα συνεδριάσει με τη συμμετοχή του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου και την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος με τους 1765 διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Για την επιλογή των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ των οποίων θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι 1765 διοικητικοί υπάλληλοι έχει μπει δείκτης αναλογίας διοικητικών υπαλλήλων με εκπαιδευτικό προσωπικό και φοιτητών, που σημαίνει πως δεν αφορά η διαθεσιμότητα των Ιδρύματα με μικρό αριθμό υπαλλήλων , σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες.http://www.esos.grΥ Γ διαβάζουμε και μεταφέρουμε κάποια πληροφορία δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα υπερ των όποιων απόψεων μας, πόσο μάλλον όταν οι απόψεις μας δε συμφωνούν με τις πληροφορίες που αναρτούμε.
H πρεμούρα Ιγνάτιε μπορεί να είναι και το γεγονός να μην έχει χιλιάδες σε διάθεση να κοιτά ο ένας τον άλλο.Αν δεν γίνουν οι μετατάξεις δεν μπορεί πρακτικά να γίνει οτιδήποτε άλλο.
Παράθεση από: Νηρηίδα στις Αυγούστου 21, 2013, 02:22:19 pmΔεν εδωσε κενά (διοικητικά προφανώς) στους φιλόλογους γιατί υπάρχουν κενά σε σχολικές μονάδες της περιφέρειας, της επικράτειας, όπου προσανατολίζονται να τους / μας στείλουν;;;τα των περιοχών που βγάζουν πλεονάζοντες φιλολόγους ΔΕΝ τα ξέρω... Η προϋπηρεσία μου (ως προγραμματιστής) σε σχολεία 3 νομών (της βορείου Ελλάδας) μου λέει ότι ΠΑΝΤΟΥ θα υπάρχουν ελλείμματα φιλολόγων (παρά την αύξηση ωραρίου)...