*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791365 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5810 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:29:02 pm »
Την ώρα που οι καθηγητές προσανατολίζονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις με το πρώτο κουδούνι στα σχολεία διαμαρτυρόμενοι για τις χιλιάδες απολύσεις ο Σ. Κεδίκογλου τους διαμηνύει ότι «τα σχολεία δεν είναι τσιφλίκι τους».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82#ixzz2ccLLkoEk
Συγνώμη για το off topic αλλά είναι δυνατόν μετά από όοοοολα αυτά που έκανε ο εν λόγω κύριος (ΕΡΤ, Κόλλια κτλ.) αντί να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης να καθόμαστε να τον ακούμε να μας "μαλώνει" και δεν....άντε φούντωσα πάλι!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:17:01 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5811 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:31:23 pm »
@dimari

Ανεκδιήγητος ο Υφυπουργός.
Δες και το άλλο όμως, και της ΟΛΜΕ δεν έβαλαν μυαλό.
Συνελεύσεις και απεργία στις 11/9.
Αφού πρώτα μας έχουν επιτάξει μιας και σίγουρα θα μας βρουν μετά τις 2/9 στις περιοχές εργασίας μας...

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #5812 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:34:34 pm »
Η μόνη μου ένσταση ρε παιδιά είναι η εξής για το υποχρεωτικό.
Ποιος πάει που αν δεν το έχει δηλώσει κανείς κάτι (σε οποιδήποτε επίπεδο Δ/νση, Περιφέρεια, Ελλάδα);
Με κλήρο;

Από τους πλεονάζοντες αυτοί που έχουν τα λιγότερα μόρια ( έχουν δεν έχουν κάνει αίτηση )  ?

Υπόθεση προς επεξεργασία χωρίς να έχω μεγάλη σχέση με τη νομοθεσία ..... 

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #5813 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:37:23 pm »
@dimari

Ανεκδιήγητος ο Υφυπουργός.
Δες και το άλλο όμως, και της ΟΛΜΕ δεν έβαλαν μυαλό.
Συνελεύσεις και απεργία στις 11/9.
Αφού πρώτα μας έχουν επιτάξει μιας και σίγουρα θα μας βρουν μετά τις 2/9 στις περιοχές εργασίας μας...
Όπως τα λες! Δεν θέλω να πω τα χιλιοειπωμένα "πουλημένοι συνδικαλιστές" κτλ., δεν έχω προσωπική άποψη για κανέναν τους, εγώ με τον εαυτό μου τα βάζω και με όλους μας που παίζεται η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας και δεν βρίσκουμε τρόπο (και ηγεσία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση ευτυχώς ή δυστυχώς) να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:17:01 »

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5814 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:37:48 pm »
Σχετικα με το θεμα των οργανικων, χθες στη συνελευση της τοπικης ελμε, μας ξεκαθαρισαν οτι οι θεσεις των υποχρεωτικων ειναι λειτουργικα κι οχι οργανικα κενα.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Μπορείς να το διατυπώσεις διαφορετικά;

Εννοείται ότι δεν θα γίνουν οργανικές, τουλάχιστον στο δικό μου κλάδο ΠΕ 05. Διδάσκουμε 4,  άντε σε πολύ ακραία περίπτωση 8 ώρες σε κάθε σχολείο και φυσικά δεν έχουμε άλλες ώρες από 

Αποσυνδεδεμένος demodos1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5815 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:39:47 pm »
Πρέπει να ντρεπόμαστε αν ήταν μόνο καμιά δεκαριά άτομα σήμερα έξω από το υπουργείο!!!
Καλά μας κάνουν....
Αύριο στις 12 όσοι περισσότεροι έξω από το υπουργείο.
Πρέπει να μας δώσουν μια απάντηση... δεν μπορεί να παίζουμε jocker...

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #5816 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:41:45 pm »
2. Ούτε καν στο ίδιο το υπουργείο δε γνωρίζουν πώς θα διενεργηθούν οι μετατάξεις. Είτε περιμένουν το αριθμητικό αποτέλεσμα της υποβολής αιτήσεων και κατόπιν αποφασίζουν, είτε γνωρίζει μια πολύ μικρή και κλειστή ομάδα συνεργατών του Αρβανιτόπουλου, η οποία δε διαρρέει ουδέν, προκειμένου να μην αποθαρρυνθούν από την υποβολή αιτήσεων εκπαιδευτικοί που θα θεωρούσαν ότι αδικούνται από τον τρόπο διεξαγωγής των αιτήσεων, αν αυτός γνωστοποιείτο.

Και γιατι να μην ισχυει το αντιστροφο να θελουν να μην συμπληρωθουν αιτησεις λογω ανασφαλειας σε σχεση με την διαδικασια ωστε ατομα δικα τους που θα τα πληροφορησουν τελευταια στιγμη να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να πανε στις περιοχες που θα δηλωσουν? Με τα δεδομενα που εχουμε μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε .

Δε νομιζω να θελουν να χαντακωσουν τη διαδικασια (μειωμενος αριθμος αιτησεων) για να κανουν μερικα ρουσφετια.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος neraidaa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5817 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:42:26 pm »
Θεωρώ bitch ότι το υποχρεωτικό πηγαίνει ότι σύμφωνα με το αρχείο υπουργική απόφαση 2 πρέπει υποχρεωτικά να μετατάξει από κάθε πύσδε τον συγκεκριμένο αριθμό εκπαιδευτικών που αναφέρει. Εγώ πιστεύω ότι το υπουργείο περίμενε από όλους τους πλεονάζοντες να κάνουν αίτηση αφού την χαρακτήρισε υποχρεωτική μετάταξη και γι'αυτό έγραψε ότι θα βγει και πίνακας με μόρια μετάταξης. Παράλληλα έδωσε και το δικαίωμα της εθελοντικής προτίμησης.

Αποσυνδεδεμένος lkt

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5818 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:43:48 pm »
To παρακάτω ειπώθηκε όντως;

http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/yfypoyrgos-pliroforiki-mathima-panelladikos-exetazomeno

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Τελικά μήπως βρήκαν όσους ήθελαν για μετατάξεις; Πολλές ανακοινώσεις βλέπω...λαλίστατοι κατά τα άλλα εκτός από τις διευκρινίσεις...
Ότι το είπε, το είπε! Θα το υλοποιήσει όμως;

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #5819 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:47:46 pm »
@Damien
πιστεύω ότι δεν μπορεί να μετατάξει υποχρεωτικά κάποιον σε άλλη περιοχή γιατί πολύ απλά αυτό δεν "πατάει" στο δικό του νόμο (που μιλάει για μετάταξη εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ άσχετα αν από αβλεψία ξεχάσανε να το υλοποιήσουν στην ιστοσελίδα της αίτησης).
Θα πετάξει το μπαλάκι σε κάθε ΠΥΣΔΕ και θα του πει "βρες εσύ ποιοι θα μεταταχθούν υποχρεωτικά" με βάση την ίδια μοριοδότηση. Δηλαδή μετά τις λειτουργικές τοποθετήσεις
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5820 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:48:41 pm »
Ποιος πάει που αν δεν το έχει δηλώσει κανείς κάτι (σε οποιδήποτε επίπεδο Δ/νση, Περιφέρεια, Ελλάδα);
Με κλήρο;

Από τους πλεονάζοντες αυτοί που έχουν τα λιγότερα μόρια ( έχουν δεν έχουν κάνει αίτηση )  ?

Υπόθεση προς επεξεργασία χωρίς να έχω μεγάλη σχέση με τη νομοθεσία .....

Ουπς τώρα το είδα έβαλα και Δ/νση. Λοιπόν ας το πάμε από την αρχή.
Είμαι στην ΔΔΕ Α και περισσεύουμε 10 που δεν δηλώσαμε τίποτα και περισσεύουν 5 θέσεις στην γειτονική
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 06:53:19 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος John_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5821 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:50:20 pm »
Με κλήρο;

Νομίζω ότι από την ερώτησή σου διαφαίνεται ότι ακριβώς οι μετατάξεις θα είναι εντός νομού-περιφέρειας.
Φανταστείτε  να φύγουν από δωδεκάνησα εκπαιδευτικοί  γιατί έχουν πολλά μόρια;Ποιοι θα τους αναπληρώσουν όταν κανένας δεν θα έχει δηλώσει δωδεκάνησα.
Ακόμα πολλοί συνάδελφοι με πολλα χρόνια υπηρεσίας αλλά λίγα μόρια επειδή ήταν σε πρωτέυουσες νομών βγαίνουν τώρα υπεράριθμοι λόγων συγχωνεύσεων,καταργήσεων κτλ.Εάν οι μετατάξεις έχουν παναλλαδικό χαρακτήρα τότε οι συνάδελφοι αυτοί με πολλά χρόνια υπηρεσία, και χωρίς τη  προστασία του νόμου για 12 χρόνια υπηρεσίας ο οποίος μιλάει για υπωχρεωτικές μεταθέσεις και όχι μετατάξεις,θα βρεθούν στην περιφέρεια.
Εξάλλου υποθέτοντας ότι στον νομό μου πλεονάζουν 5 εκπαιδευτικοί Χ ειδικότητας.Αν έρθει και κάποιος από άλλο νομό-περιφέρεια πλέον θα πλεοναζουν 6.Τα πύσδε θέλουν να κόψουν πλεονάζοντες όχι να φορτωθούν και άλλους.
Άρα υποθέτω ότι θα γίνουν εντός νομού-περιφέρειας.
Επίσης  δεν βλέπω λογικό να γίνει και δεύτερη φάση μετατάξεων.Την κολοκυθιά θα παίξουμε;Να πάω εγώ-όχι να πας εσύ;
Θα κοιτάξουν εντός περιφέρειας να καλύψουν τις τρύπες.Τα νούμερα εντός περιφερειών είναι περίπου ισορροπημένα σε όλες τις περιφέρειες.

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5822 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:53:48 pm »
Συγγνωμη που το ξαναθετω, αλλα ξερει κανεις περιπου ποσες εχουν κατατεθει ως τωρα; Ποιος αραγε ειναι ο αριθμος πρωτοκολλου αυτη την ωρα; Εγω σκεφτομαι αν οι αιτησεις ειναι σχετικα λιγες, να κανω , καθως εχω πολλες πιθανοτητες να πιασω την επιλογη μου ( επιλογη μου η Α/θμια, μαλλον επιβολη... το μη χειρον, βελτιστον). Αν ειναι πολλες, επιφυλασσομαι...

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #5823 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:54:22 pm »
Παιδιά, ακούω πολλά παράπονα -ορισμένα δικαιολογημένα- για τα συνδικαλιστικά μας όργανα, αλλά ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο γίνονται ενέργειες. Ιδού κάποια παραδείγματα για του λόγου το αληθές: http://bit.ly/16cmE7A - http://bit.ly/18K29CZ - http://bit.ly/13FYCrc
Αύριο θα συναντηθεί η ΟΛΜΕ με τον υπουργό. Θα βρεθεί και ένας ικανοποιητικός αριθμός εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο; Ή θα περιμένουμε στον υπολογιστή ενημέρωση από τα 5-6 άτομα που θα συναντηθούν μαζί του;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182605
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)