0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου δημιουργείται η εξής - εύλογη νομίζω - απορία : έστω εγώ ειμαι αγγλικών α/θμιας στην Μεσσηνία και ζήτησα μετάθεση για την Λακωνία αλλά δεν πήρα... Αν τώρα βγάλει στην Λακωνία κενό και μετατάξει αγγλικού απ΄την δευτεροβάθμια θα έχω ή όχι όλο το δίκιο με το μέρος μου να τους πάρω και τα βρακιά στην ένσταση ;ο ε ο ...
μα γι αυτό έβαλα επίτηδες στο παράδειγμα ειδικότητα που προϋπήρχε στην α/θμια.... δε μιλάω για σύσταση νέων θέσεων εντελώς νέων κλάδων στην α/θμια... Μιλάω για κλάδους που ήδη υπήρχαν !! Που έπαιζαν μπάλα πιο πριν! Που ξέραν πόσους είχαν και πόσους θα χρειαστούν....να υποθέσουμε λοιπόν΄οτι δεν πρόκειται για οργανικά κενά; Και αν αυτό ισχύει τότε έχουμε δύο τινά: α. οι μετατάξεις βάσει νόμου γίνονται σε οργανικά κενά. Όπως και οι μεταθέσεις.... Αν οι μετατάξεις κατ' εξαίρεση δε γίνουν σε οργανικά κενά τότε β. γιατί να μην υπάρχει εξαίρεση και για τις μεταθέσεις ;
6.Οι μετατάξεις στην Α/θμια θα είναι σε οργανικές θέσεις;Απάντηση: Όχι, θα ανήκουν στο προσωπικό της εκάστοτε περιφερειακής διεύθυνσης. Και θα τίθενται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ αντί του ΠΥΣΔΕ.
Τώρα το είδα.Στη σελίδα του ΠΑΣΥΚΑΓΑ ,λέει ότι μετά από συνάντηση με το διευθυντή του γραφείου του υπουργου,δεσμεύτηκε ότι ανακοίνωση για τις εθελοντικές(αν γίνουν ή όχι) θα δοθεί αύριο μέχρι το απόγευμα.Αυτό βέβαια άμα θέλουμε το πιστεύουμε...είναι τόσο αξιόπιστοι βλέπετε σε αυτά που λένε...
μαθαίνονται αυτοί μάνα μου; όλο στο σουρπρίζ μας έχουν !! μην τύχει και βαρεθούμε !! φιλανάδα ediolenen επίπεδο; τι ν' τούτο ;
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 21, 2013, 08:32:04 pmμαθαίνονται αυτοί μάνα μου; όλο στο σουρπρίζ μας έχουν !! μην τύχει και βαρεθούμε !! φιλανάδα ediolenen επίπεδο; τι ν' τούτο ;Υπό κυρία μου!! Υπό!!
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 21, 2013, 08:47:16 pmΠαράθεση από: bitch στις Αυγούστου 21, 2013, 08:32:04 pmμαθαίνονται αυτοί μάνα μου; όλο στο σουρπρίζ μας έχουν !! μην τύχει και βαρεθούμε !! φιλανάδα ediolenen επίπεδο; τι ν' τούτο ;Υπό κυρία μου!! Υπό!! ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ για αναξιοπρεπη συμπεριφορα ΕΚΤΟΣ υπηρεσιας!
Μεχρι τελικης πτωσης θα υποστηριζω οτι οι εθελοντικες ισχυουν.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,συμφωνα με την λογικη μου,με αυτα που βλεπω και κυριως ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.Μην παρω κανεναν στο λαιμο μου.
Ελπίζω αύριο η ΟΛΜΕ να ξεκαθαρίσει:1. Ποιοι είναι οι πλεονάζοντες (δεν εννοώ ονόματα - εννοώ κριτήρια).2. Τι θα συμβεί σε όσους δεν κάνουν αίτηση.3. Τι θα συμβεί σε όσους κάνουν αίτηση και δεν ικανοποιηθεί.4. Τι θα συμβεί με τις θέσεις (διοικητικές ή σε πρωτοβάθμια) που μετά τις μετατάξεις παραμείνουν κενές5. Τι θα γίνει με τις εθελοντικές
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 21, 2013, 08:20:57 pmμου δημιουργείται η εξής - εύλογη νομίζω - απορία : έστω εγώ ειμαι αγγλικών α/θμιας στην Μεσσηνία και ζήτησα μετάθεση για την Λακωνία αλλά δεν πήρα... Αν τώρα βγάλει στην Λακωνία κενό και μετατάξει αγγλικού απ΄την δευτεροβάθμια θα έχω ή όχι όλο το δίκιο με το μέρος μου να τους πάρω και τα βρακιά στην ένσταση ;ο ε ο ...Μα τι επίπεδο.....τσ!τσ!τσ! Τα εσωβράκια κυρία μου! Τα εσωβράκια!!!