0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι παρακολουθώ το thread εδώ και μέρες και είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσάς, με απορίες, αμφιβολίες και άγχος. Μόλις πήρα τηλ στο υπουργείο και ιδού τι απαντήσεις () πήρα. Κατ'αρχήν στα τηλέφωνα που μου έδωσαν είτε δεν το σήκωναν είτε μόλις ξαναέπερνα μιλούσαν. Πήρα λοιπόν ξανά στο τηλεφωνικό κέντρο και ζήτησα αναλυτικά τα ονόματα των συναδέλφων ( που είναι στο γραφείο αναφέροντας ότι τα τηλέφωνα είναι πιθανόν κατεβασμένα και θα κάνω αναφορά (τι, μόνο εμείς θα φοβόμαστε τις ΕΔΕ;) . Γενικά απ'ότι έχω καταλάβει "και ο άγιος φοβέρα θέλει" οπότε με συνέδεσαν με τη γραμματεία του τμήματος μετατάξεων. Εκεί το σήκωσε η κυρία Μ...... η οποία ευγενέστατα μου είπε ότι ακόμα και η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα γιατί δεν τους λένε και δεν ξέρει και η ίδια τι να κάνει.
Παράθεση από: dragadroun στις Αυγούστου 22, 2013, 10:20:51 amΘέλω να ελπίζω ότι μετά τη συνάντηση υπουργού - ΟΛΜΕ θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Άντε να δούμε.H ελπίδα πεθαίνει τελευταία;Σοβαρά τώρα πες την αλήθεια το ελπίζεις;ΥΓ. Ασχετο....Σημερινό πρωτόκολλο κανείς; Δείτε πότε πάει το νέο Λύκειο στην
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τη συνάντηση υπουργού - ΟΛΜΕ θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Άντε να δούμε.
Ποιοι απαντάνε στα τηλέφωνα; Από τις 8 το πρωί καλώ και είτε δείχνει ότι μιλάει είτε δεν σηκώνει κανείς. Δηλαδή πρέπει να τους απειλούμε για να κάνουν τη δουλειά τους; Τι κατάσταση είναι αυτή;
Παράθεση από: dragadroun στις Αυγούστου 22, 2013, 10:54:17 amΠοιοι απαντάνε στα τηλέφωνα; Από τις 8 το πρωί καλώ και είτε δείχνει ότι μιλάει είτε δεν σηκώνει κανείς. Δηλαδή πρέπει να τους απειλούμε για να κάνουν τη δουλειά τους; Τι κατάσταση είναι αυτή;Προφανώς έπεσαν όλοι μαζί και οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν! Λίγη υπομονή χρειάζεται.
Συμπλήρωσα την αίτηση το πρωί κ πήγα στη ΔΔΕ του τόπου μου για ταυτοποίηση.ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΩ!Ήταν ακριβώς όπως το φαντάστηκα από την πρώτη στιγμή που είδα την ΚουρελοΑπόφαση:Κουβαλούσα μαζί μου χαρτιά (μεταπτυχιακό, πιστοποιητικό οικογενειακής) κ ούτε είδαν τίποτα:Μόνο έβγαλαν Φωτοτυπία τη:Δήλωση και την ταυτότητα!!!και μου είπαν "Τέλειωσες" -"Καλά τους λέω, έτσι ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει"-"Θα διωχθεί πειθαρχικά αν έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία"Και τι να το κάνω εγώ μετά όταν θα έχω χάσει τη θέση? ε?Θα ξανατρέξει ο αλγόριθμος μόνο για μένα
http://www.efsyn.gr/?p=94853H εφημερίδα υποστηρίζει ότι όσοι κάνουν άιτηση μετάταξης αυτοβαπτίζονται πλεονάζοντες...
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.
@silkcutΟλο το έγγραφο αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς της