*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4782298 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6076 στις: Αυγούστου 22, 2013, 10:54:17 am »
Συνάδελφοι παρακολουθώ το thread εδώ και μέρες και είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσάς, με απορίες, αμφιβολίες και άγχος. Μόλις πήρα τηλ στο υπουργείο  >:( και ιδού τι απαντήσεις (???) πήρα. Κατ'αρχήν στα τηλέφωνα που μου έδωσαν είτε δεν το σήκωναν είτε μόλις ξαναέπερνα μιλούσαν. Πήρα λοιπόν ξανά στο τηλεφωνικό κέντρο και ζήτησα αναλυτικά τα ονόματα των συναδέλφων (;) που είναι στο γραφείο αναφέροντας ότι τα τηλέφωνα είναι πιθανόν κατεβασμένα και θα κάνω αναφορά (τι, μόνο εμείς θα φοβόμαστε τις ΕΔΕ;) . Γενικά απ'ότι έχω καταλάβει "και ο άγιος φοβέρα θέλει" οπότε με συνέδεσαν με τη γραμματεία του τμήματος μετατάξεων. Εκεί το σήκωσε η κυρία Μ...... η οποία ευγενέστατα μου είπε ότι ακόμα και η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα γιατί δεν τους λένε και δεν ξέρει και η ίδια τι να κάνει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:36:54 »

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6077 στις: Αυγούστου 22, 2013, 10:57:44 am »
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τη συνάντηση υπουργού - ΟΛΜΕ θα πάρουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Άντε να δούμε.

H ελπίδα πεθαίνει τελευταία;
Σοβαρά τώρα πες την αλήθεια το ελπίζεις;

ΥΓ. Ασχετο....Σημερινό πρωτόκολλο κανείς; Δείτε πότε πάει το νέο Λύκειο στην

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6078 στις: Αυγούστου 22, 2013, 10:58:06 am »
Ποιοι απαντάνε στα τηλέφωνα; Από τις 8 το πρωί καλώ και είτε δείχνει ότι μιλάει είτε δεν σηκώνει κανείς. Δηλαδή πρέπει να τους απειλούμε για να κάνουν τη δουλειά τους; Τι κατάσταση είναι αυτή;
Προφανώς έπεσαν όλοι μαζί και οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν! Λίγη υπομονή χρειάζεται.   :)

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6079 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:00:44 am »
Ποιοι απαντάνε στα τηλέφωνα; Από τις 8 το πρωί καλώ και είτε δείχνει ότι μιλάει είτε δεν σηκώνει κανείς. Δηλαδή πρέπει να τους απειλούμε για να κάνουν τη δουλειά τους; Τι κατάσταση είναι αυτή;
Προφανώς έπεσαν όλοι μαζί και οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν! Λίγη υπομονή χρειάζεται.   :)
Ε πόση υπομονή πια; 3 ώρες καλώ. Αφού χτυπάει και δεν απαντάει κανείς. Έλεος πια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:36:54 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6080 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:02:07 am »
Συμπλήρωσα την αίτηση το πρωί κ πήγα στη ΔΔΕ του τόπου μου για ταυτοποίηση.
ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΩ!
Ήταν ακριβώς όπως το φαντάστηκα από την πρώτη στιγμή που είδα την ΚουρελοΑπόφαση:
Κουβαλούσα μαζί μου χαρτιά (μεταπτυχιακό, πιστοποιητικό οικογενειακής) κ ούτε είδαν τίποτα:
Μόνο έβγαλαν Φωτοτυπία τη:
Δήλωση και την ταυτότητα!!!
και μου είπαν "Τέλειωσες"
 ???
-"Καλά τους λέω, έτσι ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει"
-"Θα διωχθεί πειθαρχικά αν έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία"
Και τι να το κάνω εγώ μετά όταν θα έχω χάσει τη θέση? ε?
Θα ξανατρέξει ο αλγόριθμος μόνο για μένα

Μπορείς αν θες να μας δώσεις αριθ. πρωτοκ. αίτησης; αν όχι όλο τα 3 ή 4 πρώτα νούμερα.

ΥΓ. Κάντε λίγο υπομονή συνάδελφοι τώρα μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ και απάντησαν στην frosw. Ο καθένας με την σειρά του. Μπα σε καλό σας πρωι πρωί...

Αποσυνδεδεμένος galadriel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Σκεπτική ως προς την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6081 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 am »
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..
Words, words, words..

Αποσυνδεδεμένος 2013

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6082 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:13:25 am »
@  Mystirios

εσύ παρέλαβες κάτι ως αντάλλαγμα που τους έδωσες αίτηση & ταυτότητα;
Δηλ. αριθμό πρωτ. ή κάτι υπογεγραμμένο που να αναγνωρίζουν και αυτοί ότι όντως τους κατέθεσες ό,τι χρειαζόταν; Όπως περίπου γίνεται με αποσπάσεις και μεταθέσεις. 

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6083 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:13:54 am »
http://www.efsyn.gr/?p=94853

H εφημερίδα υποστηρίζει ότι όσοι κάνουν άιτηση μετάταξης αυτοβαπτίζονται πλεονάζοντες...
οχι ότι τα πράγματα είναι ρόδινα, αλλά το
5000 καθηγητές προς μετάταξη δε θα βρίσκονται φέτος στις σχολικές τάξεις
είναι  ανακρίβεια
,
1300 = πλεονάζοντες - κενά (περίπου)
οι διοικητικές θέσεις που δίνονται στις υποχρεωτικές μετατάξεις είναι 800+ περίπου,
κάποιες χιλιάδες αιτηθέντων θα πάνε στη 1 από τις 2 επιλογές τους,
οι υπόλοιποι από τους αιτηθένετες θα μεταταχθούν υποχρεωτικά στα εναπομείναντα κενά (σενάριο 1),
 αλλά μπορεί και όχι (εφόσον oι εκπαιδευτικοί που μετατάσσονται υποχρεωτικά δύνανται να προσεγγίσουν τον αριθμό που δόθηκε ανά Περιφέρεια και Διεύθυνση Εκπαίδευσης, κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα), οπότε θα αξιοποιηθούν στη κάλυψη λειτουργικών κενών.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 11:16:58 am από silkcut »
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6084 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:14:11 am »
Να ρωτήσω κάτι και εγώ

Οι εθελοντικές μετατάξεις (αρχικά) ήταν σίγουρα για ΕΑΕΠ;

Εννοώ η εγκύκλιος έδινε δικαίωμα υποβολής αιτήσεων σε περιοχές και μετά θυμάμαι βγήκε κάποιο έγγραφο που εκανε κατανομή των θέσεων.
Το έχει κάποιος αυτό το έγγραφο να δω κάτι που θέλω;

@silkcut

Ολο το έγγραφο αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς της
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 11:16:13 am από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος eirini23

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6085 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 am »
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..

Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6086 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:17:21 am »

Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.

Από που προκύπτει αυτό; Το μονόωρο μάθημα δεν είναι βασικό;

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6087 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:22:29 am »
@silkcut

Ολο το έγγραφο αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς της
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος galadriel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σκεπτική ως προς την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6088 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:24:26 am »

Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..
Words, words, words..

Αποσυνδεδεμένος lostinspace

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6089 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:25:16 am »
Καλημέρα συνάδερφοι.Ήθελα να ρωτήσω το εξής αν έχει κανείς υπ'όψιν του τι γίνεται σε περίπτωση που μεταταχθούμε στην Πρωτοβάθμια.Θα πρέπει να υπηρετήσουμε υποχρεωτικά για ένα χρόνο εκεί ή έχουμε δικαίωμα αίτησης απόσπασης?Και σε επόμενη φάση όταν θα έρθει η ώρα των αιτήσεων μετάθεσης πως θα υπολογίζονται τα μόριά μας αφού η μοριοδότηση των σχολείων στην Δευτεροβάθμια είναι διαφορετική από αυτή της Πρωτοβάθμιας?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)