0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η περίφημη διευκρινιστική - non paper από το Υπουργείο, πότε θα βγει, στις 15.00 ή ΠΟΤΕ;;;"Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο, non-paper του Υπουργείου που θα απαντά σε πολλά από τα ερωτήματα σχετικά με τις υποχρεωτικές μετατάξεις."http://dictyo.gr/2011-10-04-12-17-46/41366-2013-08-21-19-17-38.html
συνάδελφοι το "καινούριο" που ξαφνικά με ανησυχεί από χθες το απόγευμα (ενώ ίσως θα έπρεπε από την αρχή!!!) είναι η νέα "είδηση" σχετικά ,με τις επιπτώσεις σε όσους δεν κάνουν αίτηση!!!βέβαια, στο forum από την αρχή έχουν τεθεί τέτοια ερωτήματα, αλλά νομίζω ότι σε διάφορα sites με εκπαιδευτικές ειδήσεις ,που διαβάζω, σαν να "εμφανίστηκε" χθες αυτή η ανησυχία!!!!ίσως, βέβαια, να το πήρα χαμπάρι εγώ χθες,καθώς τόσες ημέρες μες στον πανικό μου "ξέχασα" αυτήν την παράμετρο!!!
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:59:57 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:24:26 amΠαράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..Ακριβώς αυτό εννοώ. Να μην παρεξηγούνται οι συνάδελφοι της Πληροφορικής, διότι το σχέδιο ήταν το μάθημα να γίνει βασικού κορμού με 2 Καθηγητές στην τάξη κάτι που θα αναβάθμιζε τον χαρακτήρα και το αντικείμενο του μαθήματος. Αυτό δεν έγινε, άρα πρακτικά (Πληροφορική=Τεχνολογία=Μουσική=Καλλιτεχνικά)Η αλήθεια είναι ότι το "συναφές" και το "δύνανται να προσεγγίσουν" είναι πολύ καλό εργαλείο γι' αυτούς....
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:24:26 amΠαράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..Ακριβώς αυτό εννοώ. Να μην παρεξηγούνται οι συνάδελφοι της Πληροφορικής, διότι το σχέδιο ήταν το μάθημα να γίνει βασικού κορμού με 2 Καθηγητές στην τάξη κάτι που θα αναβάθμιζε τον χαρακτήρα και το αντικείμενο του μαθήματος. Αυτό δεν έγινε, άρα πρακτικά (Πληροφορική=Τεχνολογία=Μουσική=Καλλιτεχνικά)
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 22, 2013, 11:15:05 amΠαράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.Κατάλαβα τι εννοείς..αρα δεν θεωρω μονο εγω οτι ο "περιορισμος" θεσεων ανα ειδικοτητα ΔΕΝ ειναι δεσμευτικος..
Παράθεση από: galadriel στις Αυγούστου 22, 2013, 11:10:35 amΣυνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..Η αλήθεια είναι ότι αυτό το "συναφές" μαζί με το "δύνανται να προσεγγίζουν" μπορούν να τα χειριστούν πολύ "όμορφα" γι' αυτούς....Αυτό που καταλαβαίνω με το Νέο Πρόγραμμα του Γυμνασίου είναι ότι οι Πληροφορικοί θα έχουν τρελλό πρόβλημα αφού το σχέδιο για να να γίνει η Πληροφορική βασικό μάθημα ναυάγησε. Έτσι, τους βλέπω στις συναφείς ειδικότητες που αναφέρεις, αφού το να απολυθούν το βλέπω δύσκολο, λόγω ειδικών προσόντων.
Συνάδελφοι καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω / υπογραμμίσω κάτι κι όποιος μπορεί ας διευκρινίσει: στην κατάπτυστη διαδικασία κατά την οποία δίνονται διοικητικές θέσεις κατά κλάδο (άκουσον άκουσον αλλά θα μου πεις αυτό ειναι το λιγότερο), αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν κλάδοι/ειδικότητες "συναφείς" με αυτους που αναγράφονται στους πίνακες της "εγκυκλίου" (εδώ γελάμε). Μήπως-λέω μήπως στη δδε Χ π.χ ενώ ζητούν 2 ΠΕ Ψ τελικά θα δούμε 2 ΠΕ Υ;; λέω..
@ Mystiriosεσύ παρέλαβες κάτι ως αντάλλαγμα που τους έδωσες αίτηση & ταυτότητα; Δηλ. αριθμό πρωτ. ή κάτι υπογεγραμμένο που να αναγνωρίζουν και αυτοί ότι όντως τους κατέθεσες ό,τι χρειαζόταν; Όπως περίπου γίνεται με αποσπάσεις και μεταθέσεις.
παιδιά άκρη δεν βγαίνει. Αν θέλουν να μας διώξουν θα τοκάνουν. Κάντε ότι καταλαβαίνετε και μη φθείρεστε άλλο μεφήμες. Ας κρίνει ο καθένας τα δεδομένα της περίπτωσης του,γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και μην περιμένετε να σας πει ο άλλος τι θα κάνει για να αποφασίσετε. Πάρτε μια απόφαση και η Παναγιά μαζί σας.
Να ρωτήσω κάτι και εγώΟι εθελοντικές μετατάξεις (αρχικά) ήταν σίγουρα για ΕΑΕΠ;Εννοώ η εγκύκλιος έδινε δικαίωμα υποβολής αιτήσεων σε περιοχές και μετά θυμάμαι βγήκε κάποιο έγγραφο που εκανε κατανομή των θέσεων.Το έχει κάποιος αυτό το έγγραφο να δω κάτι που θέλω;
ΠαράθεσηΝα ρωτήσω κάτι και εγώΟι εθελοντικές μετατάξεις (αρχικά) ήταν σίγουρα για ΕΑΕΠ;Εννοώ η εγκύκλιος έδινε δικαίωμα υποβολής αιτήσεων σε περιοχές και μετά θυμάμαι βγήκε κάποιο έγγραφο που εκανε κατανομή των θέσεων.Το έχει κάποιος αυτό το έγγραφο να δω κάτι που θέλω;Για ΕΑΕΠ ηταν σιγουρα.Στη δηλωση παντως επιλεγαμε ,ας το πω ετσι...νομο.ΠΥΣΠΕ δηλαδη.ΥΓ.ΧΜ....μηπως ειναι λιγες οι αιτησεις και καποια παπαγαλακια ξαφνικα αρχισαν να μιλανε για επιπτωσεις;Επιπτωσεις σε ποιους;Αφου λεει σε ολους να κανουν.ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ.
μία ερώτηση:με την ταυτοπροσωπία ζητάνε και τα δικαιολογητικά;(πιστ. Εντοπιότητας , οικογενειακής κατάστασης κ.τ.λ.)