0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρέξτε μαλάκες στα δυσπρόσιτα και στα νησιά να μαζέψετε τα μόρια και τώρα μπορείτε να τα βάλετε εκεί που ξέρετε...Καλά τα έγραψε ένας φίλος πιο πριν, όλα γίνονται για να βολευτούν μερικά βύσματα.
Αρα λοιπον εχουμε και λεμε :Εχω πτυχιουχους με πολλα μορια σε νησια και ειναι νεοι με μεταπτυχιακα και ΑΣΕΠ πολλοι !- Εχω 50ρηδες με οικογεννειες σε πολεις που εχουν μορια μονο προυπηρεσιας.αν κανω μεταταξεις οι πρωτοι θ ασκισουν τους αλλους κ θαρθουν μεσα στις πόλεις !Κανω : εθελοντικες και πανελληνιες όπου οι με μορια ΑΣΕΠΙΤΕ και διδακτορικα τα βαζουν μεταξυ τους και τους δινω δημοτικα μεσα στον ΝΟΜΟ.Κανω μετα : υποχρεωτικές αλλα ΟΧΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ και δινω την δυνατοτητα στον οικογεννειαρχη με τις λιγοτερες απωλειες να μεταταγει χωρις να κινδυνευει απο τον 25χρονο με τα πτυχια να φυγει στην ΛΗΜΝΟ 1000% οι εθελοντικες
Οι αιρετοί λένε κατηγορηματικά ότι οι προηγούμενες αιτήσεις μετάταξης έχουν ακυρωθεί. Μην ελπίζετε λοιπόν γιατί από ό,τι φαίνεται πάει και αυτό.@ Ιγνάτιοςόλοι έχουμε αυτήν την απορία...και με αυτήν θα μείνουμε όπως και με το τι αν θα ακολουθήσουν και υποχρεωτικές από την ίδια λίστα!
Ρε παιδιά μέχρι τώρα που βγήκε η διευκρίνιση έχουν κάνει κοντά στα 2000 άτομα αίτηση, το 90% των οποίων θα έχει δηλώσει περιοχές εκτός περιφέρειας. Πλάκα μας κάνουνε τώρα; Πρέπει να ακυρωθεί η διαδικασία.
Νομίζω ότι ήταν σαφές: όσων οι αιτήσεις δεν ικανοποιηθούν παραμένουν εκεί που ήταν, δηλαδή στη θέση που κατείχαν στη Δευτεροβάθμια!
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 22, 2013, 03:01:47 pmΠοιος μίλησε για οριστική τοποθέτηση;...Η διαδικασία δεν είναι έτσι όπως τη λες: μετάταξη σημαίνει συγκρότηση εκ νέου οργανικής στο φορέα προορισμού και απαλοιφή της πρότερης οργανικής. Οι οργανικές στην αθμια ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ εκ του μηδενός, δεν μεταφέρονται από τη βθμια...Για να καταλάβουμε, εσύ τι εννοείς οργανική? Ας κάνουμε μια αρχή...
Ποιος μίλησε για οριστική τοποθέτηση;...Η διαδικασία δεν είναι έτσι όπως τη λες: μετάταξη σημαίνει συγκρότηση εκ νέου οργανικής στο φορέα προορισμού και απαλοιφή της πρότερης οργανικής. Οι οργανικές στην αθμια ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ εκ του μηδενός, δεν μεταφέρονται από τη βθμια...