0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...................................................Εξαλλου ποτε δεν καθησα κ καθε χρονο το survey που πηραν αυτοι τα στοιχεια δειχνει οτι σε καποιο σχολειο βρισκομαι κ δεν τα ξύνω οπως ενδεχομενως νομιζει οτι κανουμε οσοι ειμαστε στη διαθεση!!!
Ποιος αξιολογικός πίνακας τώρα; Πλάκα κάνεις; Αφού γνωρίζανε ότι θα γίνει εντός πυσδε θα είχαν έτοιμα τα ονόματα πριν καν ανοίξει το σύστημα. Στο τάδε ΙΕΚ θα πάνε αυτοί οι 3, στο τάδε δημοτικό θα πάει αυτός. Μετρημένα κουκιά είναι, αφού είναι εντός πυσδε.
πρέπει να δούμε αν είναι δόλος ή ανοησία:Ανοίγεις ένα σύστημα στο οποίο (αν κατάλαβα καλά από όσα συζητούσαμε εδώ τόσες μέρες) αυτοί που πρόθυμα και με ευκολία (έστω και με αφέλεια) κάνουν αίτηση είναι όσοι είναι μακριά από τα σπίτια τους και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αφού το πρόγραμμα τρέχει κάποιες μέρες βγαίνεις και λες ότι όσοι είναι από μακριά δύσκολα θα πετύχουν τις θέσεις που θέλουν (με λίγα λόγια μάλλον πήγαν χαμένες οι αιτήσεις). Όσοι είναι όμως κοντά και θέλουν προλαβαίνουν αν τρέξουν (μέχρι αύριο). Κάτι δεν κολλάει....
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 22, 2013, 04:55:51 pm...................................................Εξαλλου ποτε δεν καθησα κ καθε χρονο το survey που πηραν αυτοι τα στοιχεια δειχνει οτι σε καποιο σχολειο βρισκομαι κ δεν τα ξύνω οπως ενδεχομενως νομιζει οτι κανουμε οσοι ειμαστε στη διαθεση!!!Ποιός νομίζει οτι όσοι είναι στη διάθεση "τα ξύνουν"; Έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο απο κάποιον;
Εφόσον οι μεταταξεις ειναι μεσα στο πλαισιο της κινητικοτητας συμφωνα με το νομοσχεδιο μετα τις μετακινησεις εντος περιφερειων το υπουργειο εχει δικαιωμα να κανει μετακινησεις ανα την επικρατεια. Το θεμα ειναι όσοι δεν κανουν μεταταξη τωρα θα μετακινηθουν υποχρεωτικα απο το υπουργειο αργοτερα; Και αυτοι που εχουν ηδη οργανικη και θελουν εστω και με αυτο τον τροπο βελτιωση θέσης θα υπαχθουν στην υποχρεωτικη ανα την επικρατεια μετα;Απαντηση στο τελευταιο δυστυχως το υπουργειο δεν δινει. Το κακο ειναι οτι βρισκόμαστε στη φαση των εθελοντικων. Αμα περασουμε μετα στη φαση των υποχρεωτικων φοβαμαι οτι η προταση (και ειδικα το κοκκινο) ¨ΟΧΙ, παραμένει στο προηγούμενο υπηρεσιακό καθεστώς. Η υποβολή αίτησης προτίμησης δεν έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της υπηρεσιακής θέσης, εάν δεν μεταταχθεί"αφηνει τα παντα ανοιχτα αφου δεν οριζει το μεταταχθει μετα απο ποια φαση ειναι της εθελοντικης ή της αναγκαστικης ανα την επικρατεια.
Γίνεται να βγουν τη Δευτέρα οι υποχρεωτικές, χωρίς να έχει καταρτιστεί και δημοσιευτεί ο Αξιολογικός Πίνακας;
Παράθεση@ΓατόπαρδοςΣυμφωνώ με όσα λές.Λογικά(?) θα προηγηθούν όμως οι εθελοντικές και μετά οι υποχρεωτικές, καθώς αν γίνει το ανάποδο, οι εθελοντικές πιθανόν να ανοίξουν "τρύπες" στις υποχρεωτικές.Επειδη εγω ειμαι πιο καχυποπτη.Καταρχην ειπαν οτι οι υποχρεωτικες θα βγουν την δευτερα.Προλαβαινουν δευτερα να βγαλουν πρωτα εθελοντικες και μετα,υπολογιζοντας τις τρυπες να βγαλουν και υποχρεωτικες;Εκτος και αν βγουν την παρασκευη.Ομως δεν νομιζω οτι θα βγουν παρασκευη.Δεν ξερω αν με τις νεες αρμοδιοτητες του υπουργου,που εχει παραγκωνισει ολα τα αρμοδια οργανα,μπορει αυτος να βγαλει τις εθελοντικες(πλεον τιποτα δεν αποκλειαιται).Αλλα τυπικα το ΚΥΣΔΕ πρεπει να αμς αποδεσμευσει και το ΚΥΣΠΕ να μας τοποθετησει στα νεα σχολεια.Για τις υποχρεωτικες δεν ξερω πως εχουν σκοπο να τις κανουν.Εγω ψιλιαζομαι οτι θα βγαλουν πρωτα τις υποχρεωτικες,που ειναι αυτες που τους νοιαζουν και θελουν κοσμο και νουμερα,και μετα τις εθελοντικες,αφου ομως εχουν σβησει απο την λιστα αυτους που πηραν μεταταξη στις υποχρεωτικες.Για αυτο φωναζω και λεω οτι αν εμεις που καναμε αιτηση στις εθελοντικες,ξανακανουμε και εδω ΧΩΡΙΣ να ξερουμε αν ακυρωθηκαν οι αλλες,ειναι σαν να ακυρωνουμε με την δευτερη αιτηση μας την πρωτη.Μετα συνεδριαζει το ΚΥΣΔΕ και αμς αποδεσμευει.Δεν ξερω τιποτα απο κανεναν,εκτος απο τις ερωτησεις και απαντησεις που εβαλα παραπανω,στον προισταμενο μου.Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν ακυρωθει επισημα οι εθελοντικες.
@ΓατόπαρδοςΣυμφωνώ με όσα λές.Λογικά(?) θα προηγηθούν όμως οι εθελοντικές και μετά οι υποχρεωτικές, καθώς αν γίνει το ανάποδο, οι εθελοντικές πιθανόν να ανοίξουν "τρύπες" στις υποχρεωτικές.
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 22, 2013, 05:00:05 pmπρέπει να δούμε αν είναι δόλος ή ανοησία:Ανοίγεις ένα σύστημα στο οποίο (αν κατάλαβα καλά από όσα συζητούσαμε εδώ τόσες μέρες) αυτοί που πρόθυμα και με ευκολία (έστω και με αφέλεια) κάνουν αίτηση είναι όσοι είναι μακριά από τα σπίτια τους και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αφού το πρόγραμμα τρέχει κάποιες μέρες βγαίνεις και λες ότι όσοι είναι από μακριά δύσκολα θα πετύχουν τις θέσεις που θέλουν (με λίγα λόγια μάλλον πήγαν χαμένες οι αιτήσεις). Όσοι είναι όμως κοντά και θέλουν προλαβαίνουν αν τρέξουν (μέχρι αύριο). Κάτι δεν κολλάει....οι τοπικες Ελμε πιεσαν γιαυτο τι δεν καταλαβαινεις??εγω σε συνελευση του νομου μου που πηγα χθες (της πολης που ζω οχι που υπηρετω) ελεγαν να μην φυγει κανενας απο το νομο!!! οχι τι θα γινει με τους 1300 που περισσευουν. Γιατι αν τους εννοιαζε θα κανανε κατι τωρα, οχι οταν ξεκινουσαν τα σχολεια. Μετα τη συναντηση της ΟΛΜΕ για να ειμαστε καλα ολοι υπουργος κ δικα μας σωματεια (κ εφοσον η μιση βαση κ παραπανω πιεζει για αυτο) συμφωνησαμε να δωσουμε σε τοπικο επιπεδο. Λεω εγω, δεν ξερω...
συνάδελφοι, θεωρώ ότι το πιο δίκαιο θα ήταν να γίνουν σε πανελλαδικό επίπεδο, και όχι ανά νομό κτλ, αλλά με βάση τα χρόνια προυπηρεσίας.
ΠαράθεσηΓίνεται να βγουν τη Δευτέρα οι υποχρεωτικές, χωρίς να έχει καταρτιστεί και δημοσιευτεί ο Αξιολογικός Πίνακας;Λογικα οχι,εκτος αν τον βγαλουν αυριο το απογευμα.Να πω μονο κατι ,σε αυτους που εσπευσαν να χαρουν,λεγοντας οτι αν δεν ικανοποιηθουν οι προτιμησεις τους,δεν χανουν τιποτα,αλλα παραμενουν στην παλια τους θεση.Προσεξτε τι γραφουν στις διευκρινισεις του υπουργειου<<2. Εάν κάποιος αιτηθεί και τελικά δεν μεταταχθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ή σε Διοικητική θέση χάνει την οργανική του θέση ή τη θέση του ως υπεράριθμου ή στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ της Διεύθυνσης Δ.Ε που υπηρετεί;Απάντηση: ΟΧΙ, παραμένει στο προηγούμενο υπηρεσιακό καθεστώς. Η υποβολή αίτησης προτίμησης δεν έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της υπηρεσιακής θέσης, εάν δεν μεταταχθεί.>>Ειπε κανεις οτι δεν θα γινει δευτερη και τριτη φαση υποχρεωτικων μεταταξεων;Σοβαρα..το ειδατε πουθενα να το λεει αυτο στις διευκρινισεις του υπουργειου;Δηλαδη..ειπε πουθενα οτι αν δεν πιασει τις 2 επιλογες του,δεν θα χρησιμοποιηθει η αιτηση του για να παει καπου αλλου;Η ερωτηση ηταν ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ δεν παρει μεταταξη.Δεν ηταν αν δεν πιασει τις 2 επιλογες του,τι γινεται.Και η απαντηση σαφως ηταν στο αν ΔΕΝ παρει μεταταξη.Οχι στο αν δεν ικανοποιηθουν οι 2 επιλογες του αιτουντα.Ρε παιδια οκ...μαθετε να διαβαζετε γμτ..
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 22, 2013, 05:06:43 pmΠαράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 22, 2013, 05:00:05 pmπρέπει να δούμε αν είναι δόλος ή ανοησία:Ανοίγεις ένα σύστημα στο οποίο (αν κατάλαβα καλά από όσα συζητούσαμε εδώ τόσες μέρες) αυτοί που πρόθυμα και με ευκολία (έστω και με αφέλεια) κάνουν αίτηση είναι όσοι είναι μακριά από τα σπίτια τους και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αφού το πρόγραμμα τρέχει κάποιες μέρες βγαίνεις και λες ότι όσοι είναι από μακριά δύσκολα θα πετύχουν τις θέσεις που θέλουν (με λίγα λόγια μάλλον πήγαν χαμένες οι αιτήσεις). Όσοι είναι όμως κοντά και θέλουν προλαβαίνουν αν τρέξουν (μέχρι αύριο). Κάτι δεν κολλάει....οι τοπικες Ελμε πιεσαν γιαυτο τι δεν καταλαβαινεις??εγω σε συνελευση του νομου μου που πηγα χθες (της πολης που ζω οχι που υπηρετω) ελεγαν να μην φυγει κανενας απο το νομο!!! οχι τι θα γινει με τους 1300 που περισσευουν. Γιατι αν τους εννοιαζε θα κανανε κατι τωρα, οχι οταν ξεκινουσαν τα σχολεια. Μετα τη συναντηση της ΟΛΜΕ για να ειμαστε καλα ολοι υπουργος κ δικα μας σωματεια (κ εφοσον η μιση βαση κ παραπανω πιεζει για αυτο) συμφωνησαμε να δωσουμε σε τοπικο επιπεδο. Λεω εγω, δεν ξερω...έτσι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φύγουν ΠΟΛΛΟΙ από το νομό. Εγώ (και εσύ αν δεν κάνω λάθος)αν δεν κάνουμε αίτηση μετάταξης, δεν είναι πιθανό μετά να μας πάρουν για υποχρεωτική μετάταξη ή μετάθεση;