0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: John_PE20 στις Αύγουστος 23, 2013, 02:32:18 πμΠαράθεση από: epafos στις Αύγουστος 23, 2013, 02:14:52 πμJohn, δοκίμασε με διαφορετικό browser.Εντάξει με Mozilla.Το αποθήκευσα.Με google chrome είχα προβλημα.Σε ευχαριστώ.Έχει κάποιο κουμπί save..??Σε τι format, pdf..?
Παράθεση από: epafos στις Αύγουστος 23, 2013, 02:14:52 πμJohn, δοκίμασε με διαφορετικό browser.Εντάξει με Mozilla.Το αποθήκευσα.Με google chrome είχα προβλημα.Σε ευχαριστώ.
John, δοκίμασε με διαφορετικό browser.
Παράθεση από: kris_81 στις Αύγουστος 23, 2013, 02:33:01 πμΠαράθεση από: John_PE20 στις Αύγουστος 23, 2013, 02:32:18 πμΠαράθεση από: epafos στις Αύγουστος 23, 2013, 02:14:52 πμJohn, δοκίμασε με διαφορετικό browser.Εντάξει με Mozilla.Το αποθήκευσα.Με google chrome είχα προβλημα.Σε ευχαριστώ.Έχει κάποιο κουμπί save..??Σε τι format, pdf..?Σου ανοίγει σαν pdf και στον mozilla έχει πάνω δεξιά ένα κουμπί σαν βέλος προς τα κάτω που όταν πας το ποντίκι από πάνω σου λέει "ληψη"(υπάρχει ακριβώς από πάνω και άλλο βέλος προς τα κάτω που εμφανίζει την πρόοδο της λήψης όμως)Πατάς λήψη και το καταβάζεις.
Παράθεση από: sensible στις Αύγουστος 23, 2013, 01:39:41 πμΠαράθεση από: ORIGINAL στις Αύγουστος 23, 2013, 01:08:50 πμΚαλησπέρα και από μένα, σύμφωνα με το Δελτίο τύπου της "τελευταίας στιγμής" εξάγεται το παρακάτω συμπέρασμα: Όσοι πλεονάζουν εντός της Διεύθυνσής τους και υπάρχουν κενά στην πρωτοβάθμια της Διεύθυνσής τους, υποχρεούνται να ζητήσουν μετάταξη πρώτα στην δική τους Διεύθυνση και μετά στην περιφέρεια ή οπουδήποτε Πανελλαδικά. Αλλιώς χάνουν το δικαίωμά τους. Αυτή δεν είναι εξάλλου η πολιτική βούληση; Να μην ταλαιπωρηθούν οι εκπαιδευτικοί! Έ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΝΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!! (Εννοώ ο Σερραίος που θέλει να πάει Θεσσαλονίκη πρέπει να δηλώσει πρώτα κενό της Διεύθυνσής του και όχι απευθείς και μόνο της Θεσσαλονίκης π.χ)Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;;;Αν είσαι Πληροφορικός π.χ. από Σέρρες σε διάθεση και δηλώσεις μόνο Θεσσαλονίκη τότε έχεις πιθανότητες να βρεθείς στην Δυτικής Θεσσαλονίκης αφού εκεί δίνει μόνο 5 πλεονάζοντες και 25 κενά σε πρωτοβάθμια. Κοινώς θα πάνε οι 5 και θα μείνουν 20 κενά που θα τρέξουν στην επομενη φάση του αλγορίθμου που θα είναι σε επίπεδο περιφέρειας. Και αν τα μόρια σου είναι Περιφερειακά καλά και είσαι μέσα στους 20 πρώτους...τότε πας Δυτική Θεσσαλονίκη (με την προυπόθεση να μη καλυφθούν όλες οι θέσεις στο νομό Σερρών, γιατί τότε θα σε κρατήσει για λειτουργικά ΔΔΕ Σερρών)...κάνω κάπου λάθος στο συλλογισμό;;;Άψογος συνάδελφε...Κι εγώ έτσι πιστέυω θα τρέξει ο αλγόριθμος..Η πολιτική βούληση δεν ξέρω πως θα τρέξει..Μήπως η έκφραση Δύναται να προσεγγίσει... είναι μαγική τελικά...?
Παράθεση από: ORIGINAL στις Αύγουστος 23, 2013, 01:08:50 πμΚαλησπέρα και από μένα, σύμφωνα με το Δελτίο τύπου της "τελευταίας στιγμής" εξάγεται το παρακάτω συμπέρασμα: Όσοι πλεονάζουν εντός της Διεύθυνσής τους και υπάρχουν κενά στην πρωτοβάθμια της Διεύθυνσής τους, υποχρεούνται να ζητήσουν μετάταξη πρώτα στην δική τους Διεύθυνση και μετά στην περιφέρεια ή οπουδήποτε Πανελλαδικά. Αλλιώς χάνουν το δικαίωμά τους. Αυτή δεν είναι εξάλλου η πολιτική βούληση; Να μην ταλαιπωρηθούν οι εκπαιδευτικοί! Έ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΝΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!! (Εννοώ ο Σερραίος που θέλει να πάει Θεσσαλονίκη πρέπει να δηλώσει πρώτα κενό της Διεύθυνσής του και όχι απευθείς και μόνο της Θεσσαλονίκης π.χ)Πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;;;Αν είσαι Πληροφορικός π.χ. από Σέρρες σε διάθεση και δηλώσεις μόνο Θεσσαλονίκη τότε έχεις πιθανότητες να βρεθείς στην Δυτικής Θεσσαλονίκης αφού εκεί δίνει μόνο 5 πλεονάζοντες και 25 κενά σε πρωτοβάθμια. Κοινώς θα πάνε οι 5 και θα μείνουν 20 κενά που θα τρέξουν στην επομενη φάση του αλγορίθμου που θα είναι σε επίπεδο περιφέρειας. Και αν τα μόρια σου είναι Περιφερειακά καλά και είσαι μέσα στους 20 πρώτους...τότε πας Δυτική Θεσσαλονίκη (με την προυπόθεση να μη καλυφθούν όλες οι θέσεις στο νομό Σερρών, γιατί τότε θα σε κρατήσει για λειτουργικά ΔΔΕ Σερρών)...κάνω κάπου λάθος στο συλλογισμό;;;
Καλησπέρα και από μένα, σύμφωνα με το Δελτίο τύπου της "τελευταίας στιγμής" εξάγεται το παρακάτω συμπέρασμα: Όσοι πλεονάζουν εντός της Διεύθυνσής τους και υπάρχουν κενά στην πρωτοβάθμια της Διεύθυνσής τους, υποχρεούνται να ζητήσουν μετάταξη πρώτα στην δική τους Διεύθυνση και μετά στην περιφέρεια ή οπουδήποτε Πανελλαδικά. Αλλιώς χάνουν το δικαίωμά τους. Αυτή δεν είναι εξάλλου η πολιτική βούληση; Να μην ταλαιπωρηθούν οι εκπαιδευτικοί! Έ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΝΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!! (Εννοώ ο Σερραίος που θέλει να πάει Θεσσαλονίκη πρέπει να δηλώσει πρώτα κενό της Διεύθυνσής του και όχι απευθείς και μόνο της Θεσσαλονίκης π.χ)
καλημέρα και από εμένα!!!marvac συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!τέτοια νύχτα και τέτοια μέρα......................... και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!