0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.vukentra.gr/%CE%B7%20%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%20%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CF%85.%CE%B1.%20111967-%CE%B42-13.08.2013.htmlΠολύ ενδιαφέρον άρθρο. 'Ισως λέει την αλήθεια. Να ξεκαθαρίσω πως κι εγώ έχω κάνει αίτηση αργά χθες το βράδυ. Καλή δύναμη σε όλους!
Θα σας το χαλάσω: Από την αρχή ήταν σχεδόν ξεκάθαρο (το είχαμε τονίσει εδώ αρκετοί) ότι μιλάμε για μετατάξεις εντός περιοχής ή περιφέρειας. Αλλιώς δεν θα τα ανακοίνωνε ανά περιφέρεια. Ακόμα και ένας να πάρει εκτός περιφέρειας θα είναι λάθος κατά την άποψή μου. Τραγικό λάθος και βιασύνη από το Υπουργείο που δεν διαμόρφωσε σωστά την ιστοσελίδα (δε φταίνει οι διαχειριστές, αυτοί που δεν τους το είπανε φταίνε). Για το ποιοι θα κάνουν αίτηση πάλι ήταν ξεκάθαρο: οι εκπαιδευτικοί των κλάδων τάδε.Για το τι θα γίνει μετά αυτοτρομοκρατηθήκαμε, μπήκαμε σε διαθεσιμότητα, αυτοαπολυθήκαμε κ.λ.π. χωρίς να μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Μπορεί αυτό, μπορεί εκείνο, διαθεσιμότητες, απολύσεις, κ.λ.π. Α! καταργήσαμε και τα ΕΑΕΠ.Το έχουμε πει και αλλού: Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι και τα νησιά είναι Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ήταν "πλυντήριο" διορισμών, μεταθέσεων, αποσπάσεων κ.α. Όοοολοι αυτοί που έπαιρναν αποσπάσεις από νησιά για ξηρά (ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ-φορείς) θα γυρίσουν στα νησιά. Αυτό θα γίνει τώρα.
αποφάσισα δεν θα κάνω!!!! Ούτως ή άλλως είμαστε εν δυνάμη προς απόλυση ανά πάσα στιγμή... Είδα και τα μόρια όσων έκαναν αίτηση στην προυγούμενη φάση για εθελοντική μετάταξη κι έχω λιγότερα. Μόνη λύση είναι να ξεπερδέψουμε μ' αυτούς....
Σχετικά με το πρόβλημα του συστήματος, μπορεί κάποιος να το τσεκάρει να δει αν μπορεί να μπει για να δω αν φταίει κάτι άλλο? Ευχαριστώ
Καλημερα, σχετικά με την αίτηση προσπαθώ να μπω στο σύστημα, δίνω τα στοιχεία αλλά βγάζει μήνυμα "Λάθος Όνομα Χρήστη ή Κωδικός Ασφαλείας". Μήπως κράσαρε?
Παραμένει το πρόβλημα, τι μπορεί να φταίει? Τα στοιχεία τα δίνω σύμφωνα με τα υπηρεσιακά. Μπαίνω μέσω firefox. Έχει κάποιο θέμα ή θέλει κάποιο άλλο browser?