0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chaos στις Αυγούστου 23, 2013, 09:06:56 amΤο πρόβλημα παραμένει. Έστειλα και email αλλά δεν βλέπω να απαντάει κανένας. Ευχαριστώ ΜΗΠΩΣ κατά λάθος επιλέχτηκε εισόδος δευτεροβάθμιας?
Το πρόβλημα παραμένει. Έστειλα και email αλλά δεν βλέπω να απαντάει κανένας. Ευχαριστώ
Παράθεση από: karmen στις Αυγούστου 23, 2013, 09:19:00 amΠαράθεση από: chaos στις Αυγούστου 23, 2013, 09:06:56 amΤο πρόβλημα παραμένει. Έστειλα και email αλλά δεν βλέπω να απαντάει κανένας. Ευχαριστώ ΜΗΠΩΣ κατά λάθος επιλέχτηκε εισόδος δευτεροβάθμιας?οχι, μπαίνω από είσοδος εκπαιδευτικού, τα στοιχεία τα έχω δώσει κανονικά αλλά μου βγάζει λάθος χρήστη. Παράξενο αφού δίνω τα υπηρεσιακά μου στοιχεία εκτυπωμένα από το σύστημα διαχείρισης προσωπικού!
Παράθεση από: chaos στις Αυγούστου 23, 2013, 09:24:38 amΠαράθεση από: karmen στις Αυγούστου 23, 2013, 09:19:00 amΠαράθεση από: chaos στις Αυγούστου 23, 2013, 09:06:56 amΤο πρόβλημα παραμένει. Έστειλα και email αλλά δεν βλέπω να απαντάει κανένας. Ευχαριστώ ΜΗΠΩΣ κατά λάθος επιλέχτηκε εισόδος δευτεροβάθμιας?οχι, μπαίνω από είσοδος εκπαιδευτικού, τα στοιχεία τα έχω δώσει κανονικά αλλά μου βγάζει λάθος χρήστη. Παράξενο αφού δίνω τα υπηρεσιακά μου στοιχεία εκτυπωμένα από το σύστημα διαχείρισης προσωπικού!Έχεις ξαναμπεί ως τώρα..?
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 23, 2013, 09:25:19 amΠαράθεση από: chaos στις Αυγούστου 23, 2013, 09:24:38 amΠαράθεση από: karmen στις Αυγούστου 23, 2013, 09:19:00 amΠαράθεση από: chaos στις Αυγούστου 23, 2013, 09:06:56 amΤο πρόβλημα παραμένει. Έστειλα και email αλλά δεν βλέπω να απαντάει κανένας. Ευχαριστώ ΜΗΠΩΣ κατά λάθος επιλέχτηκε εισόδος δευτεροβάθμιας?οχι, μπαίνω από είσοδος εκπαιδευτικού, τα στοιχεία τα έχω δώσει κανονικά αλλά μου βγάζει λάθος χρήστη. Παράξενο αφού δίνω τα υπηρεσιακά μου στοιχεία εκτυπωμένα από το σύστημα διαχείρισης προσωπικού!Έχεις ξαναμπεί ως τώρα..?οχι σήμερα πήγα να κάνω την αίτηση αλλά από ότι βλέπω δεν θα γίνει. Η δευτεροβάθμια θα μπορεί να κάνει κάτι γιαυτό?
@kris 81Οταν δινεις τα αρχικα επιθετου, ονοματος κλπ φροντισε να ειναι στα ελληγνικα οι χαρακτηρες
Αρχισαμε παλι αυτα περι διαθεσιμοτητας και μοριων κουλη στους καθηγητες/.Το καθε υπουργειο λεμε..εχει την ευχερεια να προσθετει η να τροποπιει τα κριτηρια του κουλη.Ακομα και στην ανακοινωση της ΟΛΜΕ..γραφτηκε αυτο ΠαράθεσηΘέσαμε, επίσης, το θέμα της απαράδεκτης διαφορετικής μοριοδότησης μεταξύ συναδέλφων που προσλαμβάνονται με ΑΣΕΠ και με Επετηρίδα. Μας δηλώθηκε πως γίνεται προσπάθεια με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να εκδοθεί άλλη απόφαση για τη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών.Ε λοιπον φιλε μου,αν ολα αυτα γινονται για τα βυσματα,οι υποχρεωτικες μεταταξεις δηλαδη..απιστευτα πιο ευκολα αυτα τα βυσματα θα πιεζαν για να μην ισχυσουν στους καθηγητες τα μορια της προσληψης,κατι που ουτως η αλλως αφηνει το περιθωριο ευελιξιας η κυβερνηση,για καθε υπουργειο..και το λεει και ο ιδιος ο Αρβι.Και θα ειχαν και τους καθηγητες με το μερος τους.Ελεος πια με αυτα τα βυσματα.Τουλαχιστον αφου τα χρησιμοποιειτΕ που τα χρησιμοποιητε σε αυτα που θελετε να περασετε..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.οΧΙ ΜΕ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕς.
Θέσαμε, επίσης, το θέμα της απαράδεκτης διαφορετικής μοριοδότησης μεταξύ συναδέλφων που προσλαμβάνονται με ΑΣΕΠ και με Επετηρίδα. Μας δηλώθηκε πως γίνεται προσπάθεια με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να εκδοθεί άλλη απόφαση για τη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών.