0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως "συνάδελφοι" με τα λύπης μου παρακολουθώ εδώ και αρκετές μέρες την κουβέντα σ' αυτή την ενότητα και διαπιστώνω τα εξής:-όσοι βρίσκονται εκτός μεγάλων πόλεων, έτριβαν τα χέρια τους όταν νόμιζαν ότι θα εξεταστούν οι αιτήσεις πανελλαδικά και έσπευδαν να υποβάλουν αιτήσεις από τις πρώτες κι όλες μέρες.-όταν οι εντός ΠΥΣΔΕ ενημερώθηκαν χθες ότι θα προηγηθούν έναντι των "έξω" έβγαλαν επίσης όλη την κακία τους στους "έξω".-μερικοί λένε να βγουν οι ΠΕ20 σε διαθεσιμότητα γιατί είναι ΤΕΙ ενώ οι ΠΕ19 είναι ΑΕΙ.-άλλοι λένε να φύγουν γρήγορα από τις οργανικές θέσεις που καταλαμβάνουν οι "της επετηρίδας" που είναι μαθηματικοί, φυσικοί κλπ ώστε να τις καταλάβουν οι έχοντες πτυχίο πληροφορικής.ΕΕ!! Μπορώ να πω με βεβαιότητα πολύ καλά μας κάνουν και μας συμπεριφέρονται σαν τσουβάλια που τα πάνε όπου θέλουν!!!Αν είμασταν ενωμένοι και από την αρχή απαιτούσαμε να μας συμπεριφερθούν αθρώπινα και με αξιοπρέπεια θα πετυχαίναμε θαύματα. Αλλά βλέπεις σ' αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά ο καθένας από μας που κοιτά τη βόλεψή του και μόνο, χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για τον δίπλα!Κανένας ηγέτης δεν υπάρχει να μας ενώσει; Αλλά τι λέω; δεν είναι ώρα για ανέκδοτα...
Από τη στιγμή που δεν ξέρετε επίσημα τι θα σας συμβεί αν δεν ικανοποιηθούν οι 2 προτιμήσεις σας, πώς μπορείτε και κάνετε αίτηση με αυτή την εγκύκλιο-κωλόχαρτο; 2 πράγματα δεν σας έλεγαν όταν είσαστε μικροί να προσέχετε που τα βάζετε; Μήπως τα ξεχάσατε συνάδελφοι;
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ και τώρα ηρέμησα. Μου φυγε ένα βάρος!
τώρα βέβαια έχουμε μπει εντελώς στη 'ζώνη του λυκόφωτος". Ακόμα και να κάνω αίτηση δεν ξέρω αν προλαβαίνω τη ΔΔΕ......
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 23, 2013, 02:00:22 pmτώρα βέβαια έχουμε μπει εντελώς στη 'ζώνη του λυκόφωτος". Ακόμα και να κάνω αίτηση δεν ξέρω αν προλαβαίνω τη ΔΔΕ......Όντως, έτσι είναι!!