0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 02:04:23 pmΔΕΝ ΕΚΑΝΑ και τώρα ηρέμησα. Μου φυγε ένα βάρος!Εγώ έχω χαλαρώσει τελείως μιλάμε..............@ razor νομίζω ότι παράταση μπορεί να δοθεί (μαζί με διευκρινήσεις) και τη Δευτέρα (τι τους εμποδίζει?)
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ και τώρα ηρέμησα. Μου φυγε ένα βάρος!
ΠαράθεσηΔΕΝ ΕΚΑΝΑ και τώρα ηρέμησα. Μου φυγε ένα βάρος!Και εγω ακριβως τα ιδια!Μαλιστα εμενα η αγωνια μου ειχε ληξει απο πριν απο τις 10.00 καθως εδω που μενω ειναι ημιαργια λογω τοπικης εορτης,οποτε η β/θμια θα εκλεινε στις 11.00Θελω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να ευχηθω σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ειτε καναμε αιτηση ειτε οχι,το καλυτερο πραγματικα!Να ειμαστε ολοι ενωμενοι παιδια μου.Ειναι καταννοητο να τσακωνομαστε για καποια πραγματα,διοτι ο καθενας εχει την ζωη του και τις δικες του ιδιαιτεροτητες,συνθηκες ζωης κλπ.Αλλα ας ειμαστε αξιοπρεπης και ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Και να μην κοιταμε να ψωφησει ο γαιδαρος του διπλανου,αλλα πως να σωσουμε ολους τους γαιδαρους! Τωρα λοιπον που σχεδον ολοι καναμε οτι καναμε...ας απολαυσουμε το αγγουρι! Λεω μαλιστα να βαλω και ενα τσιπουρακι...να το γλεντησω λιγο βρε αδελφε.Αμα πια...πεθαναμε ολο το καλοκαιρι..
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 23, 2013, 02:19:14 pmΠαράθεσηΔΕΝ ΕΚΑΝΑ και τώρα ηρέμησα. Μου φυγε ένα βάρος!Και εγω ακριβως τα ιδια!Μαλιστα εμενα η αγωνια μου ειχε ληξει απο πριν απο τις 10.00 καθως εδω που μενω ειναι ημιαργια λογω τοπικης εορτης,οποτε η β/θμια θα εκλεινε στις 11.00Θελω πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να ευχηθω σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ειτε καναμε αιτηση ειτε οχι,το καλυτερο πραγματικα!Να ειμαστε ολοι ενωμενοι παιδια μου.Ειναι καταννοητο να τσακωνομαστε για καποια πραγματα,διοτι ο καθενας εχει την ζωη του και τις δικες του ιδιαιτεροτητες,συνθηκες ζωης κλπ.Αλλα ας ειμαστε αξιοπρεπης και ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Και να μην κοιταμε να ψωφησει ο γαιδαρος του διπλανου,αλλα πως να σωσουμε ολους τους γαιδαρους! Τωρα λοιπον που σχεδον ολοι καναμε οτι καναμε...ας απολαυσουμε το αγγουρι! Λεω μαλιστα να βαλω και ενα τσιπουρακι...να το γλεντησω λιγο βρε αδελφε.Αμα πια...πεθαναμε ολο το καλοκαιρι..μαζί σου και εγώ... Εύχομαι το καλύτερο για όλους....ΥΓ Εγώ τα τσιπουράκια τα χτυπάω από τις 12.30............
Καλή τύχη σας εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου.Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση τώρα που η ιστορία της υποβολής αιτήσεων σχεδόν τελείωσε. Σε αυτές τις αιτήσεις μοριοδοτούσαν την οικογενειακή κατάσταση αλλά, δεν λαμβάνονταν πουθενά υπόψη το κριτήριο της συνεξέτασης ή της συνυπηρέτησης. Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσοι από εσάς που κάνατε αίτηση είστε παντρεμένοι με ή όχι εκπαιδευτικό? Πόσοι ρισκάρατε να βρεθείτε ή να παραμείνετε μακριά από την οικογένεια σας προς χάρη της διατήρησης της εργασίας σας?(Για να μην παρεξηγηθώ οι απορίες μου δεν έχουν καθόλου επικριτικό χαρακτήρα)
Οκ. Πάντως νομίζω ότι οι συγχωνεύσεις, γίνονται αιτία απώλειας οργανικών αλλά όχι τόσο πολλών όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά (εκτός αν συγχωνευτούν 2 σχολεία με 12αρια τμήματα που κάνουν ένα τμήμα). Μην ξεχνάτε ότι οι οργανικές (έτσι κι αλλιώς) βγαίνουν σε ομάδες σχολείων.
Πάντως νομίζω ότι οι συγχωνεύσεις, γίνονται αιτία απώλειας οργανικών αλλά όχι τόσο πολλών όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά (εκτός αν συγχωνευτούν 2 σχολεία με 12αρια τμήματα που κάνουν ένα τμήμα). Μην ξεχνάτε ότι οι οργανικές (έτσι κι αλλιώς) βγαίνουν σε ομάδες σχολείων.
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/8153071.pdf