0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άρα μιλάμε α. όντως για μεταφορά των οργανικών στα σχολεια και γ. για μεταθέσεις σε σχολικές μονάδες και όχι σε ΠΥΣΔΕ.... εγώ τουλάχιστον αυτο καταλαβαίνω.... μάλιστα...κάλλιο να πάω για μπανάκι!!
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 25, 2013, 02:12:29 pmάρα μιλάμε α. όντως για μεταφορά των οργανικών στα σχολεια και γ. για μεταθέσεις σε σχολικές μονάδες και όχι σε ΠΥΣΔΕ.... εγώ τουλάχιστον αυτο καταλαβαίνω.... μάλιστα...κάλλιο να πάω για μπανάκι!!το
Επίσης θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος...Όσοι πάρουν μετάταξη, παίρνουν τη μετάταξη σε κάποιο ΠΥΣΠΕ και όχι σε συγκεκριμένο σχολείο. Τα επιπλέον μόρια (πέρα από τα "κλασσικά" συνολικής υπηρεσίας-οικογενειακά-δυσμενών συνθηκών), όπως επιπλέον τίτλος, μεταπτυχιακό, διδακτορικό προστίθενται μόνο για τη διαδικασία της μετάταξης. Σωστά?Μετά τη μετάταξη σε κάποιο ΠΥΣΠΕ ( για όσους μεταταχθούν τελικά), για τη διαδικασία της τοποθέτησής τους σε σχολεία, είτε σε οργανικά, είτε σε λειτουργικά κενά, αυτά τα επιπλέον μόρια δεν θα παίξουν ρόλο. Σωστά? Απλά τα "κλασσικά" μόρια (συνολικής υπηρεσίας-οικογενειακά-δυσμενών συνθηκών) που είχαν στη
Οσο το σκεπτομαι τοσο περισσοτερο το συνειδητοποιω:η εγκυκλιος βγηκε στις 13 του μηνα.Η προθεσμια ηταν απο 14 εως 23 του μηνα.Αποριες και ερωτηματα υπηρξαν απο πλευρας συναδελφων φανταζομαι απειρες.Το Υπουργειο θα εδινε απαντησεις στα ερωτηματα.Περασαν μια,δυο,τρεις μερες....μια βδομαδα.....για να δωσει δυο τρεις διευκρινισεις και αυτες με καποια ασαφεια.Εν τω μεταξυ οι περισσοτεροι απο εμας-και βαζω και τον εαυτο μου-κατω απο το καθεστως του φοβου και της ανασφαλειας......και για να μη ''πεσει'' και το συστημα τις τελευταιες μερες,σπευσαμε να κανουμε την αιτηση και μετα τρεξαμε και αρον αρον για ταυτοποιηση στοιχειων στη Διευθυνση.Και ερχεται τωρα το Υπουργειο και δηλωνει ικανοποιημενο απο την τοσο μεγαλη μας ανταποκριση και οτι ο αριθμος των αιτησεων ξεπερασε καθε προσδοκια(το διαβασα σε εφημεριδα και ακουστηκε και στα ΜΜΕ).Αρα αφου εγιναν τοσες αιτησεις εμεις ''συναινεσαμε''(κι εγω μαζι....και αναρωτιεμαι αν τελικα εκανα το σωστο) σε ολο αυτο το συστημα και στην κοινη γνωμη βγαινει οτι''το Υπουργειο εκανε καλα τη δουλεια του'' και ολα ειναι ενταξει.Αν τωρα αυτη η αιτηση που καναμε-οσοι δηλαδη την καναμε-μας βγει σε καλο- ο Θεος το ξερει και ας βαλει το χερι Του!!!!Και η εκπληξη ειναι οι ''οργανικες;" Που θα βρεθουν τοοοοοοοοοσες οργανικες....ποιον παει να γελασει το αξιοτιμο Υπουργειο μας.....ας γελασω λιγακι πριν βαλω αυριο τα κλαματα οταν θα βγουν τα αποτελεσματα!!
SOS . Ξαναρωτω,ατομο που πηρε μευαταξη απο αθμια σε βθμια πριν απο δυο χρονια και δεν υπηρετησε τη νεσ οργανικη-παραμεθοριο,μπορουσε να συμμετασχει;