0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 25, 2013, 10:34:11 pmΕίναι αλήθεια ότι η Α/θμια έχει λιγότερες περιοχές και δίνει γενικότερα λιγότερα μόρια. Για παράδειγμα, στον Πειραιά υπάρχουν στη
Είναι αλήθεια ότι η Α/θμια έχει λιγότερες περιοχές και δίνει γενικότερα λιγότερα μόρια. Για παράδειγμα, στον Πειραιά υπάρχουν στη
Μπα δεν λέει... με όσα διαβάζω γι αυτό "μα την άγια παντόφλα" που λέει και ο Γατόπαρδος πάω για ύπνο. Δεν παιζόμαστε τελικά ως άνθρωποι και ως κλάδος, δεν παιζόμαστε με τίποτα...
...αυτο ξαναπεστο Μεγάλε mat
Παράθεση από: pv στις Αυγούστου 25, 2013, 09:26:51 pmκαποιο βυσμα εδω μεσα δεν μπορει να μας ενημερωσει αν πηρε μεταταξη να ξερουμε αν ολοκληρωθηκε η διαδικασια , βρε αδερφε. Τα (τόσο μεγάλα) βύσματα έχουν κάποια χαρακτηριστικά:1. Νοιάζονται μόνο για πάρτη τους, την οποία και θεωρούν ανώτερη από τους υπόλοιπους2. Δεν παραδέχονται ποτέ ότι είναι βύσματαΕπομένως...υπομονή μέχρι αύριο...
καποιο βυσμα εδω μεσα δεν μπορει να μας ενημερωσει αν πηρε μεταταξη να ξερουμε αν ολοκληρωθηκε η διαδικασια , βρε αδερφε.
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 25, 2013, 11:10:11 pmΜπα δεν λέει... με όσα διαβάζω γι αυτό "μα την άγια παντόφλα" που λέει και ο Γατόπαρδος πάω για ύπνο. Δεν παιζόμαστε τελικά ως άνθρωποι και ως κλάδος, δεν παιζόμαστε με τίποτα... Να αγιασει το στομα σου φιλη μου.Μεχρι προχτες φοβομασταν για διαθεση,..τωρα ψαχνουμε για το πως να παρουμε μεταθεση ,πως θα φαμε το καλυτερο σχολειο στην τοποθετηση και ουδεις σκεφτεται οτι αυτες οι θεσεις τρωγονται απο καποιους που οικειοθελως και πριν απο αιωνες ειχαν κανει αιτηση..στις εθελοντικες.Και με ποσο βαρβαρο ,απαισχυντο και απαραδεχτο τροπο μα ς εμπαιζει τοσο καιρο το υπουργειο.Με μια διαδικασια περα για περα παρανομη..που κανονικα δεν θα επρεπε ΚΑΝΕΝΑΣ εκ/κος να συμμετασχει.Λυπαμαι..αλλα πλεον δεν μπορω να μη το λεω.Καποιοι απλα ειστε..ο θανατος σου η ζωη μου.Καταπατωντας οτιδηποτε νομιμο..διοτι οταν συμμετεχεις σε μια παρανομη δια;δικασια εισαι συμμετοχος.Ε..ας μην τα θελουμε και ολα δικα μας.ΝΑΙ;ΟΚ./.και λιγη διακριτικοτητα δεν βλάπτει.ΕΥΧΟΜΑΙ να βγουν οι εθελοντικες,εξου και το σχετικο θεμα γιατι για τις εθελοντικες ειναι αυτο το θεμα.ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑ..ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.Ας παρω την μεταταξη στον νομο που ειχα βαλει..και ας ειμαι και στου διαολου τη μανα.Οχι να σκεφτομαι για μεταθεση και μεταταξη παλι και τοποθετιση.ΟΚ..καποιοι τα θελουν ολα δικα τους.Σορυ..απλα αγανακτισα με καποιους.
Τέτοιο "άδειασμα" ?!? Αν τσατιστούν τώρα από τα "Παραπολιτικά" ποιός θα φταίει ;;http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/9988-25-08-13.html