0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://bit.ly/1bNEJP6"Ακολούθησαν δύο συσκέψεις.Η πρώτη στο Υπουργείο Παιδείας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι Περιφερειακοί Διευθυντές Α/θμιας &
Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα οεοοοοοοο
Παράθεση από: heren στις Αυγούστου 26, 2013, 09:59:23 amΠοτε θα βγουν τα αποτελεσματα οεοοοοοοοΠάντως, μόλις τώρα είπαν στην τιβί πως θα βγουν σήμερα τελικά... Πάντως, θεωρούσα πιο πιθανό να το αργήσουν λίγο
Παράθεση από: Ιφκίνθια στις Αυγούστου 26, 2013, 10:17:37 amΠαράθεση από: heren στις Αυγούστου 26, 2013, 09:59:23 amΠοτε θα βγουν τα αποτελεσματα οεοοοοοοοΠάντως, μόλις τώρα είπαν στην τιβί πως θα βγουν σήμερα τελικά... Πάντως, θεωρούσα πιο πιθανό να το αργήσουν λίγο-1 Πάντως (ταραγμένη είμαι, πού μυαλό!)
Παράθεση από: Ιφκίνθια στις Αυγούστου 26, 2013, 10:22:50 amΠαράθεση από: Ιφκίνθια στις Αυγούστου 26, 2013, 10:17:37 amΠαράθεση από: heren στις Αυγούστου 26, 2013, 09:59:23 amΠοτε θα βγουν τα αποτελεσματα οεοοοοοοοΠάντως, μόλις τώρα είπαν στην τιβί πως θα βγουν σήμερα τελικά... Πάντως, θεωρούσα πιο πιθανό να το αργήσουν λίγο-1 Πάντως (ταραγμένη είμαι, πού μυαλό!)Τι εννοεις -1?
Με όλα αυτά έφτιαξα ένα μικρό προγραμματάκι (με βάση τους αλγορίθμους του υπουργείου ) ώστε να επιλέξω τα κατάλληλα σχολεία:#include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main (){ int sxoleio; srand (time(NULL)); /* Επειδή έχω 20 επιλογές */ sxoleio = rand() % 20 + 1; printf ("