0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν αποσταλεί λέει στο υπουργείο Μεταρύθμισης και θα ανακοινωθούν Τετάρτη - Πέμπτη.... Πως λεγόταν παλιά αυτό το υπουργείο;;;;
Μπορειται να μου απαντησετε στο εξης:Το ΠΥΣΔΕ στο οποιο ειμαι στη διάθεση εχει βγαλει 15 πχ πλεονασματα και απο αυτους θα πανε 10 τα σχολεία και πεντε στα γραφεια. Εγω ειμαι στη περιπου10η θεση βαση μοριων και εχουν κανει αιτηση πανω απο 18 και σιγουρα 3 γραφειο.ΕΓΩ εκανα για αλλα ΠΥΣΔΕ 1000 Χμ μακρια. Κινδυνευω να βρεθω σε γραφειο του ΠΥΣΔΕ ΜΟΥ ή αλλου αφου οι υπολοιποι ειναι ντοπιοι και εχουν δηλωση το ΠΥΣΔΕ διαθεσης;
ΠαράθεσηΜπορειται να μου απαντησετε στο εξης:Το ΠΥΣΔΕ στο οποιο ειμαι στη διάθεση εχει βγαλει 15 πχ πλεονασματα και απο αυτους θα πανε 10 τα σχολεία και πεντε στα γραφεια. Εγω ειμαι στη περιπου10η θεση βαση μοριων και εχουν κανει αιτηση πανω απο 18 και σιγουρα 3 γραφειο.ΕΓΩ εκανα για αλλα ΠΥΣΔΕ 1000 Χμ μακρια. Κινδυνευω να βρεθω σε γραφειο του ΠΥΣΔΕ ΜΟΥ ή αλλου αφου οι υπολοιποι ειναι ντοπιοι και εχουν δηλωση το ΠΥΣΔΕ διαθεσης;προς το παρόν θα τοποθετηθούν οι αιτούντες που εξασφαλίζουν την 1η ή 2η επιλογή αλλά μετά θα κληθούν οι υπόλοιποι να κάνουν τις επιλογές τους (όσοι δεν τοποθετηθούν από τώρα σε 1η ή 2η επιλογή τους)
Αυτό το γνωρίζεις με σιγουριά;
ΠαράθεσηΑυτό το γνωρίζεις με σιγουριά;Δεν έχω και... επιφύλαξη (εάν αυτό καλύπτει)