0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: minute10 στις Αυγούστου 26, 2013, 09:03:40 pmΕμαθα γιατί υπάρχει η καθυστέρηση:Ο υπουργος επειδή δεν εμπιστεύεται κανένα ΠΕ19/20 τους έδιωξε όλους από την παρασκευή και προσπαθεί ακόμα με τους συμβούλους του να βρεί πως ανοίγει ο υπολογιστής για να τρέξει το πρόγραμμα...Δεν είναι μόνο οι ΠΕ19-20 ικανοί.Τώρα χρήση της εφαρμογής και επεξεργασία δεδομένων θα γίνει.Αυτό το κάνουν άνετα και άλλοι συνάδελφοι.
Εμαθα γιατί υπάρχει η καθυστέρηση:Ο υπουργος επειδή δεν εμπιστεύεται κανένα ΠΕ19/20 τους έδιωξε όλους από την παρασκευή και προσπαθεί ακόμα με τους συμβούλους του να βρεί πως ανοίγει ο υπολογιστής για να τρέξει το πρόγραμμα...
Συνάδελφοι για να μην ξεχνιόμαστε.Όπως έχει υπωθεί η Διαδικασία των Μετατάξεων είναι Έκνομη(αν δεν κινείται στα όρια νομιμότητας).Να ένα σοβαρό σκεπτικό του Δημητρακόπουλου Αιρετού Πρωτοβάθμιας: http://www.gdimitrakopoulos.gr/index.php/%CE%9F%CE%B9-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85/1166-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%98%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9,-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC,-%CF%84%CE%BF-%CE%A5-%CE%A0%CE%91%CE%99-%CE%98Τουλάχιστον στο Μπακάλικο ο Μπακάλης ξέρει να κάνει υπολογισμούς με κάποια Λογική-Σοβαρότητα.Καλύτερα θα τα έκανε ο Μπακάλης της Γειτονιάς μας....
Έκνομη ή όχι η διαδικασία των μετατάξεων, δεν μπορεί, κάποια πισινή θα κράτησαν για να μην άχουν μπερδέματα.
Εγώ περιμένω αν μείνει χώρος στο κυρίος πιάτο για τις εθελοντικές...
Η πισινή που έχουν είναι οι δικοί τους δικαστές. Όλοι ξέρουμε πόσο "ανεξάρτητη" είναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
ΗΔΗ 2 ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ.
Επιστολή διαμρτυρίας εκπαιδευτικών α/θμιας ΠΕ 11 Κιλκίς, Θεσσαλονίκης , ΣερρώνΗ σχετική Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1977/13-8-2013) που καλεί τους εκπαιδευτικούς της ΔΕ να υποβάλουν αιτήσεις μετάταξης στην ΠΕ, πιστεύουμε ότι είναι μία απόφαση που αδικεί κατάφορα τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της ΠΕ διότι, ενώ το Υπουργείο απορρίπτει τις αιτήσεις μετάθεσης που είχαν υποβάλλει οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων της ΠΕ σε προγενέστερο χρόνο, με την αιτιολογία της έλλειψης οργανικών κενών θέσεων , στην συνέχεια προβαίνει σε υποχρεωτικές μετατάξεις εκπαιδευτικών ΔΕ δημιουργώντας νέες οργανικές θέσεις......................................................................Για την αποκατάσταση του δικαίου αιτούμαστε · Πάγωμα της διαδικασίας των υποχρεωτικών μετατάξεων · Επανεξέταση κατά προτεραιότητα, όλων των αιτήσεων μετάθεσης των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της ΠΕ, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες οργανικές θέσεις που θα δημιουργηθούν.http://ipaideia.gr/epistoli-diamartirias-ekpaideutikon-protovathmias-ekpaideusis-eidikotitas-pe11-n-kilkis-seron-thesalo.0aa3c9c3e535a72a6de5c534828d4549.htm
ΠαράθεσηΗ πισινή που έχουν είναι οι δικοί τους δικαστές. Όλοι ξέρουμε πόσο "ανεξάρτητη" είναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Δεν ειναι ετσι.ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.Ακριβως σε αυτο το σκεπτικο το οποιο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ.Οταν λεμε οτι δεν θα προσφυγουμε στη δικαιοσυ νη γιατι ειμαστε χαμενοι,δεν προσφευγοπυμε και τελικα περναει το δικο τους και οι παρανομιες τους.ΗΔΗ 2 ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ.[/quoteΓατόπαρδε γειά σου...επειδή παρακολουθώ και εγώ το θέμα των μετατάξεων και μέχρι την τελευταία στιγμή ΔΕΝ έκανα αίτηση μετάταξης....αλλά λόγω της αγωνίας σου περί των εθελοντικών: συνάδελφος που δουλεύει σε ΔΔΕ και τον εμπιστεύομαι μου είπε ότι θα βγούν οι υποχρεωτικές μετατάξεις αύριο και θα είναι και οι εθελοντικές !!! έτσι έμαθε χωρίς να σου καταθέσω αποδείξεις γιατί δεν ξέρω..ονόματα και σχετικά (δηλ, ποιοί του το είπαν κτλ) ...Οπότε θα υπάρξουν νέα αύριο και ελπίσω καλά για όλους...
Γατόπαρδε γειά σου...επειδή παρακολουθώ και εγώ το θέμα των μετατάξεων και μέχρι την τελευταία στιγμή ΔΕΝ έκανα αίτηση μετάταξης....αλλά λόγω της αγωνίας σου περί των εθελοντικών: συνάδελφος που δουλεύει σε ΔΔΕ και τον εμπιστεύομαι μου είπε ότι θα βγούν οι υποχρεωτικές μετατάξεις αύριο και θα είναι και οι εθελοντικές !!! έτσι έμαθε χωρίς να σου καταθέσω αποδείξεις γιατί δεν ξέρω..ονόματα και σχετικά (δηλ, ποιοί του το είπαν κτλ) ...Οπότε θα υπάρξουν νέα αύριο και ελπίσω καλά για όλους...