0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια ενημέρωση μήπως κάποιος??Κάποιος που να έχει πληροφόρηση από μέσα??Τόσο επτασφράγιστο μυστικό τα κρατάνε πιά??Τί είναι,τα μυστικά γραφεία του foreign office??Ελεος πια,κοντεύουμε να σκάσουμε 2 βδομάδες τώρα...
Ειλικρινά σε καταλαβαίνω.Πέρασες το μισό Ιούλιο και Αύγυοστο περιμένοντας να βγουν τα πειραματικά και τώρα περιμένεις πάλι μπρος στον υπολογιστή τις μετατάξεις.Μάλλον θα θες να ρίξεις πολύ ξύλο σε κάποιους (όπως και εγώ)Τι να πει κανείς. Το ερώτημα είναι έναΕίναι πραγματικά τόσο ανίκανοι και ανεπαρκείς ή το κάνουν επίτηδες?ΥΓ. Εύχομαι καλά αποτελέσματαΠαράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 27, 2013, 10:28:37 amΚάποια ενημέρωση μήπως κάποιος??Κάποιος που να έχει πληροφόρηση από μέσα??Τόσο επτασφράγιστο μυστικό τα κρατάνε πιά??Τί είναι,τα μυστικά γραφεία του foreign office??Ελεος πια,κοντεύουμε να σκάσουμε 2 βδομάδες τώρα...
Ολιγην υπομονη δεν βλαπτει,απο αυτους που περιμενουν μολις μια βδομαδα.Εμεις των εθελοντικων περιμενουμε 3 μηνες,και μαλιστα με αβεβαιωτητα στο αν Θα γινουν.ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύονται...Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής: "Η κατανομή των καθηγητών με βάση τα κενά θα κρίνει το ενδεχόμενο να γίνουν και υποχρεωτικές μεταθέσεις στη συνέχεια. Δηλαδή, σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι αιτήσεις για να συμπληρωθούν τα κενά σε μία περιοχή θα γίνουν υποχρεωτικές μεταθέσεις από άλλη περιοχή όπου οι αιτήσεις μετάταξης από τη δευτεροβάθμια είναι περισσότερες από τα κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση." http://dictyo.gr/2011-10-04-12-17-46/41446-2013-08-27-04-23-12.htmlΚαλά τα λέγαμε...αλλά και που το γνωριζαμε, τι μπορούσαμε να κάνουμε; Ήταν μονόδρομος! Και αίτηση να μην κάναμε, πάλι θα μας μετακινούσε σαν πλεονάζοντες!!!
Επειδη σας παρακολουθω εσας με τις εθελοντικες μου εχουν γεννηθει 2 αποριες?1. γιατι δεν εβαλαν τους ΠΕ11 (γυμναστες) να κανουν κ τοτε αιτησεις αφου ετσι κ αλλιως στα ΕΑΕΠ διατίθενται (το εγραψα καλα?) απο τη βθμια? και2. γιατι ενω μιλανε συνεχεια για τα νουμερα των υποχρεωτικων μεταταξεων για αυτες ουτε καν ποσοι εκαναν αιτηση δεν λενε...?Εμενα μου βρωμαει η δουλεια αλλα μακαρι για εσας να διαψευθω...
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 27, 2013, 10:47:36 amΟλιγην υπομονη δεν βλαπτει,απο αυτους που περιμενουν μολις μια βδομαδα.Εμεις των εθελοντικων περιμενουμε 3 μηνες,και μαλιστα με αβεβαιωτητα στο αν Θα γινουν.ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.Επειδη σας παρακολουθω εσας με τις εθελοντικες μου εχουν γεννηθει 2 αποριες?1. γιατι δεν εβαλαν τους ΠΕ11 (γυμναστες) να κανουν κ τοτε αιτησεις αφου ετσι κ αλλιως στα ΕΑΕΠ διατίθενται (το εγραψα καλα?) απο τη βθμια? και2. γιατι ενω μιλανε συνεχεια για τα νουμερα των υποχρεωτικων μεταταξεων για αυτες ουτε καν ποσοι εκαναν αιτηση δεν λενε...?Εμενα μου βρωμαει η δουλεια αλλα μακαρι για εσας να διαψευθω...
Αν τελικά το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο, που θα κατατεθεί όπως λένε σήμερα και θα ψηφιστεί την Παρασκευή, έχει πληροφορική και στις 3 τάξεις, τότε πιθανό να συμβεί το αντίστροφο απ'αυτό που γινόταν τα τελευταία χρόνια.... Με τόσες μετατάξεις ΠΕ19-20 στην Α/