0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΕπειδη σας παρακολουθω εσας με τις εθελοντικες μου εχουν γεννηθει 2 αποριες?1. γιατι δεν εβαλαν τους ΠΕ11 (γυμναστες) να κανουν κ τοτε αιτησεις αφου ετσι κ αλλιως στα ΕΑΕΠ διατίθενται (το εγραψα καλα?) απο τη βθμια? και2. γιατι ενω μιλανε συνεχεια για τα νουμερα των υποχρεωτικων μεταταξεων για αυτες ουτε καν ποσοι εκαναν αιτηση δεν λενε...?Εμενα μου βρωμαει η δουλεια αλλα μακαρι για εσας να διαψευθω...Δεν εχετε καν καταλαβει τι ειναι οι εθελοντικες.Δεν παμε απο το τελος στην αρχη,απο την αρχη στο τελος παμε.ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ.Δεν υπηρχαν πριν.Τι δουλεια εχουν στις εθελοντικες οι γυμναστες;Αφου οι γυμναστες υπαρχουν ηδη σαν ειδικοτητα στην α/θμια.Ποσες φορες να πουμε οτι οι εθελοντιθκες ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν εχουν καμια σχεση με τις υποχρεωτικες;Οι εθελοντικες ξαναλεω,ηταν Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΚΛΑΔΩΝ,οι υποχρεωτικες εγιναν για πλεοναζων προσωπικο και εβαλαν σε αυτες και προυπαρχοντες κλαδους,δηλαδη γυμναστες μουσικους κλπ.
Επειδη σας παρακολουθω εσας με τις εθελοντικες μου εχουν γεννηθει 2 αποριες?1. γιατι δεν εβαλαν τους ΠΕ11 (γυμναστες) να κανουν κ τοτε αιτησεις αφου ετσι κ αλλιως στα ΕΑΕΠ διατίθενται (το εγραψα καλα?) απο τη βθμια? και2. γιατι ενω μιλανε συνεχεια για τα νουμερα των υποχρεωτικων μεταταξεων για αυτες ουτε καν ποσοι εκαναν αιτηση δεν λενε...?Εμενα μου βρωμαει η δουλεια αλλα μακαρι για εσας να διαψευθω...
@kostaslbcΣυνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ σήμερα; Λέτε να μας αποδεσμεύσει εμάς των εθελοντικών;... Αν έχει κανένας συνάδελφος ενημέρωση για τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ ας μας πει...Για να δούμε...
Παράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 27, 2013, 11:28:17 am@kostaslbcΣυνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ σήμερα; Λέτε να μας αποδεσμεύσει εμάς των εθελοντικών;... Αν έχει κανένας συνάδελφος ενημέρωση για τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ ας μας πει...Για να δούμε... τα πράγματα για τις εθελοντικές είναι μπερδεμένα:άλλοι λενε ότι ο Μητσοτάκης τις έχει υπογράψει και ότι θα τις δεχθούν ΟΛΕΣ και άλλοι λένε ότι ο Υπουργός μας τις έχει βάλει στο συρτάρι......
Πηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'
Απορώ ποιοι συνάδελφοι ως αποσπασμένοι είναι φέτος στο υπουργείο σε αυτές τις θέσεις. Στα γραφεία των μετατάξεων των αποσπάσεων των... των....Νομίζω θα πέρασαν ένα καλοκαίρι αξέχαστο.
Παράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 27, 2013, 11:08:21 amΠηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'και μου ειπε μια γυναικα, ου παλιοφαλλοκράτη. Ήταν προφανώς μια υπάλληλος, μια διοικητικός ή μια Κυρία. Αυτό έπρεπε να πεις.Όσο για την πληροφορία που δίνεις, δεν είναι αξιόπιστη. Σήμερα θα βγουν.