0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 27, 2013, 09:03:48 pmΠαράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 27, 2013, 01:25:47 pmπρωτα θα καλυφθουν οσοι ανοικουν στο ιδιο ΠΥΣΔΕ ωστε να μην υπαρχουν οργανικα και λειτουργικα κενα......οσοι ειναι σε διαθεση οταν εκαναν αιτηση για μεταθεση δεν φροντησαν να μαθουν αν στον τοπο μεταθεσης τους υπαρχουν οργανικα κενα; Αλλα οι περισσοτεροι ως κλασικοι νεοελληνες λεγανε ας καβατζοσουμε την μεταθεση και καπου θα μας χωσει το μεσον μετα.Αυτος που ειναι σε διαθεση του ΠΥΣΔΕ το λεει και η λεξη ειναι σε ΔΙΑΘΕΣΗ πηγαινει οπου παραστει αναγκη. Οταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω. Και στο τελος οταν βγηκαν οι διευκρινησεις οπως και αν βγηκανε το λεγανε καθαρα πρωτα το ΠΥΣΔΕ τοπικα και μετα ολοι οι αλλοι. Οταν επιλεγεις κατι αναλαμβανεις και το ρισκο της αποφασης σου.εσύ συνάδελφε γιατί δεν φρόντισες να μάθεις ότι οι μεταθέσεις από το νόμο γίνονται μόνο σε οργανικές θέσεις?δηλαδή φταίει αυτός που κάνει αίτηση για μετάθεση αλλά δεν φταίει αυτός που τον μεταθέτει παράνομα (δηλαδή χωρίς να υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις)?και εντάξει του έδωσε μετάθεση γιατί ήθελε να μεταθέσει άλλον με λιγότερα μόρια εσύ δηλαδή αν έπαιρνες μετάθεση με αυτό τον τρόπο θα τους έλεγες δε τη θέλω γυρίζω πίσω?αλλά ναι εσύ δε θα έκανες αίτηση μετάθεσης και ας ήθελες όσον αφορά τις ανυπόγραφες "διευκρινίσεις": την παρ.11 την έχεις ακουστά ? για τα δικαστήρια ότι γράφει εκεί ισχύει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.φταιει το υπουργειο που τον διορισε ενω δεν υπηρχαν θεσειςεγω εκανα αιτηση εκει που ηθελα οταν επιασα τα μορια και υπηρχε θεσηεαν μου εδειναν μια μεταθεση σε μερος που δεν υπηρχε θεση απλα δεν θα πηγαινα εκει. απλα μαθανε ολοι στο βησμα ας παω και μετα καπου θα με χωσουν αλλα το πανηγυρι τελειωσε και τωρα ηρθε η γκρινια
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 27, 2013, 01:25:47 pmπρωτα θα καλυφθουν οσοι ανοικουν στο ιδιο ΠΥΣΔΕ ωστε να μην υπαρχουν οργανικα και λειτουργικα κενα......οσοι ειναι σε διαθεση οταν εκαναν αιτηση για μεταθεση δεν φροντησαν να μαθουν αν στον τοπο μεταθεσης τους υπαρχουν οργανικα κενα; Αλλα οι περισσοτεροι ως κλασικοι νεοελληνες λεγανε ας καβατζοσουμε την μεταθεση και καπου θα μας χωσει το μεσον μετα.Αυτος που ειναι σε διαθεση του ΠΥΣΔΕ το λεει και η λεξη ειναι σε ΔΙΑΘΕΣΗ πηγαινει οπου παραστει αναγκη. Οταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω. Και στο τελος οταν βγηκαν οι διευκρινησεις οπως και αν βγηκανε το λεγανε καθαρα πρωτα το ΠΥΣΔΕ τοπικα και μετα ολοι οι αλλοι. Οταν επιλεγεις κατι αναλαμβανεις και το ρισκο της αποφασης σου.εσύ συνάδελφε γιατί δεν φρόντισες να μάθεις ότι οι μεταθέσεις από το νόμο γίνονται μόνο σε οργανικές θέσεις?δηλαδή φταίει αυτός που κάνει αίτηση για μετάθεση αλλά δεν φταίει αυτός που τον μεταθέτει παράνομα (δηλαδή χωρίς να υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις)?και εντάξει του έδωσε μετάθεση γιατί ήθελε να μεταθέσει άλλον με λιγότερα μόρια εσύ δηλαδή αν έπαιρνες μετάθεση με αυτό τον τρόπο θα τους έλεγες δε τη θέλω γυρίζω πίσω?αλλά ναι εσύ δε θα έκανες αίτηση μετάθεσης και ας ήθελες όσον αφορά τις ανυπόγραφες "διευκρινίσεις": την παρ.11 την έχεις ακουστά ? για τα δικαστήρια ότι γράφει εκεί ισχύει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
πρωτα θα καλυφθουν οσοι ανοικουν στο ιδιο ΠΥΣΔΕ ωστε να μην υπαρχουν οργανικα και λειτουργικα κενα......οσοι ειναι σε διαθεση οταν εκαναν αιτηση για μεταθεση δεν φροντησαν να μαθουν αν στον τοπο μεταθεσης τους υπαρχουν οργανικα κενα; Αλλα οι περισσοτεροι ως κλασικοι νεοελληνες λεγανε ας καβατζοσουμε την μεταθεση και καπου θα μας χωσει το μεσον μετα.Αυτος που ειναι σε διαθεση του ΠΥΣΔΕ το λεει και η λεξη ειναι σε ΔΙΑΘΕΣΗ πηγαινει οπου παραστει αναγκη. Οταν ειμαι πληροφορικος και κανω αιτηση μεταθεσης πχ για Α Θεσσαλονικης και εξ αρχης ξερω οτι εκει δεν πεφτει καρφυτσα με την ελπιδα οτι αν και σε διαθεση καπου θα χωθω ΔΕΝ ευθυνεται το υπουργειο ευθυνομαι εγω. Και στο τελος οταν βγηκαν οι διευκρινησεις οπως και αν βγηκανε το λεγανε καθαρα πρωτα το ΠΥΣΔΕ τοπικα και μετα ολοι οι αλλοι. Οταν επιλεγεις κατι αναλαμβανεις και το ρισκο της αποφασης σου.
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 27, 2013, 09:39:11 pmΠαράθεση από: sardel στις Αυγούστου 27, 2013, 09:35:09 pmΑγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Συμφωνώ και επαυξάνω!++++++++
Παράθεση από: sardel στις Αυγούστου 27, 2013, 09:35:09 pmΑγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Συμφωνώ και επαυξάνω!
Αγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια.
καλά ωρέ! πάμε καλά όλοι μας;. το νήμα αφορά τις μετατάξεις απο τη μια βαθμίδα στην άλλη και ασχολούμαστε με μένα; εγώ ένα off topic έγραψα σε απάντηση κάποιου ... σας ευχαριστώ για τα καλά σας ( και για τα κακά σας - δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους ) λόγια όμως παρακαλώ να επιστρέψουμε στο θέμα μας. υγ. δεν θεωρώ ευατόν αναντικατάστατο ( εξ ου και φεύγω έχοντας την συνείδησή μου ήσυχη). Θα υπενθυμίσω όμως ότι τα "ψωνισμένα βύσματα" είθισται να ΜΗΝ δουλεύουν αλλά να ξύνονται.... και αν μή τι άλλο για ξύσιμο δεν μπορεί να με κατηγορήσει ΚΑΝΕΝΑΣ, εντός και εκτός φόρουμ.... καλό βράδυ...επιστρέφω στο πακετάρισμα!!
Εχω μια μεγάλη απορία....πού βρέθηκαν τόσες πολλές θέσεις στις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας για να γίνουν 4000 μετατάξεις όταν πρίν λίγους μήνες έγιναν μηδενικές μεταθέσεις....; Αφιερωμένο στο κ. Μπράτη που φυλάει τις ....Θερμοπύλες της Πρωτοβάθμιας. Γιατί δεν δόθηκαν αυτές οι θέσεις κενά ώστε να μετατεθούν συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας και δίνονται τώρα; Δέν είδα και καμία αντίδραση απο πουθενά....
πείτε μου έναν λόγο που η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει ρότα - κανένας! η δουλειά μια χαρά γίνεται.. σε κάθε βήμα απομονώνεται ο κόσμος... καληνύχτα
Έχεις δίκιο! Από τις πολλές παραθέσεις χάσαμε τη μπάλλα! Έ ρε που φτάσαμε.....
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 27, 2013, 09:40:24 pmΠαράθεση από: greedo στις Αυγούστου 27, 2013, 09:39:11 pmΠαράθεση από: sardel στις Αυγούστου 27, 2013, 09:35:09 pmΑγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Συμφωνώ και επαυξάνω!++++++++συμφωνώ, βάζω τα + μου κι εγώ..