0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή σύμφωνα με το meteo δεν βλέπω να βρέχει σήμερα και οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές μέχρι και 38 θα φτάσει στην Αττική, εγώ λέω παιδιά να πάτε για κανένα μπανάκι με φίλους ή με την οικογένεια όσο προλαβαίνετε ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 28, 2013, 10:23:01 amεκεινη η γυναικα στον υπουργο κανενα νεο??? Κ ο Μπρατης τωρα εχει τα δικα του σιγα να μην μας δωσει καμια πληροφορια σημερα...O Μr Αυριο και Αυριο δεν θα βγάλει ανακοίνωση σήμερα;Ε τότε είναι όντως μια καλή μέρα για να βγούνε σήμερα....Ο αστρολόγος, η χειρομάντης και η χαρτορίχτρα ταρό του Υπουργού τι λένε; Αμα λείπει και η κυρία (γυναίκα) που απαντάει στο τηλέφωνο....ε τότε του λέει το φλυτζάνι....Ρε που μπλέξαμε....ΥΓ. Φανταστείτε τον Αρβι σε ρόλο Μωυσή...μέχρι και ο Θεός θα τον περίμενε
εκεινη η γυναικα στον υπουργο κανενα νεο??? Κ ο Μπρατης τωρα εχει τα δικα του σιγα να μην μας δωσει καμια πληροφορια σημερα...
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 28, 2013, 10:18:33 amΤο θέμα είναι ότι δε διαμαρτυρήθηκε για μετακινήσεις καθηγητών σε άλλα μέρη... Όχι αν υποβιβάζονται. Αυτό θα το δούμε μετά. Πάντως είναι ανώτερο επίπεδο το ΑΕΠΠ στο Λύκειο από το KODU στο δημοτικό. Αυτό δεν το συζητάμε...Αν είσαι πληροφορικός, τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι είναι λάθος να συγκρίνονται ανόμοια πράγματα. Αλλά μάλλον θα έχεις συμπλεύσει με τους συναδέλφους στο Στέκι που κάνανε εξαιρετική δουλειά ομολογουμένως. Μακάρι να είχαν προσπαθήσει το 1/10 όταν κινδυνεύαμε να απολυθούμε. Αλλά ήταν σίγουροι πίσω από τα διδακτορικά και τις οργανικές τους. Συνάδελφοι που και 10 ώρες να πάρει η Πληροφορική στο Λύκειο, δύο ώρες στο Γυμνάσιο και να μπει και στο Δημοτικό, πάλι δυσαρεστημένοι θα είναι αν δεν είναι η ΑΕΠΠ πανελλαδικώς εξεταζόμενο. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις....
Το θέμα είναι ότι δε διαμαρτυρήθηκε για μετακινήσεις καθηγητών σε άλλα μέρη... Όχι αν υποβιβάζονται. Αυτό θα το δούμε μετά. Πάντως είναι ανώτερο επίπεδο το ΑΕΠΠ στο Λύκειο από το KODU στο δημοτικό. Αυτό δεν το συζητάμε...
Αν είσαι πληροφορικός, τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι είναι λάθος να συγκρίνονται ανόμοια πράγματα. Αλλά μάλλον θα έχεις συμπλεύσει με τους συναδέλφους στο Στέκι που κάνανε εξαιρετική δουλειά ομολογουμένως. Μακάρι να είχαν προσπαθήσει το 1/10 όταν κινδυνεύαμε να απολυθούμε. Αλλά ήταν σίγουροι πίσω από τα διδακτορικά και τις οργανικές τους. Συνάδελφοι που και 10 ώρες να πάρει η Πληροφορική στο Λύκειο, δύο ώρες στο Γυμνάσιο και να μπει και στο Δημοτικό, πάλι δυσαρεστημένοι θα είναι αν δεν είναι η ΑΕΠΠ πανελλαδικώς εξεταζόμενο. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις....
Καποιος χθες εγραφε εδω στο φορουμ,βαζοντας τα με θεους και δαιμονες οτι επιτελους ηρθε η ωρα να μπει μια ταξη σ αυτη τη χωρα και κακως χτυπιομαστε ολοι μας για δηθεν παρανομιες και κακες προθεσεις της κυβερνησης. Θα ηθελα να του πω οτι πλαναται πλανην οικτραν ( οτι πιο ευγενικο μπορεσα να χρησιμοποιησω ), παραθετοντας τη δικια μου εμπειρια που ειναι ακρως αληθης.Οταν στο νομο Πελλας εδωσαν 13 θεσεις στην πρωτοβαθμια,ακριβως οσοι ειναι και οι πλεοναζοντες ΠΕ05 (γαλλικων) στη δευτεροβαθμια, το ΔΣ των γερμανικων ειπε σε επιπεδο περιφερειας ¨πώς ειναι δυνατον να δινεται 13 κενα γαλλικων, οταν αντικειμενικα υπαρχουν μονο 5 ? ¨Η απαντηση ηταν μ αλλα λογια να αγαπιομαστε, του στυλ, αφηστε τωρα τα νουμερα, πρεπει να παρουσιασουμε καποια νουμερα και αλλα τετοια φαιδρα.Αναρρωτιεμαι λοιπον εγω τωρα.Αν κατα λαθος πιασω εγω την Πελλα και παω εκει και μου πουν κυρια μου παρτε 5 ωρες και πολλες σας ειναι.Τι θα γινει? Του χρονου θα με βγαλουν παλι υπεραριθμοι και θα με πεταξουν στη διαθεσιμοτητα? Ελεος ρε παιδια... Ας μην δουλευομαστε μεταξυ μας.Και αν καποιοι ειναι δαχτυλος καποιων ή εξυπηρετουν συγκεκριμενους ας μην υποτιμουν τοσο τη νοημοσυνη μας.Μπορει να μας θελουν μιζερους ή και γραφικους ακομη.Ηλιθιοι ομως? Ειμαστε? Ε, οχι.Δεν θα τους ευχαριστησουμε, γιατι απλα δεν ειμαστε
Παράθεση από: gioas στις Αυγούστου 28, 2013, 10:32:23 amΠαράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 28, 2013, 10:18:33 amΤο θέμα είναι ότι δε διαμαρτυρήθηκε για μετακινήσεις καθηγητών σε άλλα μέρη... Όχι αν υποβιβάζονται. Αυτό θα το δούμε μετά. Πάντως είναι ανώτερο επίπεδο το ΑΕΠΠ στο Λύκειο από το KODU στο δημοτικό. Αυτό δεν το συζητάμε...Αν είσαι πληροφορικός, τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι είναι λάθος να συγκρίνονται ανόμοια πράγματα. Αλλά μάλλον θα έχεις συμπλεύσει με τους συναδέλφους στο Στέκι που κάνανε εξαιρετική δουλειά ομολογουμένως. Μακάρι να είχαν προσπαθήσει το 1/10 όταν κινδυνεύαμε να απολυθούμε. Αλλά ήταν σίγουροι πίσω από τα διδακτορικά και τις οργανικές τους. Συνάδελφοι που και 10 ώρες να πάρει η Πληροφορική στο Λύκειο, δύο ώρες στο Γυμνάσιο και να μπει και στο Δημοτικό, πάλι δυσαρεστημένοι θα είναι αν δεν είναι η ΑΕΠΠ πανελλαδικώς εξεταζόμενο. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπεις....Πες τα ρε μάστορα να αγίασει το στόμα σου. Εγω 12 χρόνια τώρα το λέω ότι οι πληροφορικοι είμαστε η χειρότερη φάρα. Πριν 1 μήνα εν μέσω διαθεσιμοτητων ο κόσμος καιγόταν και οι πληροφορικοι φαγωνομαστε μεταξύ μας εάν οι ΠΕ19 ειναι ανώτεροι απο τους ΠΕ20, εάν οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ ειναι οι μόνοι άξιοι να παραμείνουν στην εκπαίδευση. Οταν δε βγήκαν οι εθελοντικές για α δημοτικά οι περισσότεροι "προφεσοροι" τις απαξιωσανε μόλις όμως δέκα δέκα τρεχανε να κάνουνε αίτηση για τις υποχρεωτικές........