0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα το πω άλλη μια φορά και ας με κατηγορήσουν κάποιοι Οι εθελοντικές ακυρώθηκαν απο την στιγμή που το υπουργείο αναφέρθηκε σε 5000 υποχρεωτικές μετατάξεις απο την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια.Πολλές διευθύνσεις έδωσαν ως κενα τις θέσεις των εθελοντικών.Η υ.α που εκδόθηκε μιλάει για υποχρεωτικές μετατάξεις. Κατα την γνώμη μου η λέξη υποχρεωτικές μετατάξεις ακυρώνει τις εθελοντικές
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 28, 2013, 11:04:22 amΦίλε αν ξεκινήσουμε να λέμε δεν θα μας χωρέσουν άλλες 590 σελίδες.........κάποιοι βολεμένοι όταν θα δούνε να μειώνονται τα ωράρια και οι αποδοχές τους όχι στα δημοτικά θα ζητήσουν μόνο πληροφορική αλλα και στα βρέφοκομια και στα μαιευτήρια μεχρι τότε απο την ασφαλή θέση τους και τις οργανικές τους θα κοιτάνε όλους τους άλλους με οίκτο. Ακόμα και χθες "συνάδελφος" πληροφορικος με κοίταξε με έναν οίκτο όταν του είπα οτι έκανα αίτηση για μετάταξη λες και είχα aids βέβαια μετα χαρικε σου λέει δύσκολοι καιροί έρχονται ώρες δεν υπάρχουνε ενας λιγότερος ειναι κάποιο κέρδοςΔεν ανησυχώ... Υπάρχει και "γωνιά του Υπολογιστή" στους παιδικούς σταθμούς.Οπότε θα φτάσουμε κι εκεί εν καιρώ.Κατά τα άλλα, άστον να σε κοιτάει με οίκτο. Προσωπικά, οικτήρω όσους διδάσκουν πληροφορική στο Λύκειο. Δε μετράει στο μέσο όρο, το παίρνει η σάρα και η μάρα, κάνεις ΟΛΗ τη λάντζα του σχολείου διότι πολύ έλάχιστοι ξέρουν Η/Υ , συνήθως παίρνεις ΕΠΑΦΟ , χώρια την τεχνική υποστήριξη σε σχολείο - εργαστήριο κλπ. Γίνεσαιο
Φίλε αν ξεκινήσουμε να λέμε δεν θα μας χωρέσουν άλλες 590 σελίδες.........κάποιοι βολεμένοι όταν θα δούνε να μειώνονται τα ωράρια και οι αποδοχές τους όχι στα δημοτικά θα ζητήσουν μόνο πληροφορική αλλα και στα βρέφοκομια και στα μαιευτήρια μεχρι τότε απο την ασφαλή θέση τους και τις οργανικές τους θα κοιτάνε όλους τους άλλους με οίκτο. Ακόμα και χθες "συνάδελφος" πληροφορικος με κοίταξε με έναν οίκτο όταν του είπα οτι έκανα αίτηση για μετάταξη λες και είχα aids βέβαια μετα χαρικε σου λέει δύσκολοι καιροί έρχονται ώρες δεν υπάρχουνε ενας λιγότερος ειναι κάποιο κέρδος
Η υ.α που εκδόθηκε μιλάει για υποχρεωτικές μετατάξεις. Κατα την γνώμη μου η λέξη υποχρεωτικές μετατάξεις ακυρώνει τις εθελοντικές
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 28, 2013, 11:37:07 amAthapris , σε καταγγέλω ως παραμυθά. Μην τρελαίνεις τον κόσμο. Έλεος ...Η πηγή μου, προέρχεται απ' το υπουργείο. Σκέφθηκα να μοιραστώ μαζί σας την πληροφορία...προφανώς έκανα άσχημα...
Athapris , σε καταγγέλω ως παραμυθά. Μην τρελαίνεις τον κόσμο. Έλεος ...
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 28, 2013, 11:41:58 amΗ υ.α που εκδόθηκε μιλάει για υποχρεωτικές μετατάξεις. Κατα την γνώμη μου η λέξη υποχρεωτικές μετατάξεις ακυρώνει τις εθελοντικέςΕλεύθερα!!! Τζάμπα είναι έτσι κι αλλιώς!!!Επίτρεψε όμως και σε κάποιους από εμάς να έχουμε διαφορετική γνώμη....
Πάντως αν γίνουν και οι δύο όσοι πάμε Πρωτοβάθμια θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Δεν υπάρχουν τόσες θέσεις στην Πρωτοβάθμια, τουλάχιστον για την Πληροφορική.