0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποθέτωεξετάζω κάτι ως ενδεχόμενο ή πιθανά αληθινό χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία ότι αληθεύει ή ότι σίγουρα θα επαληθευτεί μελλοντικά.Συνώνυμαεικάζω, κάνω εικασίεςκάνω μια υπόθεσηφαντάζομαι
Στις "υποχρεωτικές" δεν υπήρχε περιορισμός οτι πρέπει κάποιος να έχει συμπληρώσει 5 χρόνια υπηρεσίας για να αιτηθεί μετάταξης. Στις "εθελοντικές" του Μαρτίου υπήρχε αντίστοιχος περιορισμός?
Πάντως αν γίνουν και οι δύο όσοι πάμε Πρωτοβάθμια θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Δεν υπάρχουν τόσες θέσεις στην Πρωτοβάθμια, τουλάχιστον για την Πληροφορική.
Θα το πω άλλη μια φορά και ας με κατηγορήσουν κάποιοι Οι εθελοντικές ακυρώθηκαν απο την στιγμή που το υπουργείο αναφέρθηκε σε 5000 υποχρεωτικές μετατάξεις απο την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια.Πολλές διευθύνσεις έδωσαν ως κενα τις θέσεις των εθελοντικών.Η υ.α που εκδόθηκε μιλάει για υποχρεωτικές μετατάξεις. Κατα την γνώμη μου η λέξη υποχρεωτικές μετατάξεις ακυρώνει τις εθελοντικές
Το κακο στην όλη υπόθεση δεν ειναι οι μετατάξεις μετακινήσεις και ποτε θα βγουν αλλα οτι ενα ολόκληρο καλοκαίρι κρατάνε ανθρώπους μέσα στην άγνοια και αγωνία σε έναν υπολογιστη μπροστά για να δούνε το αυτονόητο που θα εργαστούνε το Σεπτέμβριο.
Κι εγώ νομίζω ότι η Schalke θα τιμωρηθεί και ο ΠΑΟΚ θα πάει στους ομίλους του Champions League...
Ναι υπήρχε.
12:05 είναι ας πάρει κάποιος την κυρία στο γραφείο του υπουργού