0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόλις μίλησα με την κυρία.... μου είπε πως θα βγουν κατά το μεσημεράκι... οπότε υπομονή...
από το υπουργείο:η ταξινόμηση έγινε ,έφυγαν τα αποτελεσματα απο την ΚΥκαι πηγαν στον γραφείο του υπουργου για μαγειρεμα?για ελεγχο?για παζαρια?παντως εμαθα οτι τα νουμερα ΔΕΝ τους βγηκαν και ψαχνουν λυσεις.Πηγη μεσα απο το υπουργειο .η επικοιωνια εγινε στις 11:00.καποιοι εδω μεσα φαινονται να επιβεβαιωνονται σε σχεση με το οτι δεν ειναι απλο πραγμα οι 4500 τοποθετησεις καιμαλιστα χωρις οργανωση και προγραμμα.
καλά ωρέ! πάμε καλά όλοι μας;. το νήμα αφορά τις μετατάξεις απο τη μια βαθμίδα στην άλλη και ασχολούμαστε με μένα; εγώ ένα off topic έγραψα σε απάντηση κάποιου ... σας ευχαριστώ για τα καλά σας ( και για τα κακά σας - δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους ) λόγια όμως παρακαλώ να επιστρέψουμε στο θέμα μας. υγ. δεν θεωρώ ευατόν αναντικατάστατο ( εξ ου και φεύγω έχοντας την συνείδησή μου ήσυχη). Θα υπενθυμίσω όμως ότι τα "ψωνισμένα βύσματα" είθισται να ΜΗΝ δουλεύουν αλλά να ξύνονται.... και αν μή τι άλλο για ξύσιμο δεν μπορεί να με κατηγορήσει ΚΑΝΕΝΑΣ, εντός και εκτός φόρουμ.... καλό βράδυ...επιστρέφω στο πακετάρισμα!!
σήμερα το μεσημέρι...
Παράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 28, 2013, 12:32:12 pmσήμερα το μεσημέρι...Η ίδια κυρία που έλεγε χτες οτι θα βγουν αύριο, δηλαδή σήμερα?Ελπίζω να ξέρει...
Γεια σαςΡε παιδια , υπηρχε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ η απαιτηση για 5 ετη προυπηρεσια ?Διαφορετικα ειναι ακυρη η αιτηση ?
Παράθεση από: fortran στις Αυγούστου 28, 2013, 12:37:59 pmΓεια σαςΡε παιδια , υπηρχε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ η απαιτηση για 5 ετη προυπηρεσια ?Διαφορετικα ειναι ακυρη η αιτηση ?Όχι, δεν υπήρχε τέτοιος περιορισμός
Στην αίτηση για εθελοντικές επέλεγες περιοχή όχι οργανική οι οργανικές συσταθηκαν αλλα δεν επέλεγες οργανική αλλα περιοχή απο εκει και πέρα όταν θα επερνες την μετάταξη θα γινόταν ΠΥΣΠΕ το οποίο ανάλογα με τα κενά και τις οργανικές και τα μόρια θα σε τοποθετούσε . Αυτο λύνει κατα την γνώμη μου πάντα και τον γρίφο.......μπορεί όντως να ισχύσουν και οι εθελοντικές με την διαφορα οτι δεν θα έχεις εξασφαλίσει καμία οργανική και ανάλογα με τα μόρια σου θα τοποθετηθεις, αλλα θα έχεις και τους υποχρεωτικός μαζί να συναγωνηστεις ......δεν υπήρχε πουθενα στην αίτηση που είχες κάνει επιλογή σχολείου αλλα περιοχής. Τότε αυτο είχε παραξενεψει πολλούς και ρωτουσανε που θα πανε. κατα την γνώμη μου πάντα
Αν γίνουν και οι δύο χαρά σε αυτούς που θα μείνουν στην Δευτεροβάθμια, δεν θα επαρκουν. Θα πάρουνόλοι οργανική.Αν π.χ. στην Α ΑΘΗΝΑΣ δίωξει για την πρωτοβάθμια 120 άτομα Πληροφορικής όσοι μείνουν δεν φτάνουν.Αν γίνει και η Πληροφορική μάθημα γενικής Παιδείας και στις τρείς τάξεις .... όρε γλέντια.Μεγάλη βλακεία εκανα που έκανα αίτηση
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τα ίδια σκέφτομαι και εγω! Μακάρι να μας βγει σε καλό, όσοι κάναμε αίτηση...Επίσης δεν ξέρω τι σας έπιασε και σφάζεστε για τις εθελοντικές και τις υποχρεωτικές;;; όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και είναι άσκοπο επί της παρούσης να διαφωνείτε ποιος θα έχει προτεραιότητα... Έλεος δηλαδή... Οι περισσότεροι έχουμε να δούμε τα σπίτια μας χρόνια τώρα και εσείς μιλάτε αν θα πιάσετε τις καλυτερες θέσεις ή όχι... τι νας σας πω;;;; γι' αυτό πάμε απο το κακό στο χειρότερο σ' αυτή τη χώρα!!!!
Πριν λίγο μίλησα με την κυρία στο υπουργείο και μου είπε το απογευματάκι θα βγουν.. Άντε να δούμε..