0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 28, 2013, 01:56:04 pmΈλεος! Πηρα τηλ και μου ειπαν αργά το βραδυ ή αυριο το πρωι....2103443505Και το ένα και το άλλο δεν βολεύουν τα κανάλια και τις εφημερίδες!Πάντως νομίζω το ραντεβού της ΔΟΕ είναι για σήμερα στις 3μμΜήπως θέλει να τους κάνει κανένα δωράκι;
Έλεος! Πηρα τηλ και μου ειπαν αργά το βραδυ ή αυριο το πρωι....2103443505
Δηλαδή από τις αξιόπιστες πληροφορίες:1 Θα βγούνε σε λίγο2 Θα βγούνε αργα το μεσημέρι3 Θα βγούνε το απόγευμα4 Θα βγούνε αύριο5 Δε θα βγούνε καθόλου γιατί υπάρχει νομικό πρόβλημαΘα μας τρελάνεται#@!?
Παράθεση από: anasteli στις Αυγούστου 28, 2013, 01:45:42 pmΔηλαδή από τις αξιόπιστες πληροφορίες:1 Θα βγούνε σε λίγο2 Θα βγούνε αργα το μεσημέρι3 Θα βγούνε το απόγευμα4 Θα βγούνε αύριο5 Δε θα βγούνε καθόλου γιατί υπάρχει νομικό πρόβλημαΘα μας τρελάνεται#@!? ...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ Τελικά πόσα λεφτά βγάζει το esos και το alfavita από διαφημίσεις κάθε μέρα; Αναρωτιέμαι πως πουλάει το προιόν του; Πχ -αγαπητοί διαφημιστές έχω αυτό το μήνα 5000 απελπισμένους εκπαιδευτικους που ξεροσταλιάζουν στο διαδίκτυο και με επισκέπτονται ο καθένας 10 φορές κάθε μέρα! Και φροντίζω να τους κρατάω στον ιστότοπο μέσω διασποράς ΦΗΜΩΝ ; Εμπάση περιπτώση συνάδελφοι, υπάρχει και το AdBlock για firefox για όσους δεν γνωρίζουν. Δεν νομίζω ότι ειμαι εκτός θέματος καθότι η διασπορά φημών που αφορά το θέμα των μετατάξεων που μας καίει πρέπει να είναι καταδικαστέα.Και για όσους καταδικάζουν τον διαδικτυακό ακτιβισμό και την διαδικτυακή διάθεση για συζήτηση και μας καλούν σε πορείες της παρηκμασμένης ΟΛΜΕ που το μόνο που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής είναι να εξαιρέσει τους άνω 12 χρόνια προυπηρεσίες από διαθεσιμότητα να πώ ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη δράση στο δρόμο χωρίς σκέψη , σχέδιο και στόχευση είναι και αυτή μια κίνηση εκτόνωσης. Από την άλλη βέβαια διαδικτυακή κοινώτητα που να μην είναι γειωμένη σε πραγματικές σχέσεις και συναντήσεις έχει μέσα της τον σπόρο της παρακμής επίσης.
Παράθεση από: anasteli στις Αυγούστου 28, 2013, 01:45:42 pmΔηλαδή από τις αξιόπιστες πληροφορίες:1 Θα βγούνε σε λίγο2 Θα βγούνε αργα το μεσημέρι3 Θα βγούνε το απόγευμα4 Θα βγούνε αύριο5 Δε θα βγούνε καθόλου γιατί υπάρχει νομικό πρόβλημαΘα μας τρελάνεται#@!? Τελικά πόσα λεφτά βγάζει το esos και το alfavita από διαφημίσεις κάθε μέρα; Αναρωτιέμαι πως πουλάει το προιόν του; Πχ -αγαπητοί διαφημιστές έχω αυτό το μήνα 5000 απελπισμένους εκπαιδευτικους που ξεροσταλιάζουν στο διαδίκτυο και με επισκέπτονται ο καθένας 10 φορές κάθε μέρα! Και φροντίζω να τους κρατάω στον ιστότοπο μέσω διασποράς ΦΗΜΩΝ ; Εμπάση περιπτώση συνάδελφοι, υπάρχει και το AdBlock για firefox για όσους δεν γνωρίζουν. Δεν νομίζω ότι ειμαι εκτός θέματος καθότι η διασπορά φημών που αφορά το θέμα των μετατάξεων που μας καίει πρέπει να είναι καταδικαστέα.Και για όσους καταδικάζουν τον διαδικτυακό ακτιβισμό και την διαδικτυακή διάθεση για συζήτηση και μας καλούν σε πορείες της παρηκμασμένης ΟΛΜΕ που το μόνο που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής είναι να εξαιρέσει τους άνω 12 χρόνια προυπηρεσίες από διαθεσιμότητα να πώ ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη δράση στο δρόμο χωρίς σκέψη , σχέδιο και στόχευση είναι και αυτή μια κίνηση εκτόνωσης. Από την άλλη βέβαια διαδικτυακή κοινώτητα που να μην είναι γειωμένη σε πραγματικές σχέσεις και συναντήσεις έχει μέσα της τον σπόρο της παρακμής επίσης.
Αγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια.
http://www.pde.gr/index.php?topic=28780.msg706604#msg706604εννοεί εκείνες του Μαίου 2012?