0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@guestteacherΣυμφωνώ. Θα βγουν λοιπόν Παρασκευή οι μετατάξεις!!
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 28, 2013, 02:32:44 pmΠαράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 28, 2013, 02:30:50 pm@guestteacherΣυμφωνώ. Θα βγουν λοιπόν Παρασκευή οι μετατάξεις!! Να σου πω τώρα ότι το σκεφτόμουνα...Κοίτα πέρα από την πλάκα θεωρώ λίγο δύσκολο για άλλους λόγους να ανακοινωθούν την Παρασκευή.αλλιώς προβλέπω να "τσιμπάνε" κόσμο (για τις Δ/νσεις) από τους διαθεσίτες της Δευτέρας... Με ποιο σκεπτικό; Εντάξει, υποθέσεις κάνουμε αλλά γιατί θα το απέφευγαν νομίζεις;
Παράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 28, 2013, 02:30:50 pm@guestteacherΣυμφωνώ. Θα βγουν λοιπόν Παρασκευή οι μετατάξεις!! Να σου πω τώρα ότι το σκεφτόμουνα...Κοίτα πέρα από την πλάκα θεωρώ λίγο δύσκολο για άλλους λόγους να ανακοινωθούν την Παρασκευή.αλλιώς προβλέπω να "τσιμπάνε" κόσμο (για τις Δ/νσεις) από τους διαθεσίτες της Δευτέρας...
altbreeze λες:"Δεν νομίζω ότι ειμαι εκτός θέματος καθότι η διασπορά φημών που αφορά το θέμα των μετατάξεων που μας καίει πρέπει να είναι καταδικαστέα.Και για όσους καταδικάζουν τον διαδικτυακό ακτιβισμό και την διαδικτυακή διάθεση για συζήτηση και μας καλούν σε πορείες της παρηκμασμένης ΟΛΜΕ που το μόνο που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής είναι να εξαιρέσει τους άνω 12 χρόνια προυπηρεσίες από διαθεσιμότητα να πώ ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη δράση στο δρόμο χωρίς σκέψη , σχέδιο και στόχευση είναι και αυτή μια κίνηση εκτόνωσης."εγώ λέω:καταδικαστέο συνάδελφε είναι το ότι δεν έχεις μάθει ακόμα ούτε ποιοί εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα (γιατί μπερδεύεις τη 12ετία των υποχρεωτικών μεταθέσεων που δεν έχει πάρει ακόμα φεκ με τον 4172 της διαθεσιμότητας)
Κοίτα ξέρουν πολύ καλά ότι ειδικά το Υπουργείο αλλά και οι δ/νσεις πρέπει από Σεπτέμβρη να δουλέψουν (κενά, μισθοδοσίες κ.τ.λ.)Αν λοιπόν δεν βγουν οι μετατάξεις ΛΟΓΙΚΑ δεν τρέχουν και οι αποσπάσεις.Αρα πρέπει να πάει κόσμος να ενημερωθεί από κάποιους κ.τ.λ.Με λίγα λόγια το θεωρώ κομμάτι υπερδύσκολο για Παρασκευή.Ασε που για να πάει ο άλλος στην Αβθμια (με μετάταξη) κανονικά πρέπει να έχει βγει και το ΦΕΚ.ΥΓ. Εννοείται ότι και εγώ υποθέσεις κάνω.
Κοίτα πέρα από την πλάκα θεωρώ λίγο δύσκολο για άλλους λόγους να ανακοινωθούν την Παρασκευή.