0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 28, 2013, 04:36:45 pmΌταν υπάρχει έλλειψη προγραμματισμού, αυτά γίνονται. Ξεκίνησαν μια διαδικασία που μπλόκαρε ΟΛΕΣ τις άλλες με αποτέλεσμα να μένουν 2 εργάσιμες ημέρες και να μη γνωρίζει κανείς τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πλέον στο υπουργείο που μπορεί να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:α) Πότε θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ οι μετατάξεις; (Συνολικά μιλάω, όχι να βγάλουν σήμερα-αύριο κάποια ονόματα)β) Με τι προσωπικό θα λειτουργεί τη Δευτέρα η ΚΥ του υπουργείου;γ) Με τι προσωπικό θα λειτουργούν τη Δευτέρα οι διευθύνσεις εκπαίδευσης;δ) Με τι προσωπικό θα λειτουργούν τη Δευτέρα τα ΙΕΚ; (Εκεί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθότι τη Δευτέρα δεν θα έχουν ούτε καν διευθυντές)[b]ε) Σε ποιά σχολεία θα γράψουν οι συνάδελφοι που έχουν κάνει αιτήσεις απόσπασης τα παιδιά τους;[/b]OEO???
Όταν υπάρχει έλλειψη προγραμματισμού, αυτά γίνονται. Ξεκίνησαν μια διαδικασία που μπλόκαρε ΟΛΕΣ τις άλλες με αποτέλεσμα να μένουν 2 εργάσιμες ημέρες και να μη γνωρίζει κανείς τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πλέον στο υπουργείο που μπορεί να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:α) Πότε θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ οι μετατάξεις; (Συνολικά μιλάω, όχι να βγάλουν σήμερα-αύριο κάποια ονόματα)β) Με τι προσωπικό θα λειτουργεί τη Δευτέρα η ΚΥ του υπουργείου;γ) Με τι προσωπικό θα λειτουργούν τη Δευτέρα οι διευθύνσεις εκπαίδευσης;δ) Με τι προσωπικό θα λειτουργούν τη Δευτέρα τα ΙΕΚ; (Εκεί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθότι τη Δευτέρα δεν θα έχουν ούτε καν διευθυντές)[b]ε) Σε ποιά σχολεία θα γράψουν οι συνάδελφοι που έχουν κάνει αιτήσεις απόσπασης τα παιδιά τους;[/b]
...Και έχεις και τους άλλους να λένε ''3 μήνες διακοπές κάνετε...'
@ christos_chr++++++++τουλάχιστον βάζουμε σε μια σειρά τα ζητήματα-λερναία ύδρα που προκύπτουν, γιατί χάνουμε τη μπάλα όλο και περισσότερο με κάθε νέα έμπνευση και καθυστέρηση του υπουργείου. Αυτοί σίγουρα πιά το κάνουν σκόπιμα. Απλά μου διαφεύγει το γενικό πλάνο για να δώ τι θέλουν να πετύχουν συνολικά! Τουλάχιστον άθλιο...Το μόνο καλό είναι πως αναδεικνύεται το οξύ πνεύμα πολλών συναδέλφων στις συζητήσεις εδώ παρά την ύπνωση στην οποία μας είχαν υποβάλλει (και ακόμη προσπαθούν) και κάτι φαίνεται πως αρχίζει να αλλάζει (όχι δεν εννοώ την ΟΛΜΕ...) ......
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 28, 2013, 04:46:54 pm...Και έχεις και τους άλλους να λένε ''3 μήνες διακοπές κάνετε...' Δεν έχουν άδικο. Καλά λένε. Αν ήταν εκπαιδευτικοί τις ίδιες διακοπές θα είχαν.
Παράθεση από: faaasf στις Αυγούστου 28, 2013, 04:58:52 pmΠαράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 28, 2013, 04:46:54 pm...Και έχεις και τους άλλους να λένε ''3 μήνες διακοπές κάνετε...' Δεν έχουν άδικο. Καλά λένε. Αν ήταν εκπαιδευτικοί τις ίδιες διακοπές θα είχαν.Σε οποιον τα λεει αυτα εγω του 'χαριζω τους τρεις μηνες' πακετο με ολο αυτο το αγχος και την αβεβαιοτητα!!! Και ειμαι απολυτα σιγουρη οτι την επομενη χρονια θα μου πει 'ευχαριστω αλλά δεν θα παρω.'
Λοιπόν παιδιά εγώ πήρα μόλις πριν από ένα λεπτό το τηλέφωνο που δώσατε και η κυρία απάντησε οτι η ενημέρωση που έχει είναι αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.