0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση ότι ο αλγόριθμός 'ετρεξε ως προς την 1 προτίμηση και πανελλαδικά.Δήλωσα 1 προτίμηση διπλανό νομό, δεν πήρα.Δήλωσα 2 προτίμηση στο νομό που είμαι διάθεση δεν πήρα πάλι, αν και πολλοί συνάδελφοι με λιγότερα μόρια από μένα πηραν Α βαθμια(το είχαν 1 προτίμηση;)Παρακαλώ επιβεβαίωση αν πρόσεξε κανένας.
ΑΠΟΡΙΑ: πώς είναι δυνατόν να ζητάω κάποια περιοχή με χ κενά και μετά να παίρνει 1-2 λιγότερους? ενώ το έχω δηλώσει και εγώ...που δεν πήρα...
Παράθεση από: John_PE20 στις Αυγούστου 28, 2013, 10:40:40 pmΈχω την εντύπωση ότι ο αλγόριθμός 'ετρεξε ως προς την 1 προτίμηση και πανελλαδικά.Δήλωσα 1 προτίμηση διπλανό νομό, δεν πήρα.Δήλωσα 2 προτίμηση στο νομό που είμαι διάθεση δεν πήρα πάλι, αν και πολλοί συνάδελφοι με λιγότερα μόρια από μένα πηραν Α βαθμια(το είχαν 1 προτίμηση;)Παρακαλώ επιβεβαίωση αν πρόσεξε κανένας.αποκλειεται....πρωτη προτιμηση ειχα καβαλα (ειναι αλλου το πυσδε που ανηκω) και δεν πηρα....ενω αυτοι που πηραν ηταν ολοι εντος νομου και με λιγοτερα μορια απο μενα...μιλαω για την ειδικοτητα των πληροφορικων
από Καλαμάτα δήλωσε Γιάννενα και βρέθηκε Άρταχωρίς να το δηλώσει!
εγώ πιστεύω πως έγιναν πανελλαδικά γιατί συνάδελφος εντός νομού με πολύ λίγα μόρια δεν ήρθε.Επίσης μία συνάδελφος με πολλά μόρια πάλι δεν ήρθε...
Πρέπει να έχει πολλά λάθη : λοιπόν είμαι Γ' ΑΘΗΝΑΣέδωσα 1τη προτίμηση