0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: John_PE20 στις Αυγούστου 28, 2013, 11:02:57 pmΞέρει κανένας πανελλαδικός ανά ειδικότητα πόσες θέσεις είχαν βγάλει πλεονάζουσες ώστε να βρούμε πόσες θέσεις ανα ειδικότητα δεν καλύφθηκαν; Για τους Πληροφορικούς που είδα, πλεονάζοντες συνολικά ήταν 1341, κενά για σχολεία ήταν 1189, κενά για διοικητικές ήταν 61 και κενά για ΙΕΚ ήταν 66. Συνολικά ικανοποιήθηκαν 1116 αιτήσεις, από τις οποίες για σχολεία είναι οι 1045, για διοικητικές 48 και για ΙΕΚ 23. Δηλαδή, μείναν συνολικά κενές 200 θέσεις, οι 144 σε σχολεία, οι 13 σε διοικητικές και οι 43 σε ΙΕΚ.
Ξέρει κανένας πανελλαδικός ανά ειδικότητα πόσες θέσεις είχαν βγάλει πλεονάζουσες ώστε να βρούμε πόσες θέσεις ανα ειδικότητα δεν καλύφθηκαν;
Συνάδελφοι, καλησπέρα.Αγνοήσανε παντελώς την δεύτερη προτίμηση. Στον νομό μου αν και προηγούμαι κατά πολύ στα Μόρια, δεν πήρα μετάταξη γιατί πολύ απλά τον έβαλα σε δεύτερη προτίμηση.
Όσοι σκέφτονται να τα βάλουν πάντως με το υπουργείο για τον οποιονδήποτε λόγο σε σχέση με τις μετατάξεις θα έχουν εναντίων τους τους 3495 που πήγαν εκεί που επιθυμούσαν. Ο συνάδελφος που πήρε την μετάταξη δεν ούτε για νομιμότητα θα θέλει να ακούει, ούτε για πιθανό έλεγχο μορίων, ούτε για εθελοντικές, ούτε για αλγόριθμο, ούτε για δίκαιο/άδικο. Να πάει στην επιλογή του να ηρεμήσει θέλει."Η διάσπαση" επεισόδιο 3495 μόλις ξεκίνησε...
Για όσους αρέσουν οι στατιστικές:Κωδικός ΑΡΙΘΜΟΣ Ειδικότητας ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝΠΕ01 48ΠΕ05 590ΠΕ06 502ΠΕ07 278ΠΕ08 125ΠΕ09 39ΠΕ10 1ΠΕ11 719ΠΕ12.01 1ΠΕ13 8ΠΕ16.01 46ΠΕ18.02 9ΠΕ19 772ΠΕ20 344ΠΕ32 13ΣΥΝΟΛΟ 3495Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν αυτό που ήθελαν!Ευχές και στους υπόλοιπους για ό,τι καλύτερο...
Στην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα;
Έχω την εντύπωση ότι ο αλγόριθμός 'ετρεξε ως προς την 1 προτίμηση και πανελλαδικά.Δήλωσα 1 προτίμηση διπλανό νομό, δεν πήρα.Δήλωσα 2 προτίμηση στο νομό που είμαι διάθεση δεν πήρα πάλι, αν και πολλοί συνάδελφοι με λιγότερα μόρια από μένα πηραν Α βαθμια(το είχαν 1 προτίμηση;)Παρακαλώ επιβεβαίωση αν πρόσεξε κανένας.
Δεν ξέρω αν βοηθήσει αυτό που θα πω, αλλά μήπως αυτοί που δεν πήραν τη μετάταξη που επιθυμούσαν, είναι όσοι είχαν ήδη οργανικές στη β/θμια; Γιατί κάποιοι συνάδελφοι το συζητούσαν σήμερα, πριν την ανακοίνωση των ονομάτων.