0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα καλύφθηκαν ολες οι διοικητικες θεσεις?
Παράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 28, 2013, 11:46:41 pmΠαράθεση από: jimmys_b στις Αυγούστου 28, 2013, 11:39:54 pmΠαράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 28, 2013, 11:30:27 pmΠαράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 28, 2013, 11:25:54 pmΣτην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα; μήπως πάμε ... φάση 2 ?Γιατί το ζητούμενο για το Υπουργείο είναι να μεταταχθούν οι 32 ¨πλεονάζοντες¨ από τη ΔΔΕ στη Πρωτοβάθμια και μάλλον θα γίνει στη δεύτερη φάση εθελοντικά ή υποχρεωτικάΠροφανώς απο το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις έφυγαν τόσα άτομα όσα ήταν οι πλεονάζοντες...οπότε εμεινες εσύ πίσω...πολυ μπερδεμενο...εγω στην πρωτη και μοναδικη προτιμηση δεν πηγα...παρολο που το ΠΥΣΔΕ μας εβγαλε 16 πλεοναζοντες και τελικα μεταταχθηκαν συνολικα 13...οι αλλοι τρεις?
Παράθεση από: jimmys_b στις Αυγούστου 28, 2013, 11:39:54 pmΠαράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 28, 2013, 11:30:27 pmΠαράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 28, 2013, 11:25:54 pmΣτην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα; μήπως πάμε ... φάση 2 ?Γιατί το ζητούμενο για το Υπουργείο είναι να μεταταχθούν οι 32 ¨πλεονάζοντες¨ από τη ΔΔΕ στη Πρωτοβάθμια και μάλλον θα γίνει στη δεύτερη φάση εθελοντικά ή υποχρεωτικάΠροφανώς απο το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις έφυγαν τόσα άτομα όσα ήταν οι πλεονάζοντες...οπότε εμεινες εσύ πίσω...πολυ μπερδεμενο...εγω στην πρωτη και μοναδικη προτιμηση δεν πηγα...παρολο που το ΠΥΣΔΕ μας εβγαλε 16 πλεοναζοντες και τελικα μεταταχθηκαν συνολικα 13...οι αλλοι τρεις?
Παράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 28, 2013, 11:30:27 pmΠαράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 28, 2013, 11:25:54 pmΣτην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα; μήπως πάμε ... φάση 2 ?Γιατί το ζητούμενο για το Υπουργείο είναι να μεταταχθούν οι 32 ¨πλεονάζοντες¨ από τη ΔΔΕ στη Πρωτοβάθμια και μάλλον θα γίνει στη δεύτερη φάση εθελοντικά ή υποχρεωτικά
Παράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 28, 2013, 11:25:54 pmΣτην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα; μήπως πάμε ... φάση 2 ?
Στην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα;
Η εντοπιότητα και η μόνιμη κατοικίας μετράνε κάπως στα μόρια μετάταξης???
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 28, 2013, 11:43:04 pmΘα υπαρξει δευτερη φαση αρχικά εθελοντικα και αν δεν συμπληρωθούν θα γινουν υποχρεωτικές μεταταξεις ειτε στο κοντινότερο της επιλογής ειτε στο κοντινότερο της ββαθμιας που ανήκουν. Τελικα καλύφθηκαν ολες οι διοικητικες θεσεις?Από όσους έχουν ήδη κάνει αίτηση φαντάζομαι έτσι;
Θα υπαρξει δευτερη φαση αρχικά εθελοντικα και αν δεν συμπληρωθούν θα γινουν υποχρεωτικές μεταταξεις ειτε στο κοντινότερο της επιλογής ειτε στο κοντινότερο της ββαθμιας που ανήκουν. Τελικα καλύφθηκαν ολες οι διοικητικες θεσεις?
Τί θα γίνει με τις εθελοντικές; Πήραν μετάταξη άτομα με πολύ λιγότερα μόρια από μένα. Έχω καμιά ελπίδα για τις άλλες ή να πάω να φουντάρω;
Το παιχνιδάκι τελείωσε...όσοι πήραν πήραν δεν θα υπάρξει άλλος γύρος μετατάξεων...δεν προλαβαίνουν άλλωστε και να ήθελαν...τα ποσοστά απορροφητικότητας των θέσεων είναι παραπάνω από ικανοποιητικά...το δύναται να προσεγγίσει τους δίνει νομιμοποίηση για μη πραγματοποίηση άλλης φάση..κατά συνέπεια πάμε για αποσπάσεις ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ από βδομάδα και καλή λευτεριά!
Παράθεση από: Spiridoula στις Αυγούστου 28, 2013, 11:50:53 pmΠαράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 28, 2013, 11:46:41 pmΠαράθεση από: jimmys_b στις Αυγούστου 28, 2013, 11:39:54 pmΠαράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 28, 2013, 11:30:27 pmΠαράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 28, 2013, 11:25:54 pmΣτην Εύβοια δώσανε 32 θέσεις ΠΕ 19-20. Καλύψανε 28 θέσεις. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή προερχόμουνα από άλλο ΠΥΣΔΕ και δεν μετατάχτηκα. Αφού υπήρχαν κενές θέσεις γιατί δεν μετατάχτηκα ή κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια από εμένα; μήπως πάμε ... φάση 2 ?Γιατί το ζητούμενο για το Υπουργείο είναι να μεταταχθούν οι 32 ¨πλεονάζοντες¨ από τη ΔΔΕ στη Πρωτοβάθμια και μάλλον θα γίνει στη δεύτερη φάση εθελοντικά ή υποχρεωτικάΠροφανώς απο το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις έφυγαν τόσα άτομα όσα ήταν οι πλεονάζοντες...οπότε εμεινες εσύ πίσω...πολυ μπερδεμενο...εγω στην πρωτη και μοναδικη προτιμηση δεν πηγα...παρολο που το ΠΥΣΔΕ μας εβγαλε 16 πλεοναζοντες και τελικα μεταταχθηκαν συνολικα 13...οι αλλοι τρεις?Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρούμε από το ΠΥΣΔΕ μας πόσοι έφυγαν γιατί σε αυτούς που μετατάχθηκαν δεν αναφέρει το ΠΥΣΔΕ που άνηκαν και ούτε καν τα μόριά τους...
Τα αποτελέσματα είναι για τα σκουπίδια, να μην τα χαρακτηρίσω αλλιώς... την δεύτερη επιλογή δεν την εξέτασαν.Μου πήραν την θέση άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα στην δεύτερη επιλογή μου.