0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: clandestino στις Αυγούστου 29, 2013, 12:38:13 amόσοι λέτε ότι προηγήθηκαν άτομα με λιγότερα μόρια.....μήπως είχαν μεταπτυχακά/2ο πτυχίο κτλ και δεν το γνωρίζετε;Στη δική μου περίπτωση για να με φτάσουν στα μόρια θα πρέπει να έχουν από 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό.Επίσης δεν μιλώ για ένα άτομο αλλά για τουλάχιστον δέκα άτομα.
όσοι λέτε ότι προηγήθηκαν άτομα με λιγότερα μόρια.....μήπως είχαν μεταπτυχακά/2ο πτυχίο κτλ και δεν το γνωρίζετε;
αναρρωτιέμαι δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι η λίστα με τα ονόματα των μεταταγμένων δεν περιλαμβάνει ούτε τα μόρια του καθενός ούτε και το ΠΥΣΔΕ από το οποίο προέρχεται ο κάθε μεταταγμένος (για να μπορούμε να δούμε τουλάχιστον πόσοι είναι από το ίδιο ΠΥΣΔΕ ή έρχονται από άλλο ΠΥΣΔΕ); Είναι φυσιολογικό και δίκαιο αυτό ή τελικά έγινε επί σκοπού; Ακόμη έχω να παρατηρήσω ότι τουλάχιστον στους ΠΕ05 δεν έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις στην Αττική ενώ υπήρχαν σίγουρα αιτήσεις. Αυτό τι είναι; Λάθος ή εσκεμμένο; Ας μου δώσει κάποιος μία λογική εξήγηση γιατί πολλά περίεργα συμβαίνουν...
Παράθεση από: clandestino στις Αυγούστου 29, 2013, 12:38:13 amόσοι λέτε ότι προηγήθηκαν άτομα με λιγότερα μόρια.....μήπως είχαν μεταπτυχακά/2ο πτυχίο κτλ και δεν το γνωρίζετε;Σωστή η επισήμανση σου.Στην περίπτωσή μου από τους 16 που τοποθετήθηκαν περνάω τους 11. Δύσκολο μου φαίνεται να έχουν όλοι μεταπτυχιακά.Τους 4 τους περνάω με 5+ μόρια.Νομίζω το μεταπτυχιακό πιάνει 4 μόρια.Όλα τα ντοκτορα στο πύσδε μου βρέθηκαν;
Για να λυθούν οι ευλογες απορίες όλων το Υπουργείο θα πρέπει να αναρτήσει και πίνακα μορίων - προτιμήσεων, καθως και το ΠΥΣΔΕ (νομο) απο όπου μετατάσεται ο καθένας, διαφορετικά οι υποθέσεις και οι υποψίες για το αδιάβλητο των περίεργων όντως μετατάξεων δεν θα εχει τέλος. Αυτοί που έκαναν αιτηση και εχουν εννομο συμφέρον πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ με αίτηση τους παρουσία δικηγόρου απο το Υπουργείο την κοινοποίηση των παραπάνω...άμεσα!
Παράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 29, 2013, 12:45:58 am
Παράθεση από: bookfreak στις Αυγούστου 29, 2013, 12:50:59 amΠαράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 29, 2013, 12:45:58 am
Παράθεση από: John_PE20 στις Αυγούστου 29, 2013, 12:44:26 amΠαράθεση από: clandestino στις Αυγούστου 29, 2013, 12:38:13 amόσοι λέτε ότι προηγήθηκαν άτομα με λιγότερα μόρια.....μήπως είχαν μεταπτυχακά/2ο πτυχίο κτλ και δεν το γνωρίζετε;Σωστή η επισήμανση σου.Στην περίπτωσή μου από τους 16 που τοποθετήθηκαν περνάω τους 11. Δύσκολο μου φαίνεται να έχουν όλοι μεταπτυχιακά.Τους 4 τους περνάω με 5+ μόρια.Νομίζω το μεταπτυχιακό πιάνει 4 μόρια.Όλα τα ντοκτορα στο πύσδε μου βρέθηκαν;το μεταπτυχιακό πιάνει 7 και το διδακτορικό 14