0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή συγνώμη συνάδελφοι (σε κανα δυο που το έψαξαν και τα βρήκαν όλα....τέλεια!) παίζετε με τον πόνο αυτών που αδικήθηκαν απο την όλη διαδικασία. Αν δεν ανακοινωθεί αξιολογικός πίνακας μορίων μεταταχθέντων και έλεγχος αυτών και των πτυχίων τότε ανοίγουν οι πύλες για πολύ σκοτεινές καταστάσεις στην παιδεία! Θα πρέπει ο καθένας να κάνει τον ντετέκτιβ και να ψάξει μέσω google για να ανακαλύψει το ΠΥΣΔΕ προέλευσης των μεταταχθέντων; Ας πάμε και σε μάγισες και χαρτορίχτρες για να βρούμε τα μόρια! έλεος! Αν μη τι άλλο μεχρι τώρα οι μεταθέσεις και βελτιώσεις των εκπαιδευτικών γινόταν με διαφάνεια, αν νομίζουν κάποιοι "συνάδελφοι Χ" οτι με πολιτικές πελατειακές σχέσεις και αδιαφανείς διαδικασίες σήμερα είναι οι κερδισμένοι της υπόθεσης ας σκεφτούν ότι αύριο αυτοί οι ίδιοι "συνάδελφοι Χ" μπορεί να αδικηθούν απο καποιους άλλους "συναδέλφους Υ" και παει λέγοντας (το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό ).....επιστροφή στη δεκαετία του '80...πάρε κόσμε...ζήτω το ρουσφέτι!Προσωπικά πιστευω στην ελληνική δικαιοσύνη...αργα ή γρήγορα ο καθε κατεργαρης θα πάρει αυτό που του αξίζει
Τι θα γίνει με τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν; Εχει καμία πληροφόρηση κανένας;..Εννοείται αν δεν ακυρωθει η διαδικασία μετα τις ενστάσεις.
Παράθεση από: togaidouritougeitona στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:49:18 pmΤι θα γίνει με τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν; Εχει καμία πληροφόρηση κανένας;..Εννοείται αν δεν ακυρωθει η διαδικασία μετα τις ενστάσεις.Ναι,ναι θ'ακυρωθεί η διαδικασία λόγω ενστάσεων.ΟΚ,και μετά θα ανοίξει και η ερτ,θα επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι σε αυτή,θα πάρουμε και αυξήσεις,δεν θα μας ξανακάνουν επιστράτευση.Α,και θά'ρθουν και εξωγήινοι,απόβαση κανονική...Α,και όταν θάρθει η τρόικα,ο υπουργός θα της δείξει τα αρ.... του django,αφού μόνο αυτός ταχει και μπορεί...,αντί για τα ονόματα των μεταταχθέντων.Και θαλλάξουν και τα στοιχεία στο survey,ναι,πάλι,δε βαριέσαι...Καλά,καταλαβαίνω πολλά πράγματα,αλλά είναι δυνατόν κάποιοι να πετάνε αρλούμπες χωρίς να σκέφτονται πρώτα?
Παράθεση από: john-πε06 στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 05:48:24 pmΠαράθεση από: togaidouritougeitona στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:49:18 pmΤι θα γίνει με τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν; Εχει καμία πληροφόρηση κανένας;..Εννοείται αν δεν ακυρωθει η διαδικασία μετα τις ενστάσεις.Ναι,ναι θ'ακυρωθεί η διαδικασία λόγω ενστάσεων.ΟΚ,και μετά θα ανοίξει και η ερτ,θα επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι σε αυτή,θα πάρουμε και αυξήσεις,δεν θα μας ξανακάνουν επιστράτευση.Α,και θά'ρθουν και εξωγήινοι,απόβαση κανονική...Α,και όταν θάρθει η τρόικα,ο υπουργός θα της δείξει τα αρ.... του django,αφού μόνο αυτός ταχει και μπορεί...,αντί για τα ονόματα των μεταταχθέντων.Και θαλλάξουν και τα στοιχεία στο survey,ναι,πάλι,δε βαριέσαι...Καλά,καταλαβαίνω πολλά πράγματα,αλλά είναι δυνατόν κάποιοι να πετάνε αρλούμπες χωρίς να σκέφτονται πρώτα?Λάθος κατάλαβες, συναδελφε. Ίσα ίσα εγώ είμαι η πρώτη που πιστεύω οτι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γράφω αυτό για τις ενστάσεις γιατί νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι θεωρούμε οτι εχουν αδικο για τη νομιμότητα των εθελοντικών(και κανουν αναφορές μάλλον γι'αυτο), και θέλω να δείξω ότι δεν αντιτίθεμαι καθόλου. Απλά δεν πιστεύω και εγώ οπως και εσύ οτι θα γίνει κάτι με αυτό. Μακάρι να βγαλουν κάτι με τις ενστάσεις αλλα δεν το πιστεύω καθόλου. Εχουμε δει πως λειτουργουν τα πράγματα. Κατι θα βρουν να το δικαιολογήσουν. ΜΑΚΑΡΙ λεω να βγουμε εμεις λάθος. Οπως ξανααναφερα εκανα αιτηση στις εθελοντικές μόνο αλλά αλλαξα γνωμη κιόλας και εχω κανει αιτηση ανακλησης καλού κακού ασχετα που πιστευω οτι δεν θα γίνουν. Θα ηθελα να παρακαλέσω να σεβόμαστε ο ενας τον αλλο χωρίς προσβολές. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: togaidouritougeitona στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 06:27:17 pmΠαράθεση από: john-πε06 στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 05:48:24 pmΠαράθεση από: togaidouritougeitona στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:49:18 pmΤι θα γίνει με τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν; Εχει καμία πληροφόρηση κανένας;..Εννοείται αν δεν ακυρωθει η διαδικασία μετα τις ενστάσεις.Ναι,ναι θ'ακυρωθεί η διαδικασία λόγω ενστάσεων.ΟΚ,και μετά θα ανοίξει και η ερτ,θα επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι σε αυτή,θα πάρουμε και αυξήσεις,δεν θα μας ξανακάνουν επιστράτευση.Α,και θά'ρθουν και εξωγήινοι,απόβαση κανονική...Α,και όταν θάρθει η τρόικα,ο υπουργός θα της δείξει τα αρ.... του django,αφού μόνο αυτός ταχει και μπορεί...,αντί για τα ονόματα των μεταταχθέντων.Και θαλλάξουν και τα στοιχεία στο survey,ναι,πάλι,δε βαριέσαι...Καλά,καταλαβαίνω πολλά πράγματα,αλλά είναι δυνατόν κάποιοι να πετάνε αρλούμπες χωρίς να σκέφτονται πρώτα?Λάθος κατάλαβες, συναδελφε. Ίσα ίσα εγώ είμαι η πρώτη που πιστεύω οτι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γράφω αυτό για τις ενστάσεις γιατί νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι θεωρούμε οτι εχουν αδικο για τη νομιμότητα των εθελοντικών(και κανουν αναφορές μάλλον γι'αυτο), και θέλω να δείξω ότι δεν αντιτίθεμαι καθόλου. Απλά δεν πιστεύω και εγώ οπως και εσύ οτι θα γίνει κάτι με αυτό. Μακάρι να βγαλουν κάτι με τις ενστάσεις αλλα δεν το πιστεύω καθόλου. Εχουμε δει πως λειτουργουν τα πράγματα. Κατι θα βρουν να το δικαιολογήσουν. ΜΑΚΑΡΙ λεω να βγουμε εμεις λάθος. Οπως ξανααναφερα εκανα αιτηση στις εθελοντικές μόνο αλλά αλλαξα γνωμη κιόλας και εχω κανει αιτηση ανακλησης καλού κακού ασχετα που πιστευω οτι δεν θα γίνουν. Θα ηθελα να παρακαλέσω να σεβόμαστε ο ενας τον αλλο χωρίς προσβολές. Ευχαριστώ.Σόρι,δεν είχα καμία διάθεση να προσβάλλω κανέναν.Λίγο χιούμορ έκανα.Σόρι αν δενν έγινε κατανοητό...
εξακολουθω και εχω τις εξης αποριες 1. οποιος πηρε μετατςξη στον ιδιο νομο που ανηκε και πριν θα πρεπει να τον υπηρετησει μια χρονια οπως στις μεταθεσεις?2. οποιος πηρε μεταταξη και ειχε κανει και τα χαρτια του για αποσπαση σε αλλο νομο ακυρωνεται η αιτηση αποσπασης του απο μονο της? αν μπορει κανεις να βοηθησει..