0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε Λένια !!! δεν εγκρίνει ο διευθυντής-στραβόξυλο την άδεια, ο Προϊστάμενος την εγκρίνει !! Στην τελική αν του πας ένα χαρτί απο γιατρό που να λέει ότι είχες ..... διάρροια ας πούμε, λες να σε ψάξουν για τα πειστήρια !! Ήμαρτον!! Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος της νομιμότητας και του τυπικού, αλλά πέρα απ΄το γράμμα του νόμου υπάρχει και το πνεύμα του νόμου.... έλεος δηλαδή!! ΠΕ11-2000 σ ευχαριστώ για τα εύσημα ! (παλιά ήμουν πιο κυριλέ, αλλά όσο μεγαλώνεις κρατάς τα απολύτως απαραίτητα απο το σαβουάρ -βιβρ...) υγ -ειμαι ΗΔΗ στα ξένα !!! χαχαχα αλλά όπως λες, το διαδίκτυο ειναι παντού... και δω κουρνιάζουν νωρίς !! πώς να πάω για ύπνο απ΄τις 9 το βράδυ !! Νικήτα, ο Αντωνάκης πρώην της Αννουλας ήταν ντεεεε...πού ζεις εσύ; ( ή μάλλον...πόσο νέος είσαι και αγνοείς τα ιστορικά γεγονότα !! ) Πάμελα, σε τι αιτηση αναφέρεσαι; αιτηση ανακλησης της μετάθεσης; πάντως απόσπαση σε φορείς δεν απαγορεύεται ανεξάρτητα αν πλεον μεταταχθεις σε άλλη βοθμίδα ή στην διοικηση. εξ ου και σε αυτές τις αποσπάσεις δεν υπάρχει θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:09:58 pmβρε Λένια !!! δεν εγκρίνει ο διευθυντής-στραβόξυλο την άδεια, ο Προϊστάμενος την εγκρίνει !! Στην τελική αν του πας ένα χαρτί απο γιατρό που να λέει ότι είχες ..... διάρροια ας πούμε, λες να σε ψάξουν για τα πειστήρια !! Ήμαρτον!! Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος της νομιμότητας και του τυπικού, αλλά πέρα απ΄το γράμμα του νόμου υπάρχει και το πνεύμα του νόμου.... έλεος δηλαδή!! ΠΕ11-2000 σ ευχαριστώ για τα εύσημα ! (παλιά ήμουν πιο κυριλέ, αλλά όσο μεγαλώνεις κρατάς τα απολύτως απαραίτητα απο το σαβουάρ -βιβρ...) υγ -ειμαι ΗΔΗ στα ξένα !!! χαχαχα αλλά όπως λες, το διαδίκτυο ειναι παντού... και δω κουρνιάζουν νωρίς !! πώς να πάω για ύπνο απ΄τις 9 το βράδυ !! Νικήτα, ο Αντωνάκης πρώην της Αννουλας ήταν ντεεεε...πού ζεις εσύ; ( ή μάλλον...πόσο νέος είσαι και αγνοείς τα ιστορικά γεγονότα !! ) Πάμελα, σε τι αιτηση αναφέρεσαι; αιτηση ανακλησης της μετάθεσης; πάντως απόσπαση σε φορείς δεν απαγορεύεται ανεξάρτητα αν πλεον μεταταχθεις σε άλλη βοθμίδα ή στην διοικηση. εξ ου και σε αυτές τις αποσπάσεις δεν υπάρχει θέμα.Παρ' ότι είμαι... μεγαλοκοπέλα, ως ένα βαθμό, ομολογώ (που λέει και ο μικρός Καψής, ο... φωστήρας, ντε) ότι αυτό για τον Αντώνη δεν το 'ξερα.
ένα θα σας πω : ειμαι στην κουζίνα και γελάω σα χαζή μ αυτά που γράφετε και μόλις ξύπνησε ο ένας εκ των
Πάμελα, σε τι αιτηση αναφέρεσαι; αιτηση ανακλησης της μετάθεσης; πάντως απόσπαση σε φορείς δεν απαγορεύεται ανεξάρτητα αν πλεον μεταταχθεις σε άλλη βοθμίδα ή στην διοικηση. εξ ου και σε αυτές τις αποσπάσεις δεν υπάρχει θέμα.
Είπες Κωνσταντάρας και τι μου θύμισες. Δες και αυτό:http://www.youtube.com/v/QUr2OH3Gp9IΘέλω να φάω μικρέςςςςς, πράσινεςςςς μολόχεςςςςςς.