*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781631 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #9464 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:02:56 pm »
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:13:35 »

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9465 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:05:54 pm »
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο μια που βρήκα την bitch τώρα: είδα ότι πολλοί ενώ είχαν πάρει μετάταξη πήραν απόσπαση στα γραφεία, φορείς κτλ. Υπάρχει περίπτωση-πιθανότητα να γίνει τίποτα τέτοιο κ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.? Δηλαδή θα μας βλέπει το σύστημα να μας αποσπάσει ή θα πρέπει εκ νέου αίτηση.? Κ πως τώρα.? Χειρόγραφη?

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9467 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:09:58 pm »
βρε Λένια !!! δεν εγκρίνει ο διευθυντής-στραβόξυλο την άδεια, ο Προϊστάμενος την εγκρίνει !! Στην τελική αν του πας ένα χαρτί απο γιατρό που να λέει ότι είχες ..... διάρροια ας πούμε, λες να σε ψάξουν για τα πειστήρια !! Ήμαρτον!! Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος της νομιμότητας και του τυπικού, αλλά πέρα απ΄το γράμμα του νόμου υπάρχει και το πνεύμα του νόμου.... έλεος δηλαδή!!

ΠΕ11-2000 σ ευχαριστώ για τα εύσημα ! (παλιά ήμουν πιο κυριλέ, αλλά όσο μεγαλώνεις κρατάς τα απολύτως απαραίτητα απο το σαβουάρ -βιβρ...) υγ -ειμαι ΗΔΗ στα ξένα !!! χαχαχα αλλά όπως λες, το διαδίκτυο ειναι παντού... και δω κουρνιάζουν νωρίς !! πώς να πάω για ύπνο απ΄τις 9 το βράδυ !!

Νικήτα, ο Αντωνάκης πρώην της Αννουλας ήταν ντεεεε...πού ζεις εσύ; ( ή μάλλον...πόσο νέος είσαι και αγνοείς τα ιστορικά γεγονότα !!  ;D ;D ;D  )

Πάμελα, σε τι αιτηση αναφέρεσαι; αιτηση ανακλησης της μετάθεσης; πάντως απόσπαση σε φορείς δεν απαγορεύεται ανεξάρτητα αν πλεον μεταταχθεις σε άλλη βοθμίδα ή στην διοικηση. εξ ου και σε αυτές τις αποσπάσεις δεν υπάρχει θέμα.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:13:35 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9468 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:13:28 pm »
@bitch.

Κοίτα το ότι τα είχε με την
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:15:25 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9469 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:14:07 pm »
βρε Λένια !!! δεν εγκρίνει ο διευθυντής-στραβόξυλο την άδεια, ο Προϊστάμενος την εγκρίνει !! Στην τελική αν του πας ένα χαρτί απο γιατρό που να λέει ότι είχες ..... διάρροια ας πούμε, λες να σε ψάξουν για τα πειστήρια !! Ήμαρτον!! Ξέρετε ότι είμαι υπέρμαχος της νομιμότητας και του τυπικού, αλλά πέρα απ΄το γράμμα του νόμου υπάρχει και το πνεύμα του νόμου.... έλεος δηλαδή!!

ΠΕ11-2000 σ ευχαριστώ για τα εύσημα ! (παλιά ήμουν πιο κυριλέ, αλλά όσο μεγαλώνεις κρατάς τα απολύτως απαραίτητα απο το σαβουάρ -βιβρ...) υγ -ειμαι ΗΔΗ στα ξένα !!! χαχαχα αλλά όπως λες, το διαδίκτυο ειναι παντού... και δω κουρνιάζουν νωρίς !! πώς να πάω για ύπνο απ΄τις 9 το βράδυ !!

Νικήτα, ο Αντωνάκης πρώην της Αννουλας ήταν ντεεεε...πού ζεις εσύ; ( ή μάλλον...πόσο νέος είσαι και αγνοείς τα ιστορικά γεγονότα !!  ;D ;D ;D  )

Πάμελα, σε τι αιτηση αναφέρεσαι; αιτηση ανακλησης της μετάθεσης; πάντως απόσπαση σε φορείς δεν απαγορεύεται ανεξάρτητα αν πλεον μεταταχθεις σε άλλη βοθμίδα ή στην διοικηση. εξ ου και σε αυτές τις αποσπάσεις δεν υπάρχει θέμα.

Παρ' ότι είμαι... μεγαλοκοπέλα, ως ένα βαθμό, ομολογώ (που λέει και ο μικρός Καψής, ο... φωστήρας, ντε) ότι αυτό για τον Αντώνη δεν το 'ξερα.
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9470 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:15:55 pm »

Παρ' ότι είμαι... μεγαλοκοπέλα, ως ένα βαθμό, ομολογώ (που λέει και ο μικρός Καψής, ο... φωστήρας, ντε) ότι αυτό για τον Αντώνη δεν το 'ξερα.
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9471 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:18:58 pm »
ένα θα σας πω : ειμαι στην κουζίνα και γελάω σα χαζή μ αυτά που γράφετε και μόλις ξύπνησε ο ένας εκ των
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9472 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:21:21 pm »
ένα θα σας πω : ειμαι στην κουζίνα και γελάω σα χαζή μ αυτά που γράφετε και μόλις ξύπνησε ο ένας εκ των

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9473 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:22:59 pm »

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9474 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:23:57 pm »

αναφερομαι σε αιτηση για αποσπαση... εχω κανει αιτηση για αποσπαση (τον ιουνιο που καναμε) ως ειδικη κατηγορια κ πηρα μεταταξη πλεον απο βθμια στην αθμια.  αυριο που θα εξεταστουν οι αιτησεις θα με βλεπει στο πυσδε να με αποσπασει? ή θα πρεπει να κανω εκ νεου αποσπαση στο μελλοντικο πυσπε????

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9475 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:13 pm »
Είπες Κωνσταντάρας και τι μου θύμισες. Δες και αυτό:

<a href="http://www.youtube.com/v/QUr2OH3Gp9I" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/QUr2OH3Gp9I</a>

Θέλω να φάω μικρέςςςςς, πράσινεςςςς μολόχεςςςςςς.

Σε λίγο θα πάμε όλοι στο Δαφνί. Το είπε και ο καθηγητής Μίλεεεεερρρρ!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:27:24 pm από nikitas »
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9476 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:27:51 pm »
Είπες Κωνσταντάρας και τι μου θύμισες. Δες και αυτό:

<a href="http://www.youtube.com/v/QUr2OH3Gp9I" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/QUr2OH3Gp9I</a>

Θέλω να φάω μικρέςςςςς, πράσινεςςςς μολόχεςςςςςς.
Mη το γελατε καθολου......σε λιγο θα λεμε και εμεις τα ιδια με παραλλαγη χρωματων!!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9477 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:29:10 pm »
@Πάμελα

χμμμμ αυτό δεν το ξέρω, ειναι πράγματι καλό ερώτημα!! Θα έλεγα για καλό και για κακό και εφοσον ανήκεις σε ειδική κατηγορία και σε ενδιαφέρει η αποσπαση ,να υποβάλεις νέα αίτηση (χειρόγραφη)αναφέροντας και τον αρ. πρωτ. της παλαιότερης που έκανες και να ζητάς να συζητηθεί από το ΚΥΣΠΕ πλέον,καθώς (θα) ανήκεις στην πρωτοβάθμια....  ( τώρα αν θα την λάβουν υπόψη, δεν ξέρω.... αλλά είναι μια διαδικασία που δεν απαγορεύεται να ακολουθήσεις).

@guestteacher!!

κλειστή σύσκεψη στο υπουργειο = μπιρίμπα με λίγο απο rave party .... άμα το χεις το ταλέντο αγάπη μου ( του σαλταρισμένου μυαλού) παθαίνεις ντουβρουτζά απ΄την πολλή ανάπτυξη της χώρας!! έλα, στείλε με για τακούνια !!!! ( τι γραφω Παναγία μου βραδιάτικα)

@Φώφη!!!
τι βρήκες βρε αθεόφοβη !!! Το χω σιγουράκι το ξενοδοχείο λέμε!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)