0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: skiritisa στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:37:42 pmΣτο νομό που εγώ περιμένω 7 χρόνια μετάθεση και τώρα ούτε απόσπαση (λόγω μεταταγμένων) με ενημέρωσαν σήμερα πως έχουν τώρα πια 15 ( επιπλέον των λειτουργικών κενών) και δεν ξέρουν τι να τους κάνουν..... θα είχαν 18 αλλά έφυγαν 2 πρωτοβάθμιοι απόσπαση γραφείο και 1 ειδική κατηγορία. Δεν μπορεί κάτι θα σκεφτεί το υπουργείο!!!!!! Θα είναι στη διάθεση της Περιφερειακής Εκπαίδευσης και θα διατεθούν σε όλη την Περιφέρεια σε λειτουργικά κενά είτε της Πρωτοβάθμιας είτε της Δευτεροβάθμιας
Στο νομό που εγώ περιμένω 7 χρόνια μετάθεση και τώρα ούτε απόσπαση (λόγω μεταταγμένων) με ενημέρωσαν σήμερα πως έχουν τώρα πια 15 ( επιπλέον των λειτουργικών κενών) και δεν ξέρουν τι να τους κάνουν..... θα είχαν 18 αλλά έφυγαν 2 πρωτοβάθμιοι απόσπαση γραφείο και 1 ειδική κατηγορία. Δεν μπορεί κάτι θα σκεφτεί το υπουργείο!!!!!!
Για όσους ενδιαφέρονται, ήδη έχει γίνει προσφυγή για ακύρωση του ΦΕΚ.
Καλημέρα! Ξέρει κάποιος τι αποδεικτικό ζητάν για την εντοπιότητα? Ένας μου είπε πως πρέπει να είσαι δημότης εδώ κ δύο χρόνια κ για τις τοποθετήσεις. Εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος εδώ κ δυο χρόνια αλλά μεταδημότευση έκανα μόλις. Παρακαλώ τα φώτα σας!!