0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://dide.voi.sch.gr/Downloads/File/2013_8os/tropopoihsh.docεδώ προσθέτει 16 θέσεις ΠΕ19 στην
@dahmeliΔεν προβλέπεται σε καμιά νομοθεσία κάτι τέτοιο. Τα ρίσκα όταν τα παίρνεις μπορεί και να μην σου βγουν...
Παράθεση από: elenhb στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 01:23:07 pmσυνάδελφοι πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο για να ρωτήσω σχετικά με τις αποσπάσεις των μεταταχθέντων και μου είπαν ότι απενεργοποιήθηκαν!!!ρώτησα τι πρέπει να κάνω τώρα???και μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν!!δεν γνωρίζουν αν μας καλέσουν για νέες αιτήσεις ή δε γίνει τίποτα!!!!αν είναι δυνατόν!Συγγνώμη αλλά όταν έκανες την αίτηση μετάταξης, δεν συνειδητοποίησες ότι θα ακυρωνόταν η αίτηση απόσπασής σου; Κατ' αρχήν άλλαξες βαθμίδα εκπαίδευσης, επομένως δεν είσαι πια καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά καθηγήτρια πρωτοβάθμιας. Η αίτησή σου είχε γίνει με άλλη ιδιότητα. Επιπλέον , θα πρέπει να υπηρετήσεις έναν χρόνο οργανική για να δικαιούσαι να κάνεις αίτηση μετάθεσης. Υπάρχει μια περίπτωση να δοθεί στους μεταταγέντες δικαίωμα να κάνουν αίτηση απόσπασης για τη β΄ φάση (αν υπάρξει), αλλά όσοι πάρουν απόσπαση θα χρωστούν την οργανική τους.
συνάδελφοι πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο για να ρωτήσω σχετικά με τις αποσπάσεις των μεταταχθέντων και μου είπαν ότι απενεργοποιήθηκαν!!!ρώτησα τι πρέπει να κάνω τώρα???και μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν!!δεν γνωρίζουν αν μας καλέσουν για νέες αιτήσεις ή δε γίνει τίποτα!!!!αν είναι δυνατόν!
Παράθεση από: sliver στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 10:32:10 am@dahmeliΔεν προβλέπεται σε καμιά νομοθεσία κάτι τέτοιο. Τα ρίσκα όταν τα παίρνεις μπορεί και να μην σου βγουν...Κι όχι μόνο αυτό, έχει και συνέχεια...http://esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/diefkriniseis-topothethseon-metetaxthenton-ekpaideytikon-peΟι μετατασσόμενοι πάνε πίσω από όλους, ανεξαρτήτως μορίων. Ειδικά στις υπάρχουσες ειδικότητες (ΠΕ06, ΠΕ11) θα πάρουν ότι περισσέψει...
Ερώτηση στη
Καλημέρα! Ξέρει κάποιος τι αποδεικτικό ζητάν για την εντοπιότητα? Ένας μου είπε πως πρέπει να είσαι δημότης εδώ κ δύο χρόνια κ για τις τοποθετήσεις. Εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος εδώ κ δυο χρόνια αλλά μεταδημότευση έκανα μόλις. Παρακαλώ τα φώτα σας!!