0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προτεινω την δευτερα να παρουμε ολοι απανωτα τηλεφωνα στο υπουργειο και να ρωτησουμε τι γινεται με τις ενστασεις μασ. μην νομιζουν οτι εχει ξεχαστει το θεμα.
Προς ORIGINAL όποιον άλλον μπορεί ν'απαντήσει...Παιδιά, σκέφτομαι να πάω Υπουργείο τη Δευτέρα να καταθέσω κι εγώ ένσταση για τις μετατάξεις. Διάβασα όμως πως από αυτή τη Δευτέρα κι έως τις 21 Σεπτεμβρίου το υπουργείο θα είναι κλειστό για το κοινό, λόγω εξετάσεων πανελλαδικών των ομογενών. Μήπως θα πάω άδικα και θα "φάω πόρτα" ? Επιτρέπεται, λέει, η είσοδος μόνο μετά από ειδική άδεια που δίνεται από την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεσαι.ΣΟΣ...
Αυτή ήταν όλη η φασαρία!!! Τέλος.Για να δεις φίλη μου πόσο γρήγορα ξεχνάει ο κόσμος!Το που τις πήγαν τις ενστάσεις....άστο καλύτερα!
Συμφωνώ με thea1!Δεν πρέπει να ξεχαστεί το θέμα!Είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν!Αρκεί οι ενστάσεις να έχουν γίνει κατά του ΦΕΚ
Προς ORIGINAL ή όποιον άλλον...ξανά...Παιδιά χίλια συγνώμη που επιμένω, αλλά διάβασα σε φόρουμ αυτού του τόπου με άλλο θέμα "Αποσπάσεις" ότι ο Καλομοίρης είπε σε συνάδελφο πως Δευτέρα-Τρίτη θα βγει ανακοίνωση για β' κύμα μετατάξεων (με άγνωστο ποιοι θα λάβουν μέρος, οι ήδη αιτήσαντες ή καινούριοι ή αυτοί που έκαναν ένσταση...). Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο θα φτάσει έγκαιρα η ένστασή μου αν την καταθέσω αύριο σε κάποια Δ/νση (την κοντινότερη ή της οργανικής μου) ή μήπως είναι αργά...Τι λέτε ?