0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς ORIGINAL ή όποιον άλλον...ξανά...Παιδιά χίλια συγνώμη που επιμένω, αλλά διάβασα σε φόρουμ αυτού του τόπου με άλλο θέμα "Αποσπάσεις" ότι ο Καλομοίρης είπε σε συνάδελφο πως Δευτέρα-Τρίτη θα βγει ανακοίνωση για β' κύμα μετατάξεων (με άγνωστο ποιοι θα λάβουν μέρος, οι ήδη αιτήσαντες ή καινούριοι ή αυτοί που έκαναν ένσταση...). Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο θα φτάσει έγκαιρα η ένστασή μου αν την καταθέσω αύριο σε κάποια Δ/νση (την κοντινότερη ή της οργανικής μου) ή μήπως είναι αργά...Τι λέτε ?
Παράθεση από: elenam στις Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:45:37 amΠρος ORIGINAL ή όποιον άλλον...ξανά...Παιδιά χίλια συγνώμη που επιμένω, αλλά διάβασα σε φόρουμ αυτού του τόπου με άλλο θέμα "Αποσπάσεις" ότι ο Καλομοίρης είπε σε συνάδελφο πως Δευτέρα-Τρίτη θα βγει ανακοίνωση για β' κύμα μετατάξεων (με άγνωστο ποιοι θα λάβουν μέρος, οι ήδη αιτήσαντες ή καινούριοι ή αυτοί που έκαναν ένσταση...). Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο θα φτάσει έγκαιρα η ένστασή μου αν την καταθέσω αύριο σε κάποια Δ/νση (την κοντινότερη ή της οργανικής μου) ή μήπως είναι αργά...Τι λέτε ? Μην σε απασχολεί το πότε θα φτασει. Μετράει η ημερομηνία της αίτησης ενστάσεως που θα υποβάλεις να είναι εμπρόθεσμη. Δηλ. να την έχεις υποβαλει εντός 10 ημέρου από την έκδοση του ΦΕΚ! Μέτρα λοιπόν και σπεύσε! Αν την υποβάλεις οριακά π.χ 10η ημέρα στείλε την με το ταχυδρομείο γιατί μετράει να φανταστείς η ημερομηνία του αποδεικτικού από τα ΕΛΤΑ! Δεν σε απασχολεί αν θα φτάσει και 5 ημέρες μετά ! Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν και στην δική σου ένσταση!
Προς όλους τους συναδέλφους (σε όσους δεν έγινε κατανοητό)ΑΡΚΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΚ Εννοώ σε κάθε ένσταση να περιλαμβάνεται η απόφαση του Υπουργού που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ γιατί η ένσταση με βάση το δελτίου τύπου δε στέκει νομικά. Εγώ έκανα ένσταση και πριν και μετά την έκδοση του ΦΕΚ.Κάθε συνάδελφος πρέπει να περιγράφει την υπόθεσή του αναλυτικά με βάση την αίτηση προτίμησής του και τα μόρια συναδέλφων που προηγήθηκαν σκόπιμα.
Τα μόρια αναρτώνται συνήθως στις Δ/νσεις
Μπορείς να βρεις τα μόρια από τις δδε στις αιτήσεις μεταθέσεων. Εγώ που έψαξα για συγκεκριμένη αιτία ανακάλυψα παπάδες