0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά είναι αξιομνημόνευτη η δίψα για αίμα κάποιων συναδέλφων,των οποίων η αγωνία είναι να εκτοπίσουν κάποιους ήδη μεταταγμένους για να πάρουν τη θέση τους.Σέβομαι την αγωνία σας και σας εύχομαι το καλύτερο,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω:εσάς θα σας άρεσε να έχετε πάρει μετάταξη και να βλέπατε κάποιους καθημερινά να παρακαλάνε να σας φάνε τη θέση ή πολύ χειρότερα να ανακληθεί η μετάταξη σας για να έρθουν αυτοί εκει?Και να δεχτώ οτι έχουν γίνει αδικίες.Δεν σας αρκεί να συμπληρωθεί το όνομα σας στα ήδη υπάρχοντα?Τί βαμπίρ είστε εσείς??ΥΓ:Ας κρατηθεί μικρό καλάθι...
Εμένα πάντως με εκνευρίζει που πλέον δεν αναφέρεται κανείς στο πιο μεμπτό στοιχείο της διαδικασίας, τη συμπλήρωση μορίων με υπεύθυνη δήλωση και χωρίς κανέναν έλεγχο μεταπτυχιακών, διδακτορικών, κλπ. Ακόμα και μετά την εξέταση των ενστάσεων κάποιοι δε θα μάθουμε ποτέ αν όντως αδικηθήκαμε..
10 30 Η ωρα, μηπως περιμενουν το ημιχρονο για να τις βγαλουν?
τι λες τωρα;;;; με υπευθυνη δηλωση;; κι αν καποιος ειναι λαθος δεν απολυεται;;;δεν ισχυει αυτο;
Μάλλον φίλε έχεις μία διασαλευμένη εικόνα της έννομης και ηθικής τάξης. Τα πράγματα είναι απλά: Πήρες ΕΣΥ μετάταξη ενώ κάποιος ΑΛΛΟΣ είχε περισσότερα μόρια από εσένα; Επιστρέφεις ΕΣΥ και έρχεται ο ΑΛΛΟΣ...απλά και δίκαια και ηθικά. Πήρες μετάταξη βυσματικά δηλώνοντας ότι έχει και μετα-διδακτορικό..... ΕΔΕ ΕΣΥ και έρχεται ο ΑΛΛΟΣ, απλά και δίκαια και ηθικά.Τι είναι αυτά περί βαμπίρ..;; Συγνώμη δηλαδή, αλλά ΟΧΙ εμένα με τους δικούς μου κανόνες ηθικής και δικαίου δε μου αρκεί να πάρουν μετάταξη τα βύσματα και απλά να τρουπώσω και εγώ!! Ουστ τα βύσματα και μέσα Ο ΑΛΛΟΣ, απλά και δίκαια και ηθικά.