0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι γιατί βλέπω πιθανό να κάνει ο Αρβι FB και να λέει μου είπαν από το ΓΛΚ ότι θά πάρω πιστώσεις, από το Υπουργείο διοικ. Μεταρρύθμισης ότι θα υπογραφούν και από το Εθνικό Τυπογραφείο ότι θα πάρουν ΦΕΚ...σήμερα...
Μα καλά, πώς είναι δυνατόν να τολμάτε να ελπίζετε για σήμερα ? Αφού μας το είπαν, "αποκλείεται σήμερα". Μάλλον αύριο... ή τη Δευτέρα...Παρουσία!
Χαχαχαχαχα και πάνω που ήθελα να ανοίξω και μία μετά-φιλοσοφική κουβέντα για τις έννοιες "σήμερα" και "αύριο" εις το διηνεκές, έχοντας πάντα υπόψιν και τις παραμορφώσεις του χωρο-χρόνου!
Μα αγαπητέ, δεν υπάρχει χρόνος. Ούτε χώρος υπάρχει. Κι έτσι εξηγείται και το γεγονός πως ο Υπουργός μας πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Τελικά αμφιβάλλω και για τη δική μου ύπαρξη. Λες γι αυτό να μην είμαι σε καμία λίστα αποσπασμένων;; Χμμμμμ....
Όλη αυτή η αναβλητικότητα μου θυμίζει το σκηνικό των εθελοντικών του Μαρτίου. Όλο τον Ιούλιο ο γνωστός αιρετός και μη εξαιρετέος ενημέρωνε ότι θα έβγαινε τροποποιητική εγκύκλιος για να ξαναδηλώσουν περιοχές αυτοί που είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές.