*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4802985 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10584 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 06:16:30 pm »
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:47:26 »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10585 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 06:39:56 pm »
Κι εγώ ΠΕ05 είμαι. Αν ήταν να καταργήσει τη β' ξένη γλώσσα δεν θα έκανε τις μετατάξεις. Μην τρελλαίνεστε. Επίσης, επειδή έχουν υπογραφεί ευρωπαικές συμβάσεις (με Γαλλία-χώρα μέλος γαλλοφωνίας, και Γερμανία) δεν πρόκειται να τα καταργήσει. Απλώς έχουν καταργηθεί (ουσιαστικά όχι τυπικά ακόμη) από τα λύκεια. Οπότε ο κόσμος περίσσευε και από το 2005 έπαιρνε ωροσμισθίους στα δημοτικά + διαθέσεις από την ΔΕ στην συνέχεια. Το θέμα είναι απλώς ότι εργασιακά (τα 4-6 δημοτικά + ο τραγικός αριθμός των παιδιών) είναι απλώς κόλαση. Επίσης μαθαίνω κι εγώ ότι κάνουν ευέλικτη ζώνη και κανείς δεν διασφαλίζει ότι μελλοντικά δεν θα βάζεις και τα παιδάκια να τρώνε στο ολοήμερο....
Οντως μιλαμε για κολαση(τα πολλα σχολεια και ο μεγαλος αριθμος μαθητων ανα τμημα).Χθες συγκεκριμενα σε μια ταξη που εκανα μαθημα ενας μαθητης μου επι δυο ωρες προσπαθουσε να με εμπαιζει και να ειρωνευεται χαμογελωντας.Η διδασκαλια σε δημοτικα ειναι εξαιρετικα δυσκολη...το ηξερα καλα πριν παρω μεταταξη,διοτι δουλεψα για χρονια σαν αποσπασμενη στην Α/θμια και ξερω πως εχουν τα πραγματα!Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ειμαι στο σπιτι μου...μονο αυτο!!!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10586 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 06:52:06 pm »
Το τυράκι το βλέπω... την φακα φοβαμαι... και ποιος μας ρωταει θα μου πεις; Τωρα τι κρυβεται πισω απο αυτο...

http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%85%CF%80%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD

Να υποθεσω θα δωσει σε ολους θεσεις σε σχολικη μοναδα και τον Σεπτεμβριο θα πει οσοι δεν εχουν διδακτικο ωραριο στη σχολικη μοναδα που εχουν οργανικη θεση, απολυονται καθως πλεοναζουν;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:00:35 pm από maria2013 »

peris_PE19

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10587 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 06:54:59 pm »
Οντως μιλαμε για κολαση(τα πολλα σχολεια και ο μεγαλος αριθμος μαθητων ανα τμημα).Χθες συγκεκριμενα σε μια ταξη που εκανα μαθημα ενας μαθητης μου επι δυο ωρες προσπαθουσε να με εμπαιζει και να ειρωνευεται χαμογελωντας.Η διδασκαλια σε δημοτικα ειναι εξαιρετικα δυσκολη...το ηξερα καλα πριν παρω μεταταξη,διοτι δουλεψα για χρονια σαν αποσπασμενη στην Α/θμια και ξερω πως εχουν τα πραγματα!Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ειμαι στο σπιτι μου...μονο αυτο!!!!!

Τώρα αν κάποιος εκτός εκπαίδευσης διαβάσει αυτό το μήνυμα θα έχει ή όχι άδικο να κράζει τους εκπαιδευτικούς. Αίσχος σε αυτούς που έχουν τέτοιες απόψεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2013, 06:56:48 pm από peris_PE19 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:47:26 »

Αποσυνδεδεμένος mariacurie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10588 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:04:57 pm »

Να υποθεσω θα δωσει σε ολους θεσεις σε σχολικη μοναδα και τον Σεπτεμβριο θα πει οσοι δεν εχουν διδακτικο ωραριο στη σχολικη μοναδα που εχουν οργανικη θεση, απολυονται καθως πλεοναζουν;

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10589 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:22:36 pm »
mariacurie,
συμφωνω μαζι σου. Ουτε αξιολογηση, ουτε τιποτα, βρηκαν ευκολοτερο τροπο.
Να το θεσω και διαφορετικα: Παιρνουν 3 φιλολογοι οργανικη σε ενα γυμνασιο. Του χρονου το καταργει και οι μαθητες μεταφερονται στο διπλανο δημο.  Καταργειται ο φορεας=καταργειται η οργανικη θεση. Αρα;;; Οι φιλολογοι απολυονται;
Το αυτο θα γινει με μειωση των τμηματων , με συγχωνευση σχολειων κλπ

Για ριξτε μια ματια και στο παρακατω: http://mayrogenis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1385.html
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:24:58 pm από maria2013 »

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10590 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:27:09 pm »
Τώρα αν κάποιος εκτός εκπαίδευσης διαβάσει αυτό το μήνυμα θα έχει ή όχι άδικο να κράζει τους εκπαιδευτικούς. Αίσχος σε αυτούς που έχουν τέτοιες απόψεις.
Ποιό ακριβώς είναι το αίσχος?Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς διαφωνείς και τι ακριβως υποστηρίζεις...

peris_PE19

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10591 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:44:40 pm »
Ποιό ακριβώς είναι το αίσχος?Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς διαφωνείς και τι ακριβως υποστηρίζεις...

"Ζω στην Ελλάδα του 2013 που όλοι γνωρίζουμε τι ανεργία έχει. Είμαι μόνιμη. Η εργασία μου είναι δίπλα στο σπίτι μου. Δουλεύω σε σχολεία με 25 (το πολύ) παιδιά, και δεν αντέχω. Με στέλνουν σε 4 σχολεία (το πολύ) που όμως είναι στην πόλη μου (κάθε μέρα και σε διαφορετικό σχολείο).  Τα παιδιά (μιλάμε για ΔΗΜΟΤΙΚΟ (5ετών - 12ετών) είναι πολύ δύσκολα, ειρωνεύονται και εμπαίζουν (αλλά αυτό δεν οφείλεται σε μένα)
ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ - οι συνθήκες είναι απίστευτα αντίξοες!!!"

εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι υποστηρίζω και που το πάω;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2013, 07:59:31 pm από peris_PE19 »

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10592 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 08:55:08 pm »
"Ζω στην Ελλάδα του 2013 που όλοι γνωρίζουμε τι ανεργία έχει. Είμαι μόνιμη. Η εργασία μου είναι δίπλα στο σπίτι μου. Δουλεύω σε σχολεία με 25 (το πολύ) παιδιά, και δεν αντέχω. Με στέλνουν σε 4 σχολεία (το πολύ) που όμως είναι στην πόλη μου (κάθε μέρα και σε διαφορετικό σχολείο).  Τα παιδιά (μιλάμε για ΔΗΜΟΤΙΚΟ (5ετών - 12ετών) είναι πολύ δύσκολα, ειρωνεύονται και εμπαίζουν (αλλά αυτό δεν οφείλεται σε μένα)
ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ - οι συνθήκες είναι απίστευτα αντίξοες!!!"

εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι υποστηρίζω και που το πάω;
α)Δεν μπορείς να ξέρεις τις αντοχές του καθενός,κάποιος μπορεί να θεωρεί όντως κόλαση να μπαίνει σε 25αρι τμήμα με παιδιά που όντως μπορεί να είναι χείριστου χαρακτήρα(πες μου με το χέρι στη καρδιά οτι δεν σου έχει τύχει ποτέ μαθητής χείριστου χαρακτήρα που ό,τι και αν κάνεις δεν χαμπαριάζει...)!Με τον ίδιο τρόπο και ένας γραφιάς οχταώρου μπορεί να παραπονιέται και ένας οικοδόμος να είναι πανευτυχής,δεν έχει να κάνει αυτό...
β)Θεωρείς νορμάλ για εργαζόμενο(που ναι,πληρώνεται στην ώρα του,αλλά ούτε αυτό έχει άμεση σχέση)να δουλεύει σε 4 εργασιακούς χώρους?Πόσοι ιδιωτικοί υπάλληλοι το κάνουν αυτό?Και μην αρχίσουμε πάλι τη καραμέλα των 300 ευρώ γιατί το 99% αυτών είναι ανειδίκευτοι...Και ακόμα και αυτοί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν 4 εργοδότες και 4 συλλόγους που είναι ό,τι του βαρεί του βαρεί  του λωλοστεφανή...Εδώ με 1 εργοδότη και 1 εργασιακό περιβάλλον σπάνε άνετα τα νεύρα κάποιου εργαζόμενου του ιδιωτικού τομέα...
γ)Συμφωνώ οτι κάποιος του ιδιωτικού τομέα μπορεί να ζει στην αβεβαιότητα,να έχει άγχος,να κάνει θυσίες,να υφίσταται μειώσεις αποδοχών,να δουλεύει παραπάνω,αλλά ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα...Μήπως και ο εκπαιδευτικός δεν τα βιώνει αυτά στον ίδιο βαθμό,αν όχι σε χειρότερο??Συν οτι πολλές φορές αναγκάζεται να είναι στην άλλη άκρη της γης...
Λοιπόν ναι,καταλαβαίνω που το πάς,άλλά δεν συμφωνώ παρά μόνο σε ένα 10% μαζί σου.Αυτήν ακριβώς τη προπαγάνδα ακούμε από τον Ιούνιο για τους καθηγητές και δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας συνάδελφος ειδικά του κλάδου σου μπορεί να συμφωνεί....

Αποσυνδεδεμένος koukida

• Νέο μέλος
  • *
  • ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #10593 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:11:18 pm »
μωρέ παιδιά την δουλειά μας την επιλέξαμε γιατι την αγαπάμε οι περισσότεροι θελω να πιστεύω.
Δέχομαι ότι ο καθένας έχει τον δικό του προσδιορισμό στην έννοια 'κόλαση', ωστόσο ούτε εμένα μου κάθεται καλά όταν ακούω συναδέλφους να παραπονιούνται ότι 'τρέχουν' σε 2 και 3 σχολεία για να συμπληρώσουν ωράριο, όταν τα σχολεία είναι μάλιστα γειτονικά. Εντάξει, το ιδανικό θα ήταν να πηγαίναμε όλοι σε ένα σχολείο αλλά δεδομένων των συνθηκών, τις πιο πολλές φορές είναι ανέφικτο.
(Ειπα να παρέμβω και εγώ στην παρένθεση που ανοιξατε.)

Τώρα σοβαρά, πείτε,θα δώσουν νέα κενά για τις
“Dominion does not mean domination. We hold dominion over animals only because of our powerful and ubiquitous intellect. Not because we are morally superior. Not because we have a "right" to exploit those who cannot defend themselves. Let us use our brain to move toward compassion and away from cruelty, to feel empathy rather than cold indifference, to feel animals' pain in our hearts.” M.Bekoff

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10594 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 09:37:59 pm »
@koukida

Υποθέτω ότι ενδιαφέρεσαι για περιοχή που δεν εμφανίζει κενά στη διαπιστωτική πράξη. Ένα ερώτημα είναι αν η β'θμια στην οποία ανήκεις, εμφανίζει πλεονάσματα. Αρχικά, δηλαδή, ξεκινάμε απ' τη βάση ότι η αίτηση μετάταξης που θα κάνεις έχει πιθανότητες επιτυχίας (για να συμβεί αυτό, αρχικά θα πρέπει η περιοχή σου να δίνει πλεονάζοντες στην ειδικότητά σου). Μετά περνάμε στην περιοχή στην οποία θέλει να μεταταχθείς. Σ' ενδιαφέρει το οικείο ΠΥΣΠΕ, άλλο ΠΥΣΠΕ και τα δύο; Όπως και να 'χει, θα κάνεις αίτηση μετάταξης και δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακόμα κι αν δεν μεταταχθείς, υπάρχει και ο δρόμος της ένστασης, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως απέδειξε η πρόσφατη πραγματικότητα.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος victoryhope

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10595 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:03:46 pm »
α)Δεν μπορείς να ξέρεις τις αντοχές του καθενός,κάποιος μπορεί να θεωρεί όντως κόλαση να μπαίνει σε 25αρι τμήμα με παιδιά που όντως μπορεί να είναι χείριστου χαρακτήρα(πες μου με το χέρι στη καρδιά οτι δεν σου έχει τύχει ποτέ μαθητής χείριστου χαρακτήρα που ό,τι και αν κάνεις δεν χαμπαριάζει...)!Με τον ίδιο τρόπο και ένας γραφιάς οχταώρου μπορεί να παραπονιέται και ένας οικοδόμος να είναι πανευτυχής,δεν έχει να κάνει αυτό...
β)Θεωρείς νορμάλ για εργαζόμενο(που ναι,πληρώνεται στην ώρα του,αλλά ούτε αυτό έχει άμεση σχέση)να δουλεύει σε 4 εργασιακούς χώρους?Πόσοι ιδιωτικοί υπάλληλοι το κάνουν αυτό?Και μην αρχίσουμε πάλι τη καραμέλα των 300 ευρώ γιατί το 99% αυτών είναι ανειδίκευτοι...Και ακόμα και αυτοί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν 4 εργοδότες και 4 συλλόγους που είναι ό,τι του βαρεί του βαρεί  του λωλοστεφανή...Εδώ με 1 εργοδότη και 1 εργασιακό περιβάλλον σπάνε άνετα τα νεύρα κάποιου εργαζόμενου του ιδιωτικού τομέα...
γ)Συμφωνώ οτι κάποιος του ιδιωτικού τομέα μπορεί να ζει στην αβεβαιότητα,να έχει άγχος,να κάνει θυσίες,να υφίσταται μειώσεις αποδοχών,να δουλεύει παραπάνω,αλλά ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα...Μήπως και ο εκπαιδευτικός δεν τα βιώνει αυτά στον ίδιο βαθμό,αν όχι σε χειρότερο??Συν οτι πολλές φορές αναγκάζεται να είναι στην άλλη άκρη της γης...
Λοιπόν ναι,καταλαβαίνω που το πάς,άλλά δεν συμφωνώ παρά μόνο σε ένα 10% μαζί σου.Αυτήν ακριβώς τη προπαγάνδα ακούμε από τον Ιούνιο για τους καθηγητές και δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας συνάδελφος ειδικά του κλάδου σου μπορεί να συμφωνεί....

Συμφωνώ 100% και να κάνω και μια ερώτηση...τροφή για σκέψη (food for thought) ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Ή ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ 2-3-4-5 ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ;; ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ;; ΕΛΕΟΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 4 -10 ΕΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΛΠ);;;;; ΑΝ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΑΣΟ. Δεν λέω να μην βλέπουμε το χάλι γύρω μας αλλά όχι και να το βουλώσουμε επειδή μας εξαπάτησαν και μας έφεραν στην άθλια κατάσταση τριτοκοσμικής χώρας. Basta!
Ναι, λατρεύω την εκπαίδευση αλλά πολύ μας ταλαιπωρούν!

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10596 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:07:27 pm »
@koukida

Υποθέτω ότι ενδιαφέρεσαι για περιοχή που δεν εμφανίζει κενά στη διαπιστωτική πράξη. Ένα ερώτημα είναι αν η β'θμια στην οποία ανήκεις, εμφανίζει πλεονάσματα. Αρχικά, δηλαδή, ξεκινάμε απ' τη βάση ότι η αίτηση μετάταξης που θα κάνεις έχει πιθανότητες επιτυχίας (για να συμβεί αυτό, αρχικά θα πρέπει η περιοχή σου να δίνει πλεονάζοντες στην ειδικότητά σου). Μετά περνάμε στην περιοχή στην οποία θέλει να μεταταχθείς. Σ' ενδιαφέρει το οικείο ΠΥΣΠΕ, άλλο ΠΥΣΠΕ και τα δύο; Όπως και να 'χει, θα κάνεις αίτηση μετάταξης και δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακόμα κι αν δεν μεταταχθείς, υπάρχει και ο δρόμος της ένστασης, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως απέδειξε η πρόσφατη πραγματικότητα.
Συμφωνω με τον φιλο μας Νικιτα.Απλα να προσθεσω κατι.Καλο θα ειναι η φιλη μας,να κοιταξει στην ιστοσελιδα της α/θμιας που ενδιαφερεται να δει αν οντως υπαρχουν καποια σχολεια ΕΑΕΠ που εχουν μεινει κενα.Διοτι αν εστω ,παρει μεταταξη και ας μην εχει δωσει κενο εκει,μηπως τελικα βρεθει χωρις ωραριο;;Χωρις σχολειο;Διοτι τους εχω ικανους και για αυτο,Να μεταταξουν ατομο που ζητα ο ιδιος να παει σε μερος χωρις κενο...και τελικα να βρεθει χωρις να μπορει να συμπληρωσει ωραριο,με οτι αυτο συνεπαγεται.Εγω προσωπικα αν εβλεπα οτι στον νομο που θελω να παω,εχουν συμπληρωθει ολες οι θεσεις,ειτε με τις προηγουμενες μεταταξεις ειτε με αναπληρωτες,γιατι ναι..πηραν και αναπληρωτες λεμε σε καποιες ειδικοτητες..δεν θα το ρισκαρα.
Να πω οτι ειμαι σε παρομοια φαση,καθως στα τωρινα κενα,δεν εδωσε στον νομο που διεκδικω με τις εθελοντικες και θελω να παω,ομως καταρχην η δοτικοτητα του ΠΥΣΔΕ μου μου επιτρεπει να κανω αιτηση μεταταξης σε αυτες της β φασης,και επισης εχω τσεκαρει τον νομο μου απο θεσεις κενες.Ενας μονο πηγε απο τις υποχρεωτικες..και για ολα τα υπολοιπα σχολεια προσελαβε αναπληρωτες,διεθεσε εναν και απο την δευτεροβαθμια,αλλα παρολα αυτα εχουν μεινει 4 ΕΑΕΠ χωρις καθολου καθηγητη της ειδικοτητας μου.Οποτε ξερω οτι αν γινει το κουφο και παρω την μετεταξη παρολο που δενε δωσε κενο,θα με τοποθετησουν σε 2 απο τα 4 σχολεια που εχουν θεσεις.

Αποσυνδεδεμένος victoryhope

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10597 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 10:14:51 pm »
@koukida

Γνωρίζω περίπτωση ονομαστικά από πρώτο χέρι που παρά τη μηδενική δοτικότητα  (με τις ενστάσεις) πήρε μετάταξη. Γνώμη μου πάντα, ας κάνει αίτηση όποιος θέλει διότι όταν με τα αποτελέσματα βρεθούν άτομα που θα έχουν πάρει μετάταξη από άλλα πυσδε επίσης μηδενικής δοτικότητας θα χτυπιέται...
Ναι, λατρεύω την εκπαίδευση αλλά πολύ μας ταλαιπωρούν!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)