0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω ρίξει το βρισίδι της... αρκούδας, τόσο στο υπουργείο που δεν ενέπλεξε την ειδικότητά μου στην α' φάση μετατάξεων, παρ' ότι ήμαστε ένα σωρό άτομα στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, όσο και τη διεύθυνσή μου, που κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά να διαθέσει κόσμο στην α'θμια. Με όλα αυτά που διαβάζω και ακούω όμως, αναρωτιέμαι: μήπως θα 'πρεπε να τους ευγνωμονώ;
Ξέρεις πόσοι την πατήσαμε έτσι;;;; Απλώς τις εθελοντικές τις βάφτισαν υποχρεωτικές. Το όλο θέμα έχει αναλυθεί στο φόρουμ αυτό. Απλώς εξαπατηθήκαμε εμείς που κάναμε στις εθελοντικές και οχι στην α' φάση των υποχρεωτικών. Τώρα ερώτημα να κάνεις αλλά προφανώς θα λάβεις μια "ετοιματζίδικη" απάντηση που πιθανολογώ ότι την ξέρεις ήδη. Ας προσέχαμε με άλλα λόγια
Παρακολουθώ από την αρχή το θέμα αυτό στο φορουμ και δεν εχει απαντηθει (ίσως μου ξεφύγαν κάποιες σελίδες αλλά δεν νομίζω να ήταν εκεί η απάντηση). Απλά κάποιοι έχουν πει την προσωπικη γνώμη.Ρώτησα κάποιον που ξέρει από νομοθεσία δημόσιου για το αν μπορεί ησυγκεκριμένη φράση να χρησιμοποιηθεί . Το "Απλώς εξαπατηθήκαμε" δεν νομίζω είναι απάντηση σε γραπτό ερώτημα. Σου απάντησαν γραπτά από το υπουργείο για την ένσταση σου; Νομίζω ότι γραπτά δεν έχουν απαντήσει σε κανεναν ακομα.Αν υπάρχει κάπου στο ιντερνετ δημοσιευμένη απάντηση παρακαλώ βάλε το λινκ.
Μηπως τελικα δεν υπαρξει β φαση μεταταξεων ή μηπως γινει αλλα στα προτυπα των μεταθεσεων?δλδ να κανουμε κανονικα αιτησεις αλλα οι μετακινησεις να ισχυσουν απο το επομενο σχ.ετος?και οι κενες θεσεις να καλυφθουν με αποσπασεις μεχρι τελη της εβδομαδας?
Κοίτα με αυτούς όλα είναι πιθανά...αλλά η ερώτηση είναι η εξής...Γιατί τόση πρεμούρα να τα βγάλουν φέτος τα κενά για του χρόνου και να μην τα βγάλουν τον ιούλη του 2014 που θα έχουν προκύψει και οι όποιες αλλαγές ισχύσουν για του χρόνου;
εφοσον οι αποσπασεις που εδωσε ηταν λιγες κ βυσματικες (καποιες τελοσπαντων κ μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα) κ εφοσον οργανικη αν εισαι στη διαθεση (σημειωτεον υποτιθεται οτι μονο πλεοναζοντες πηραν αποσπαση) παιρνεις εκει που πηρες αποσπαση... να πως βγηκαν κ με οργανικη στον τοπο τους τα βυσματα κ ασε τους αρρωστους, οικογενειαρχες δεν ξερω τι να παλευουν μακρυα κ να ελπιζουν...Δεν ξερω... μια σκεψη κανω....
Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα οι αποσπασμένοι εκτός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ θα πάρουν οργανική στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που ανήκουν και όχι στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ απόσπασης...αν κατάλαβα βέβαια ότι αυτό εννοείς.
Πάντως στο ΠΥΣΠΕ που έχω αποσπαστεί (από ΠΥΣΔΕ) μου είπαν ότι δεν μας έχουν τοποθετήσει ακόμα λόγω της αναμονής των μετατάξεων. Τελικά όμως, ξεκίνησαν την διαδικασία γιατί δε μπορούσαν να περιμένουν άλλο.Αν έχουν σωστή ενημέρωση, είμαστε πολύ κοντά σε εξελίξεις, οι οποίες θα έχουν άμεσα αποτελέσματα.