*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4798355 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10640 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:41:45 pm »
Έχω ρίξει το βρισίδι της... αρκούδας, τόσο στο υπουργείο που δεν ενέπλεξε την ειδικότητά μου στην α' φάση μετατάξεων, παρ' ότι ήμαστε ένα σωρό άτομα στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, όσο και τη διεύθυνσή μου, που κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά να διαθέσει κόσμο στην α'θμια. Με όλα αυτά που διαβάζω και ακούω όμως, αναρωτιέμαι: μήπως θα 'πρεπε να τους ευγνωμονώ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:39:45 »

Αποσυνδεδεμένος baxalo2013

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10641 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:56:50 pm »
Ξέρεις πόσοι την πατήσαμε έτσι;;;; Απλώς τις εθελοντικές τις βάφτισαν υποχρεωτικές. Το όλο θέμα έχει αναλυθεί στο φόρουμ αυτό. Απλώς εξαπατηθήκαμε εμείς που κάναμε στις εθελοντικές και οχι στην α' φάση των υποχρεωτικών. Τώρα ερώτημα να κάνεις αλλά προφανώς θα λάβεις μια "ετοιματζίδικη" απάντηση που πιθανολογώ ότι την ξέρεις ήδη. Ας προσέχαμε με άλλα λόγια

Παρακολουθώ από την αρχή το θέμα αυτό στο φορουμ  και δεν εχει απαντηθει (ίσως μου ξεφύγαν κάποιες σελίδες αλλά δεν νομίζω να ήταν εκεί η απάντηση). Απλά κάποιοι έχουν πει την προσωπικη γνώμη.

Ρώτησα κάποιον που ξέρει από νομοθεσία δημόσιου για το αν μπορεί ησυγκεκριμένη φράση να χρησιμοποιηθεί .

Το "Απλώς εξαπατηθήκαμε" δεν νομίζω είναι απάντηση σε γραπτό ερώτημα.

Σου απάντησαν γραπτά από το υπουργείο για την ένσταση σου; Νομίζω ότι γραπτά δεν έχουν απαντήσει σε κανεναν ακομα.
Αν υπάρχει κάπου στο ιντερνετ δημοσιευμένη απάντηση παρακαλώ βάλε το λινκ.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10642 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 12:17:52 am »
Παρακολουθώ από την αρχή το θέμα αυτό στο φορουμ  και δεν εχει απαντηθει (ίσως μου ξεφύγαν κάποιες σελίδες αλλά δεν νομίζω να ήταν εκεί η απάντηση). Απλά κάποιοι έχουν πει την προσωπικη γνώμη.

Ρώτησα κάποιον που ξέρει από νομοθεσία δημόσιου για το αν μπορεί ησυγκεκριμένη φράση να χρησιμοποιηθεί .

Το "Απλώς εξαπατηθήκαμε" δεν νομίζω είναι απάντηση σε γραπτό ερώτημα.

Σου απάντησαν γραπτά από το υπουργείο για την ένσταση σου; Νομίζω ότι γραπτά δεν έχουν απαντήσει σε κανεναν ακομα.
Αν υπάρχει κάπου στο ιντερνετ δημοσιευμένη απάντηση παρακαλώ βάλε το λινκ.
Καταρχην να σου πω οτι ειμαι ιδια περιπτωση,αν καταλαβα καλα.Ειχα κανει αιτηση στις εθελοντικες,που κακως τις λεμε εθελοντικες.Και ΟΧΙ στις υποχρεωτικες.Απλα ετσι τις ονομασαμε,για να τις διαχωριζουμε απο τις υποχρεωτικες..που δεν τις ονομασαμε ετσι εμεις,αλλα το ιδιο το υπουργειο,καθως αν δειτε τις εγκυκλιους,γραφει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ μεταταξεις ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΟΣ προσωπικου.Στην πραγματικοτητα ηταν δυο εντελως διαφορετικες διαδικασιες.
Διοτι αυτες που λεμε εθελοντικες,δεν ηταν εθελοντικες ,δηλαδη οκ..ξυπνμησα ενα πρωι και ειπα..δεν κανω και μια αιτηση μεταταξης στην α/θμια;Ηταν ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ του υπουργειου με νομο του κρατους,που ΣΥΣΤΗΝΕ αυτους τους κλαδους στην α/θμια,καθως δεν υπηρχαν πριν.Και το υπουργειο παρανομισε ασυστολα,πρωτα παραγκωνιζοντας τον ιδιο της τον νόμο,τρεχοντας δυο διαδικασιες παραλληλα για τις ιδιες θεσεις,και επισης μετατασοντας καποιες μειδικοτητες που ακομα ΔΕΝ εχει συσταθει ο κλαδος τους στην Α/θμια,αφου με τις εθελοντικες που δεν βγηκαν ποτέ..θα τους συστηνε.\Οσονα φορ αυτο που ρωτας,με σιγουρια ΜΟΝ

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10643 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 01:05:27 pm »
Και τώρα διαβάζω εγώ το παρακάτω και λέω είναι τελικά στραβός ο γυαλός...
Με μετατάξεις προ των πυλών, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαθέσεις και οι τοποθετήσεις των ενστάσεων έχουμε νέο κύμα απόσπάσεων...(υπόψη.. καλώς δίνονται αποσπάσεις για να εξυπηρετηθούν συνάδελφοι με την καλή έννοια) απλά το timing όλων αυτών των διαδικασιών είναι για τα πανηγύρια πραγματικά...

http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:39:45 »

Αποσυνδεδεμένος chrysana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10644 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 01:11:39 pm »
Αυτο θα πει ενημερωση! Κανει δουλεια ο φικος!

Αποσυνδεδεμένος Sok-4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10645 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 01:20:50 pm »
Μηπως τελικα δεν υπαρξει β φαση μεταταξεων ή μηπως γινει αλλα στα προτυπα των μεταθεσεων?
δλδ να κανουμε κανονικα αιτησεις αλλα οι μετακινησεις να ισχυσουν απο το επομενο σχ.ετος?
και οι κενες θεσεις να καλυφθουν με αποσπασεις μεχρι τελη της εβδομαδας?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2013, 01:24:13 pm από Sok-4 »

Αποσυνδεδεμένος victoryhope

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10646 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 01:32:16 pm »
Μηπως τελικα δεν υπαρξει β φαση μεταταξεων ή μηπως γινει αλλα στα προτυπα των μεταθεσεων?
δλδ να κανουμε κανονικα αιτησεις αλλα οι μετακινησεις να ισχυσουν απο το επομενο σχ.ετος?

Μπορείς με σιγουριά να ξέρεις τι έχουν στα κεφάλια τους οι "εγκέφαλοι"; Αναμένουμε και θα δούμε...Άπό χτες άλλωστε έχουμε νέα πανηγύρια με τις "οργανικές"...
Ναι, λατρεύω την εκπαίδευση αλλά πολύ μας ταλαιπωρούν!

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10647 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 02:12:16 pm »

Κοίτα με αυτούς όλα είναι πιθανά...αλλά η ερώτηση είναι η εξής...
Γιατί τόση πρεμούρα να τα βγάλουν φέτος τα κενά για του χρόνου και να μην τα βγάλουν τον ιούλη του 2014 που θα έχουν προκύψει και οι όποιες αλλαγές ισχύσουν για του χρόνου;

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10648 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 02:21:13 pm »
Γιατί τόση πρεμούρα να τα βγάλουν φέτος τα κενά για του χρόνου και να μην τα βγάλουν τον ιούλη του 2014 που θα έχουν προκύψει και οι όποιες αλλαγές ισχύσουν για του χρόνου;

εφοσον οι αποσπασεις που εδωσε ηταν λιγες κ βυσματικες (καποιες τελοσπαντων κ μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα) κ εφοσον οργανικη αν εισαι στη διαθεση (σημειωτεον υποτιθεται οτι μονο πλεοναζοντες πηραν αποσπαση) παιρνεις εκει που πηρες αποσπαση... να πως βγηκαν κ με οργανικη στον τοπο τους τα βυσματα κ ασε τους αρρωστους, οικογενειαρχες δεν ξερω τι να παλευουν μακρυα κ να ελπιζουν...

Δεν ξερω... μια σκεψη κανω....

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10649 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 02:46:09 pm »
εφοσον οι αποσπασεις που εδωσε ηταν λιγες κ βυσματικες (καποιες τελοσπαντων κ μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα) κ εφοσον οργανικη αν εισαι στη διαθεση (σημειωτεον υποτιθεται οτι μονο πλεοναζοντες πηραν αποσπαση) παιρνεις εκει που πηρες αποσπαση... να πως βγηκαν κ με οργανικη στον τοπο τους τα βυσματα κ ασε τους αρρωστους, οικογενειαρχες δεν ξερω τι να παλευουν μακρυα κ να ελπιζουν...

Δεν ξερω... μια σκεψη κανω....

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα οι αποσπασμένοι εκτός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ θα πάρουν οργανική στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που ανήκουν και όχι στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ απόσπασης...αν κατάλαβα βέβαια ότι αυτό εννοείς.  :)

Αποσυνδεδεμένος GMaθΕrΦr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10650 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 03:08:26 pm »

Που θα ήταν και το πιο λογικό και όλα θα λειτουργούσαν κάπως καλύτερα.

Και οι καθηγητές θα είχαν ήδη πάει σε σχολεία και θα ήξεραν που θα βρίσκονται (μέσα οκτώβρη και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που είναι στη διάθεση π.χ. Πειραιά και ακόμα δεν ξέρουν που θα διδάξουν. Μάλιστα με την δικαιολογία των μετατάξεων δεν δίνονται στη συγκεκριμένη περιφέρεια ούτε διαθέσεις στην πρωτοβάθμια σε όσους ανήκουν στη διάθεση και δεν έχουν ώρες στη δευτεροβάθμια, και ας υπάρχουν πάρα πολλά κενά για αντίστοιχες ειδικότητες στην πρωτοβάθμια.)
Και τα σχολεία θα λειτουργούσαν.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10651 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 03:09:28 pm »
Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα οι αποσπασμένοι εκτός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ θα πάρουν οργανική στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που ανήκουν και όχι στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ απόσπασης...αν κατάλαβα βέβαια ότι αυτό εννοείς.  :)

μαλλον εχεις δικιο... εγω διαβασα τα σχολια συναδελφων εδω http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%85%CF%80%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD
και μαλλον μπερδευτηκα... εμ ετσι οπως τα λενε τι να καταλαβεις...???

Αποσυνδεδεμένος pankol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10652 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 05:12:15 pm »
Πάντως στο ΠΥΣΠΕ που έχω αποσπαστεί (από ΠΥΣΔΕ) μου είπαν ότι δεν μας έχουν τοποθετήσει ακόμα λόγω της αναμονής των μετατάξεων. Τελικά όμως, ξεκίνησαν την διαδικασία γιατί δε μπορούσαν να περιμένουν άλλο.

Αν έχουν σωστή ενημέρωση, είμαστε πολύ κοντά σε εξελίξεις, οι οποίες θα έχουν άμεσα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10653 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 07:29:15 pm »
Πάντως στο ΠΥΣΠΕ που έχω αποσπαστεί (από ΠΥΣΔΕ) μου είπαν ότι δεν μας έχουν τοποθετήσει ακόμα λόγω της αναμονής των μετατάξεων. Τελικά όμως, ξεκίνησαν την διαδικασία γιατί δε μπορούσαν να περιμένουν άλλο.

Αν έχουν σωστή ενημέρωση, είμαστε πολύ κοντά σε εξελίξεις, οι οποίες θα έχουν άμεσα αποτελέσματα.
@pankol
Κι εμένα ακριβώς τα ίδια μου είπαν στο ΠΥΣΠΕ όπου διατέθηκα. Όμως δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει τη διαδικασία. Τι εννοείς ? Εσάς σας τοποθέτησαν ? Είσαι κατευθείαν αποσπασμένος στο ΠΥΣΠΕ ή με διάθεση από το ΠΥΣΔΕ ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)