0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η β' φάση συζητείται έντονα και με μεγάλη βεβαιότητα απο το υπουργείο. Συνάδελφοι στην Κ.Υ. αναφέρουν πως σχεδόν έχει γραφεί η σχετική εγκύκλιος/δελτίο τύπου.Αποσπάσεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ επίσης θα γίνουν λίγες αλλά η πλειονότητα των κενών έχει κρατηθεί για τις μετατάξεις. Επισης, το νεότερο που έχουμε ειναι πως τελικά πάπαλα οι οργανικές για όλους καθώς το σχέδιο έφαγε πόρτα απ΄το ΥΠΔΗΜΗΔ που θεώρησε απαράδεκτο να δοθούν οργανικές των δύο και τριών ωρών.
βρε παιδιά , πήρα την διεύθυνση 2ροβαθμιας και μου είπε να πάω την Δευτέρα να πάρω το σημείωμα αποδεσμευσης . Τολέω στον Διεύθυντή στο λύκειο όπου είμαι και μου ζητάει να κάτσω εκεί μέχρι και την Πέμπτη , μέχρι να έρθει αντικαταστάτης . Ξαναπέρνω την διεύθυνση , μου λένε θα το δούνε Από την στιγμή που έχει βγει ΦΕκ= εντολή , δεν πρέπει να παρουσιαστώ στην πρωτοβάθμια , άμεσα ? Οποιος ξέρει Please ....
όχι, αυτό θα ήταν "εργασιακή παρενόχληση". Η καταχρηστική υποβολή ίδιου ή όμοιου αιτήματος επιτρέπει στην Διοίκηση να μην απαντήσει.απο εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η β' φάση μετατάξεων.
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας .Πήρε ο @#%&! διευθυντής το ΠΥΣΔΕ να πάω από εκεί την Δευτέρα πρωί λέει , για να κάνω μάθημα !!!!! Και του είπαν , λέει Οκ ?!!! Τέλος πάντων , θα περάσω από το λύκειο το πρωί να αποχαιρετήσω και τους συναδάλφους και δρόμο για την πρωτοβάθμια .... εχω αγχωθεί , είναι μεγάλη αλλαγή .