0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, ξέρει κανείς σε πόσες μέρες μετά την ένσταση για τη μετάταξη μπορούμε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη ?[/quote3 μήνες]
Σε λίγο με τόσες προσφυγές θα "μεταταχθεί" από υπουργείο παιδείας σε υπουργείο δικαιοσύνης....
εγώ πήρα τηλέφωνο την παρασκευή και μου είπαν το γνωστό ότι εχουν διαβιβαστεί στο γραφείο του υπουργού. Το άν θα εξετασθούν. κλασικά δεν γνώριζαν...
Συνάδελφοι, με κάθε επιφύλαξη, σας ενημερώνω ότι την ερχόμενη εβδομάδα, το ΥΠΑΙΘ θα ασχοληθεί με τα θέματα των δεύτερων ενστάσεων και την β' φάση μετατάξεων. Δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής, αν θα εξετάσουν ενστάσεις ή/και αν θα προχωρήσουν σε β' φάση. Αν έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω το θέμα. Καλό τριήμερο ξεκούρασης σε όλους!
Μην μασατε.Ότι θελουν λενε απο το υπουργειο.Ακομα δεν καταλαβατε οτι ή μας κοροιδευουν,ή ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν και παπαγαλιζουν αυτα που τους λενε να πουν;Εδω ολοκληρος Γ.γραμματεας του υπουργειου παιδειας,αυτος που συννενοειται με τροικα,ειχε πει σε προισταμενο σε συναντηση που ειχαν με περιφερειαρχη και προισταμενους,οτι οι εθελοντικες μεταταξεις ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ μεχρι τελη σεπτεμβριου.Ειδατε να εγιναν;Και το ξερω 100/100 οτι το ειπε.Παρτε το χαμπαρι και μην εχετε καμια εμπιστοσυνη σε αυτα που λενε απο το υπουργειο παιδειας.